Dolly-Rose Campbellin rakkauselämä paljastui, kun Coronation Street -tähti juhlii elämäänsä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Gemma Talvi(Kuva: Mark Bruce/ITV)



Vaikka kaikki uutiset ruudun ulkopuolisista romansseista ovat mysteeri, Coronation Streetin tähti Dolly-Rose Campbell on varmasti nauttinut mehukkaista hetkistä mukulakivillä.



31-vuotias, joka on juuri tullut biseksuaali, rokkasi saippualla vuonna 2014 Kylie Plattin kaverina, ennen kuin hän palasi vuonna 2016.



Salfordissa syntynyt näyttelijä, joka on aiemmin sanonut olevansa hänen näyttelijähahmonsa kaltainen, on jo voittanut lukuisia palkintoja kebabikauppatyöntekijän Gemma Winterin esittämisestä.

Kolmen viime vuoden aikana Dollyn hahmolla on ollut höyryäviä tarinoita, kuten laitonta lentämistä Tyrone Dobbsin kanssa, kun hänen ja Fizin suhde kävi läpi kivisen laastarin.

Saippua -fanit hämmästyivät, kun hänellä oli höyrysuhde Tyrone Dobbsin kanssa



Dolly-Rose liittyi Corrieen Gemma Winteriksi vuonna 2016 (Kuva: ITV)

sam sodje punainen kortti

Häntä houkutteli myös tyylikäs poika Henry Newton, ja katsojat ovat olleet kiireisiä juurtumassa hänen saadakseen yhdessä Chesney Brownin kanssa.



Gemma, jonka piti olla mukana ohjelmassa vain kuusi jaksoa, palasi Corrieen uudistettuna rikollisena, joka oli päättänyt muuttaa elämänsä.

Hänestä tuli melkein Rovers Returnin emäntä poikaystävänsä Henryn ansiosta.

Sitten hän väitti olevansa rikas panimon perillinen yrittäessään voittaa hänet takaisin pubin tarjouksella, mutta myöhemmin hän paljasti olevansa rahattomana sen jälkeen, kun hänet oli erotettu sijoitusrahastostaan.

pariisin seksinauha

Panimon rikkoutunut perillinen Henry hämmentää Gemmaa (Kuva: ITV)

Ja hän on sittemmin tullut yhteen Chesneyn kanssa (Kuva: ITV)

Kun he olivat eronneet, Gemma jatkoi ystävänsä Spiken haukkumista Chesneyn edessä, mutta sitten pari vihdoin pääsi siihen.

He nauttivat äskettäin pauhaa Weatherfieldin ainoan pubin kellarikerroksessa, ja he haluavat olla paljon intiimimpiä asuntovaunulomalla.

Gemman kaksoisveli ilmestyi äskettäin heittämään kiintoavaimen uuteen elämäänsä ja uhkasi paljastaa salaisuutensa, että hän oli tappaja.

Hän tunnusti kaiken Chesneylle, että sisarukset olivat ryöstäneet vanhan naisen kodin nuorempana ja jättäneet hänet kuolemaan.

Näyttelijä on voittanut palkintoja vuorostaan ​​Gemmana (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Myöhemmin tänä vuonna Gemman on määrä selvittää olevansa raskaana nelosilla ja etsii tapoja ansaita rahaa neljältä lapselta.

Dolly-Rose tasapainottaa ruudun kiireistä aikaa kiireisen kesän edessä, kun hän ilmoitti tulleensa Manchester Priden suurlähettilääksi.

Puhuessaan roolista, jonka hän arvosteli festivaalille auttamaan häntä ymmärtämään oman seksuaalisuutensa.

Dolly, joka on pitkään tukenut Manchester Pridea, sanoi: 'Olen tullut ylpeyteen yli vuosikymmenen ajan.

Gemma ilmoitti äskettäin olevansa biseksuaali ja Manchester Priden suurlähettiläs (Kuva: Aaron Parfitt / Flynet - SplashNews)

pettikö beyonce jay z:tä

Manchesterin ihmisten osoittama rakkaus ja hyväksyntä antoivat minulle mahdollisuuden hyväksyä biseksuaalisuuteni ja olla ylpeä siitä, kuka olen.

Nyt kun hän on ottanut tämän suuren askeleen, hän haluaa nyt keskittyä auttamaan muita ymmärtämään seksuaalisuutensa.

Hän sanoi: Työ, jota Manchester Pride tekee ympäri vuoden sitoutuakseen ja luodakseen mahdollisuuksia ihmisille Manchesterin LGBTQ+ -yhteisössä ja sen ulkopuolella, tekee valtavan muutoksen niin monien ihmisten elämään.

Dolly-Rose on jo ryhtynyt toimiin saadakseen aikaan muutoksen esittämällä uuden Manchester Pride -mainoksen, ja tämän vuoden festivaali järjestetään elokuun lomapäivänä maanantaina.