EastEnders-fanit ennustavat valtavan käänteen, kun Sam suunnittelee kostoa Lewisille Benin hyökkäyksestä

TV uutiset

Horoskooppi Huomenna

EastEnders fanit ovat vakuuttuneita, että he ovat saaneet aikaan valtavan käänteen Sam Mitchellin suunnitelmassa kostaa Lewisille.



kevin clifton stacey dooley

Baarimikko raiskasi Ben Mitchellin kauhistuttavissa kohtauksissa aiemmin tänä vuonna, ja äiti Kathy Beale ja isä Phil Mitchell tietävät nyt tarkalleen, mitä Lewisin ja Benin välillä tapahtui hänen erottuaan Callumista.



Ben joutui äskettäin sairaalaan kamppaillessaan huumeita vastaan, kun Phil ja Kathy ryntäsivät olemaan hänen vierellään. Nähdessään, mitä koko koettelemus on aiheuttanut hänen pojalleen, Phil halusi kostaa ja käynnisti suunnitelman nähdäkseen Lewisin maksavan rikoksistaan.



 Phil Mitchell suunnitteli omaa kostoaan
Phil Mitchell suunnitteli omaa kostoaan ( Kuva: BBC)

Hän pyysi apua joltakulta, jonka hän tunsi synkästä menneisyydestään, oikeaan hintaan, mutta muutti myöhemmin mielensä, kun Kathy kuuli hänen soittavan puhelun. Sillä välin Sam - Philin vihan edessä - päätti tehdä sovinnon veljensä kanssa ja loi Zackin kanssa suunnitelman löytääkseen Lewisin ja varmistaakseen, että tämä maksaa tekemästään.

Hän oli varma, että se auttaisi häntä jälleen luomaan siteen Philiin, mutta fanit ovat varmoja, että he ovat keksineet tarinan käänteen.

'Phil on järkevä. Se ei ole hyvä merkki. #EastEnders ', eräs fani ehdotti.



james acaster rowan atkinson
 Sam haluaa auttaa löytämään Lewisin
Sam haluaa auttaa löytämään Lewisin ( Kuva: BBC)

Toinen lisäsi: 'Phil käyttäytyy kuin hän ei jääisi kiinni Lewisin hyökkäämisestä, kuin hän ei olisi sarjarikollinen ja olisi ollut telkien takana useita kertoja. #EastEnders .'

'Phil suostui Kathyn tapaan, mutta kun Sam tryna pääsee takaisin perheeseen, hän sotkee ​​asiat #EastEnders ', kolmas kirjoitti.



Kauhistuttavan raiskauskokeemuksensa jälkeen Ben on kamppaillut ja kääntynyt huumeisiin selviytyäkseen kaikesta. Hän oli käyttänyt yhä enemmän laittomia aineita saatuaan muiden vaikutuksen.

Samaan aikaan hänen isänsä Phil sai äskettäin tietää kauheista asioista, joita hän oli käynyt läpi.

 Phil alkoi pyytää apua vankilasta tutulta
Phil alkoi pyytää apua vankilasta tutulta ( Kuva: BBC)

Äskettäin lähetetyissä kohtauksissa Kathy pyysi häntä: 'Hän tarvitsee apuamme Philin. Hän ei edes halua elää', mutta Phil sanoi olevansa täysin 'valmis' koko tilanteesta ja lisäsi: 'Ei, olen lopettanut hänen kanssaan , se on vain sanoja, hän ei tarkoita sitä.'

michael barton emma barton

Sitten hän vastasi: 'Hän on meidän poikamme ja hän on rikki. Hän vain kiukuttelee. Hän satuttaa Philiä. Emme saa vain kävellä pois.'

Kun Phil kehotti häntä olemaan keksimättä 'syitä' hänelle, hän tunnusti: 'Ymmärrän sen, koska olen ollut siellä. Tekee oikein, tietää mikä on oikea asia. Hän tulee vihaamaan minua tämän takia, mutta sinä on hänen isänsä.

'Sinä ja minä Phil, meillä ei pitäisi olla mitään salaisuuksia. Tämä, kaikki tämä, johtuu siitä, että Ben raiskattiin.'

*Jos olet joutunut seksuaalisen väkivallan uhriksi, voit saada apua ja resursseja osoitteessa www.rapecrisis.org.uk tai soittamalla valtakunnalliseen neuvontapuhelimeen numeroon 0808 802 9999

missä Balamory on kuvattu

Katso Myös: