Disneyland Paris Christmas 2018 -tapahtumat paljastettiin, ja tässä on tapana halvalla

Eurooppa

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: (C) 2018 DISNEY/Toimittaja WENN.)



Joulun lähtölaskenta on käynnissä ja Pariisin Disneyland vetää kaikkensa tehdäkseen juhla -ajasta erityisen maagisen perheille, jotka tulevat tapaamaan Mikki Hiiriä ja hänen ystäviään.



21 21 enkelinumero

Teemapuistossa on tarjolla täynnä ohjelmaa, joka sisältää teemaparaateja, omituisia koristeita, jännittäviä esityksiä ja erikoishahmojen tapaamisia ja terveisiä sunnuntaihin 6. tammikuuta 2019 saakka.



Vanhemmillekin on hyviä uutisia, sillä on olemassa tapoja mennä ja käydä ilman, että pankkia tarvitsee rikkoa - joten se voisi olla upea joululahja lapsille!

Tarkastelemme kaikkia Pariisin Disneylandin suunnittelemia joulutapahtumia molemmissa puistoissaan sekä sitä, miten voit mennä, jos sinulla on budjetti.

Sinun tarvitsee vain kaivaa esiin Mikki Hiiren korvat ...



Mitä oppaassa on?

  • Disneyland Parkin tapahtumia
  • Walt Disney Studios Parkin tapahtumat
  • Miten vierailla budjetilla

Disneyland Paris jouluna (Kuva: julkisuuskuva)



Disneyland Park

Disneyn joululahja

Kaksi kertaa päivässä järjestettävässä juhlateemaisessa paraatissa Mikki ja Minnie -hiiri, Aku Ankka ja Hessu johtavat tanssia piparkakkumiesten, karkkikeppien, juhlaherkkujen ja lukuisten muiden Disney -hahmojen rinnalla. Joulupukki itse esiintyy - ja jos suunnittelet Main Streetille, Yhdysvaltoihin, saatat jopa hoitaa maagisen lumisateen!

Joulun kohtaamisia

Odota paljon tapaamisia ja tervehdyksiä Marie -tyyppisten aristokraattien, Scrooge McDuckin ja Peter Panin kaltaisten kanssa sekä yllätysesityksiä.

nicole kidman plastiikkakirurgia

Jos kuitenkin uskot, että olet tehnyt hyvän listan, suuntaa Fantasylandiin, jossa joulupukki hengailee Mikki Hiiren kanssa joka päivä 25. joulukuuta asti (mukaan lukien).

Hyvää ompelua

Stitch ottaa kuninkaallisen linnan lavan haltuunsa varmistaakseen, että lapset viihtyvät, kun hän juhlii Mikin, Minnien, Donaldin, Daisyn ja Hessun kanssa joulun klassikoita.

Joulun lauluaika!

Jos luulet, että joululaulut ja joulualbumit ovat juhlakauden kohokohta, siirry Videopolis -teatteriin, jossa uusi esitys antaa vieraille mahdollisuuden mennä lavalle ja laulaa Mikin, Minnien, Hessun ja Disneyn ammattimaisten laulajien rinnalla.

Lumottu adventtikalenteri

Joka päivä joulun lähtölaskennassa Ruusunen Kauneuslinna isännöi elämää suurempaa adventtikalenteria, joka aamu tuo uuden yllätyksen!

Walt Disney Studios Park

Mikin Big Bandin joulu

Odota New York-tyylistä jazzia, perinteistä musiikkia, energisiä tap-dance-numeroita ja paljon muuta Animagique Theatressa.

Esillä on lukuisia klassisia joulumusiikkeja - ja varo Mikin rumpusooloa!

Iso-Britannian isoveli 2014

Auta suunnittelemaan yllätys Mikille

Minnie haluaa tehdä Mikkille unohtumattoman yllätyksen juhliessaan 90 -vuotista hauskanpitoa - mutta hän tarvitsee apuasi!

Tässä interaktiivisessa esityksessä - joka järjestetään useita kertoja päivässä - yleisö tekee yhteistyötä Minnien kanssa suunnitellakseen eeppisen räjähdyksen. Voi, ja voit myös jakaa viestejä Mikki Hiirelle hashtagin #SurpriseMickey avulla ja voit jopa nähdä viestisi ilmestyvän esityksen aikana!

Hullu uskomaton joulu

Tämä mukaansatempaava yöesitys käyttää kartoitustekniikkaa ja henkeäsalpaavia erikoistehosteita vetovoiman seinille The Twilight Zone Tower of Terror.

Mickey, Minnie, Goofy, Donald Duck ja Daisy vievät sinut lennolle, joka ulottuu kaikkialta pohjoisnavalta ylelliseen juhlaan - muutamia yllätyksiä matkan varrella.

Tapaa ja tervehtii

Siellä on laaja valikoima Disney -hahmoja, jotka vaeltavat Walt Disney Studios Parkin läpi, kuten Hessu, joulupukin asussaan, Minnie -hiiri tai Buzz Lightyear!

Disneylandin 25 -vuotisjuhlassa on upea uusi paraati (Kuva: Disney / Disneyland Paris)

ehdottomasti come dance 2019 -kokoonpano

Kuinka vierailla halvalla

On paljon Disneyland -tarjouksia ja alennuksia, joiden avulla voit säästää penniäkään paketeista, päivälipuista ja hotelleista, mutta juhlakauden aikana löytyy usein ylimääräisiä tarjouksia.

Esimerkiksi, Wowcher usein tekee yhteistyötä linja -autoliikeyritysten kanssa, jotka tarjoavat yön taukoja alkaen 199 puntaa Disneyn joulun aikaan, ja kannattaa myös seurata verkkosivustoja, kuten Groupon tai Travelzoo, joiden tiedetään järjestävän flash -myyntiä ja alennuksia lipuista.

Oletko jo Ranskassa? Voit säästää rahaa yöpymällä yhdessä halvoista hotelleista lähellä Pariisin Disneylandia ja järjestämällä päivälipputarjouksia pitääksesi kustannukset alhaisina.

Lue lisää

Pariisin Disneyland
Mistä löytää Pariisin Disneyland -tarjoukset Halvat hotellit lähellä Disneylandin uudet teemamaat Uusi Marvel -nähtävyys

Katso Myös: