Doctor Who: Keeley Hawes näytteli 'voimakkaan pankkiirin, jolla on pimeä salaisuus' Peter Capaldin ensimmäisessä sarjassa tohtorina

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Keeley Hawes: 'Olen iloinen voidessani liittyä Doctor Whoen ja työskennellä tämän uskomattoman tiimin kanssa'(Kuva: BBC)



Line of Duty -näyttelijä Keeley Hawes on saanut toisen suuren roolin - liittyä Doctor Who -näyttelijöihin.



Saatuaan ylistäviä arvosteluja hänen erinomaisesta suorituksestaan ​​DI Lindsay Dentonina BBC2 -draamassa, hän on nyt vieraileva tähti yhdessä jaksossa Peter Capaldin ensimmäisessä sarjassa Time Lordina.



Keeley, 38, sanoi: Olen iloinen voidessani liittyä Doctor Whoen ja työskennellä tämän uskomattoman tiimin kanssa. Rouva Delphox on loistava hahmo, ja minulla on ollut hauskaa pelata.

Esityksen lähde sanoi, että Keeley on jo aloittanut kuvaamisen Capaldin kanssa ja nautti todella työskentelystä uuden Doctor Who'n kanssa.

Lähde lisäsi: Hänen jaksonsa on jonnekin seuraavan jakson keskellä. Keeley oli erittäin innoissaan osallistumisesta, mutta hän on tällä hetkellä kuuma omaisuus, joten olemme iloisia saadessamme hänet.



Steven Moffat: & quot; Keeley Hawesilla on helvetillinen vuosi & apos; (Kuva: BBC)

Keeleyn hahmo Delphox saattaa törmätä Time Lordiin näytöllä, koska häntä kuvataan voimakkaaksi tästä maailmanhahmosta, jolla on pimeä salaisuus.



Tohtori Who -pääkirjailija ja -tuottaja Steven Moffat on iloinen saadessaan Keeleyn ohjelmaan.

Hän lisäsi: Jokainen, joka katsoo Jed Mercurion hämmästyttävää Line Of Dutya, tietää, että Keeley Hawesilla on helvetillinen vuosi. Ja nyt se paranee entisestään, kun hän saavuttaa suurimman pahuuden, jota Doctor Who on yrittänyt: hän esittää pankkiiria.

Seuraavan Doctor Who -sarjan odotetaan ilmestyvän kesän lopussa. Useiden jaksojen uskotaan päättyneen kuvaamiseen, mutta niitä ei ole vielä editoitu kokonaan.

* Kuka olisi unelmasi Doctor Who, joka näyttelee uutta sarjaa? Kerro meille kommentoimalla alla.

Testaamme uutta sivustoa: Tämä sisältö tulee pian

Katso Myös: