eBay -maksut selitetty: Listaus-, myynti- ja PayPal -maksut yhdellä silmäyksellä

Ebay

Horoskooppi Huomenna

Aika purkaa maksut



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Voit ansaita paljon rahaa myymällä sotkua eBay . Mutta et voi tehdä sitä ilmaiseksi. Tässä on laskutus veloitettavista maksuista - ja kuinka voit alentaa kustannuksesi ehdottomaan minimiin.



Jos haluat selvittää maksusi ennen myyntiä, kokeile käyttää eBayn maksulaskin .

Nämä ovat yksityisten myyjien maksuja. Lue lisää yritysten myyjien palkkioista täältä.

Listaus

Voit vapaasti listata jopa 20 kohdetta eBay kuukausi. Sen jälkeen maksat 35 p per listaus. Tämä ei sisälly eBay -moottorit tai luokitellut ilmoitukset .



Kun myyt

Nuija

Myyty! Se on maksuaika! (Kuva: Getty)

Sinun on maksettava lopullinen arvo, jos onnistut myymään tuotteesi. Se on 10% myyntihinnastasi, sisältäen postikulut. Lopullinen arvo on enintään 250 puntaa. Jos haluat laskea 10%, jaa lopullinen hinta 100: lla ja kerro se 10: llä.



PayPal -maksut

Jos ostaja käyttää PayPal , joudut maksamaan lisämaksuja. PayPal veloittaa 3,4% kokonaismyynnistä, jos myynti on alle 1 500 puntaa, plus 20 euroa tapahtumaa kohden. PayPal pienentää prosenttiosuutta suuremmassa myynnissä - koko luettelon löydät täältä .

eBay -moottorimaksut

Lelu auto

Voit luetella leluautot ilmaiseksi (Kuva: Getty)

Sinun on maksettava 10 puntaa ajoneuvon luetteloimiseksi eBay -moottorit huutokauppaan tai osta se nyt ja 14,99 puntaa luokiteltuun mainokseen.

A -luokan ajoneuvon myynnistä ei peritä lopullista arvoa luokiteltu mainos , mutta sinun on maksettava 1% huutokaupoista ja ostettava se nyt.

Luokitellut ilmoitukset

Luokitellut ilmoitukset antaa enemmän vaihtoehtoja ostaa ja myydä. Sinun on maksettava 9,99 puntaa yritys-, toimisto- tai teollisuusmainoksen luetteloimiseksi, 35 puntaa kiinteistömainoksesta ja 15 puntaa loma- ja matkailumainoksista. Sinun ei tarvitse maksaa lopullista arvoa.

Muut maksut

Ulkomaan apu

Vedä huutokauppa, ja voit silti maksaa maksuja (Kuva: PA)

Jos lopetat huutokaupan aikaisin, vaikka joku on jo tehnyt tarjouksen, sinulta voidaan veloittaa maksu. Se on 10% siitä, kuinka paljon tuote myisi huutokaupan päätyttyä.

Et maksa palkkiota, jos peruutat huutokaupan ensimmäisen 24 tunnin kuluessa tuotteen listaamisesta.

Kuinka alentaa eBay -maksuja

Sinun on tarjottava PayPal in eBay listaus. Voit myös muokata yritystietojasi tarjoamaan muita maksutapoja - lue lisää täältä .

Tarkista PayPalin mikromaksut . Saatat saada alhaisempia hintoja, jos myyt paljon alle 5 puntaa.

Lue lisää

eBayn myyjän vinkit
Kuinka myydä ebayssä eBayn ostajahuijaukset eBay -tarjoukset ja kuponkikoodit 3 huippuälykkäiden tarjoajien salaisuutta

Katso Myös: