The Division 2 -arvostelu: Lopettaa ryöstäjäampujien apokalyptisten julkaisujen sarjan

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

The Division 2 on Ubisoftin ja kehittäjä Massiven uusin julkaisu ryöväriräiskintälajiin. Edellisestä oppia peli ja kilpailijoidensa tavoin julkaisu oli saumaton, joten pelaajat pääsivät heti sisään ilman ongelmia.



michael jackson ihonväriä

New Yorkin pandemian puhkeamisen jälkeisen ensimmäisen pelin jälkeen The Division 2 vie meidät Washington DC:n sydämeen taistelemaan virusta vastaan ​​ja hävittämään kapitolissa mellakoitavat ryhmittymät.



Ympäristömuutos on luonut uskomattomat puitteet kampanjalle, mutta jos todella kaivaa yksityiskohtia, on vähän taustatarinaa siitä, kuinka alue laskeutui Amerikan poliittisen vallan paikalta täydelliseen kaaokseen. Takaisin tarinaan on joitain vihjeitä, jotka ovat piilossa puhelintallenteisiin ja Echo-holografisiin lokeihin.



Tämä jatko-osa siirtää toiminnan New Yorkista Washingtoniin (Kuva: Ubisoft)

Tehtävän suunnittelu on hämmästyttävän tyydyttävä, ja jokaisen taistelun ydin pysyy suunnilleen samana - mene määrättyyn paikkaan ja tapa pahis. Voit kuitenkin nähdä, kuinka paljon suunnittelua ja vaivaa on käytetty tehdäkseen jokaisesta tehtävästä ja sen sijainnista ainutlaatuisen, olipa kyseessä ilma- ja avaruusmuseon läpi käyminen, tulitaistelu Lincolnin muistomerkin alla ja ympärillä tai jopa taistelu itsenäisyysjulistuksen palauttamiseksi.

Avoin maailma on erilainen kuin edellisessä pelissä, mutta se sopii tilanteeseen. Se luo epätoivoisen tilan resurssien puutteen ja eri ryhmittymien valtaamana, mutta ilman ensimmäisen pelin New Yorkin version ankaria talvi-ilmasto-ongelmia. Monipuoliset viheralueet ja korttelit luovat erilaisia ​​sitoutumistyylejä ja taisteluita ryhmittymien kanssa.



Kaikki tuntuu elävämmältä, kun kaduilla liikkuu lisääntynyt määrä NPC:itä ja vihollisia, mikä tarkoittaa, että voit helposti törmätä satunnaisiin tapahtumiin, joihin osallistua. Sade, sumu ja jopa ukkosmyrskyt luovat runsaasti tunnelmaa kulkiessasi puisto- tai kaupunkialueiden läpi. Nämä sääefektit vaikeuttavat vihollisen näkemistä ja voivat saada sinut helposti kiinni, mutta myös auttavat sinua toteuttamaan hyvin suunnitellun oman yllätyshyökkäyksen.

dan osbourne cheats on jacqueline jossa

Ympäristö näyttää hyvältä, mutta vaikuttaa myös pelaamiseen (Kuva: Ubisoft)



Division 2:n pelisilmukka on niin hyvin suunniteltu, että se pitää sinut motivoituneena pelaamiseen. Peli ruokkii sinulle uusia taitoja, päivityksiä ja aseita vaihtelevalla harvinaisuudella pitääkseen sinut koukussa ja kiusatakseen mitä on tulossa. DC kehittyy ympärilläsi, kun suoritat pää- ja sivutehtäviä parantaaksesi operaatiopohjaasi – itse Valkoista taloa – sekä siirtokuntia, joihin siviilit ovat leiriytyneet.

Kansipohjainen taistelu on yksinkertaisesti parasta. Kun pelaat joukkueessa tekoälyä vastaan, se luo haastavia harjoituksia, joissa tekoäly tukee sinua ja asettaa sinut nilkkuun. Tekoäly näyttää muuttuvan älykkäämmäksi pelin edetessä, ja vihollisten taitojen ja tekniikan ansiosta jokainen kohtaaminen tekee todellisen taktisen tietoisuutesi kokeen. Viholliset eivät enää tunnu luotisieniltä, ​​ja niissä on älykäs panssarijärjestelmä korkeamman tason taistelijoita varten. Katkaise haarniska paljastaaksesi kohteen heikot kohdat ja katso niiden putoavan tulituksen alle.

Tämä ei ole ainoa asia, jonka Division 2 on toteuttanut moitteettomasti. Tehtävässä käyminen ja avoimen maailman läpi saaminen ja tuon suloisen äänen kuuleminen todella osuu joihinkin ruutuihin, mutta ympäristössä on pieniä ryöstöhuoneita, joissa on riippulukot, joihin sinun täytyy ampua päästäksesi sisään. Se on vain pieni asia, mutta tarjoaa todella tyydyttävän tunteen tehtäessä tehtäviä, jotka eivät aina ole jännittävimpiä.

Vierailet joissakin kaupungin ikonisissa paikoissa (Kuva: Ubisoft)

Korkean tason loppupelissä The Division 2 todella loistaa, ja jokaisen pelaajan tulee kokea se. Kun olet suorittanut kampanjan, uusi ryhmä ottaa DC:n hallintaansa ja tekee melkein tyhjäksi kaiken kovan työsi. Uusilla taidoilla ja tekniikalla varustettuna he tunkeutuvat tehtäviin ja lisäävät uuden joukon muuttujia käsitelläkseen. Vaikka toistat samoja tehtäviä, viholliset ja tavoitteet ovat erilaisia, joten se tuntuu uudelta kokemukselta.

millie mackintosh hääpuku

Kun olet suorittanut nämä, siirryt uudelle maailmantasolle, nollaat kaiken tekemäsi uudelleen ja lisäät vihollisen vaikeusastetta. Jokaisella ylemmälle tasolle tulee myös viikoittaisia, päivittäisiä ja muita haasteita. Tämä sykli on olennainen osa peliä ja tuntuu melkein siltä, ​​että todellinen The Division 2 alkaa, kun saavutat tason 30.

Gear on uusittu, ja upouudet setit tarjoavat pieniä bonuksia useamman kuin yhden esineen käyttämisestä setistä. Tämä lisää kerroksen varhaisia ​​pelien koontiversioita ja monimutkaisuutta pelien loppuversioihin. Asemodit tarjoavat nyt yhden positiivisen ja negatiivisen tilaston, mikä saa sinut harkitsemaan enemmän valintojasi ja sitä, miten haluat rakentamisen toimivan. Aseet ja Massive ovat jälleen päihittäneet itsensä tällä osastolla. Aseilla on upea tunne ja ääni, joka todella uppoaa sinut luomiinsa eri tyyppeihin ja pelityyleihin.

Division 2:n loppupelissä on paljon tekemistä (Kuva: Ubisoft)

Taidot ja päivitykset ovat syvällisempiä ja muokattavissa. Sinulla on nyt valittavana 8 taitoa ja uusia lisäyksiä, kuten drone, joka täydentää joitain edellisen pelin palaavia kykyjä. Päivityspuu mahdollistaa ylimääräisen säilytystilan ja aseliitteiden avaamisen, mutta nämä ovat passiivisempia bonuksia. Pelin alkuvaiheessa suoritettavat taitojen jäähdyttelyt ovat rankaisevia, jos niitä ei käytetä oikeaan aikaan, mutta tämä voi parantaa edetessäsi ja saada parempia varusteita.

Käsityö ja uudelleenkalibrointi ovat palanneet muutamin muutoksin. Nyt voit avata tavaranpiirroksia myyjiltä ja suorittaa sivutehtäviä, mutta voit myös saada niitä nostamalla ohjauspisteitä ja ottamalla ne haltuunsa. Näihin molempiin on keskityttävä loppupeleihin, mutta ne voivat tarjota sinulle enemmän ase- ja taitomoduuleita.

Pimeitä vyöhykkeitä on nyt enemmän, joista osa tasoittaa pelikenttää

PvP:tä oli muokattu, ja siinä ei ollut yksi vaan kolme Dark Zone -aluetta, joissa kilpailla ihmispelaajia vastaan ​​vaarallisissa tarjouksissa tehokkaiden varusteiden löytämiseksi ja poistamiseksi turvallisesti. Kaksi näistä alueista on 'normalisoitua', mikä asettaa pelaajat tasaisille pelikentille tilastojen suhteen. Tässä etujen ja asetaitojen harkittu käyttö antaa sinulle etulyöntiaseman.

Toinen Dark Zone toimii raakatilastojesi perusteella, joten jos uskallat mennä alitasoon, varaudu vaikeisiin aikoihin. Nämä vaihtuvat viikoittain, jotta alueet eivät vanhene. Saatavilla on myös perinteisempiä PvP-pelitiloja, jotka tarjoavat hauskan tauon PvE-sisällön ja pelottavien Dark Zones -tilojen jauhamisesta.

Amazonin tuoreet paikat

Tarinaa olisi voinut konkretisoida pelin kanssa (Kuva: Ubisoft)

Kaiken kaikkiaan juoni on uskollinen edelliselle divisioonalle, pelin tarina on hieman ohut, ja jos Echoesissa ja ääninauhoitteissa kuvatut tapahtumat olisivat todella esiintyneet pääkampanjassa, se olisi luonut mukaansatempaavaa sisältöä. Siten täältä puuttuu taustatarina ja historia, jota monet pelaajat kaipaavat nykyaikaisissa peleissä. Taistelu ja pelattavuus ovat jälleen kerran erinomaisia ​​ja näyttävät todella muille, kuinka kansipohjainen ampuja tehdään. Tehtävät ovat hyvin muotoiltuja, ja ne luovat ainutlaatuisia hetkiä.

Yhdessä monimutkaisen varustelun ja erinomaisen loppupelisisällön kanssa Massive on voittavan kaavan livepalvelupelissä. Pelisilmukka on vienyt 60 tuntia ajastani, ja lisää loppupelisisältöä on tulossa, enkä näe itseni hidastuvan lähiaikoina. Julkaisussa on ollut muutamia bugeja, kuten tällaisissa nimikkeissä usein, mutta kehitystiimi on toistaiseksi reagoinut nopeasti ja korjaa ne.

Destiny 2:n ja Anthemin rockisen julkaisun jälkeen The Division 2:n julkaisun menestyminen oli elintärkeää, koska genren markkinat ovat tällä hetkellä täynnä. Kun se seisoo, Ubisoft ovat onnistuneet voittaen monia pelaajia, jotka ovat juuttuneet ryöstäjäampujien pulaan ja olla hitti vielä jonkin aikaa.

Alusta: Xbox One, PS4, PC

Hinta: 43,99–49,99 £

Uusimmat peliarvostelut
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: