Lumoava mummo, 73 -vuotias, paljastaa, kuinka nahkahameet ja korkokengät pitävät hänet nuorena

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Daily Record -legenda Joan Burnie

Kuinka pysyä nuorena: Joan Burnie paljastaa salaisuutensa ikääntymisen voittamiseen(Kuva: päivittäinen ennätys)



Joan Burnielle ikä on vain numero.



Ja vaikka hän ei aio mennä veitsen alle tasoittaakseen ryppyjä, Joan on varma, että hän on paljastanut nuoren pysymisen salaisuuden, raportoi Daily Record .



Mutta mikä on hänen menestyksensä salaisuus?

Joan selittää alla omin sanoin

Olen 73. Kuinka se tapahtui? En tunne ikääni. Toivottavasti vielä käsittelemättömässä mielessäni en usko olevani kovin erilainen kuin salaattipäiväni.

Ehkä vähän vähemmän vihreää.



Mutta on turhaa teeskennellä, että näytän ikuisesti 21. Ihmiset tarjoavat minulle istuimia busseissa.

Aina kun ohitan peilin, todellisuus osuu suoraan ryppyjen väliin.



Yksinkertainen ratkaisu tietysti. Älä viipy liian kauan peilien edessä, etenkin niiden, jotka saavat sinut odottamatta, ja kahden sekunnin ajan näyttää siltä, ​​että kauan kuollut äitisi tai joskus mummosi on herännyt eloon.

Mutta sitten MINÄ olen mummo.

Tämä ei tarkoita, että haluaisin pukeutua pestyihin mauviin, jotkut ihmiset-hei, M&S-ajattelevat sopiviksi meille vanhuksille.

mitä harvey elliott sanoi

Ostin äskettäin kiiltävän mustan nahkahameen ja kirkkaan punaisen puseron. Pystyn edelleen sovittamaan ikääntyvät nastat pari korkoa, vaikka nykyään ne ovat enemmän kissanpentuja kuin vertaisarvioita.

Äitini perimän geneettisen flunssan ansiosta hiukseni eivät ole harmaantuneet, minkä kampaajani on valmis vahvistamaan. Rehellinen.

Mutta en epäröi hakea väriainetta milloin ja jos minun on pakko.

En kuitenkaan ole koskaan mennyt botox-taisteluun ja kävin kaiken sotaa Isä Aikaa ja kelloa vastaan.

Turha. He voittavat aina.

(Kuva: päivittäinen ennätys)

Joten ei täyteaineita, kasvojenkohotuksia tai taikuusvoiteita, joiden hinta on 100 puntaa, ja joiden väitetään rauhoittavan minut sileäksi kuin vauvan takapuoli.

Mutta kuten muutkin vanhukset Joan, rouva Collins, minä leikkaan Nivealla enkä koskaan käytä saippuaa kasvoillani. Kosteuttaa, kosteuttaa, kosteuttaa.

En ole koskaan tietoisesti poistunut kotoa ilman iskua ja lippua viillolla suulleni, mutta muistan aina pyyhkiä ne pois ennen kuin liukun lakanoiden alle. Ne vuodet Cosmopolitanissa opettivat minulle jotain.

Itse asiassa mielestäni on helpompi ikääntyä, jos sinulla ei ole koskaan ollut menetettävää ulkonäköä.

Kauniin syntyminen on sekä siunaus että kirous.

En ole koskaan ollut dieetillä. Painan edelleen suunnilleen samalla tavalla kuin 23 -vuotiaana - se on vain hieman jakautunut, hyvin, ERITTÄIN eri tavalla.

Ihmisarvoinen, oikein asennettu rintaliivit ovat siis välttämättömiä, ellet halua rintojesi istuvan vatsapainikkeen kummallakin puolella.

Myönnän, että minulla oli kerran vakava suklaa ja kolme pakettia rapeita päivittäin, kunnes saavuin 50 ja vetoketju ei kelvannut. Joten menin kylmään kalkkunaan - tai pikemminkin lämpimiin vihanneksiin ja tuoreisiin hedelmiin.

Kokkaan joka päivä, ei vain siksi, että haluan tietää, mitä ruokassani on, vaan siksi, että nautin siitä. En tekisi sitä muuten.

Hiukset, jopa koko 10, eivät ole minua varten, koska kun saavutat 70 -luvun, sinun pitäisi tehdä juuri sitä, mitä haluat - olipa se sitten koko sarjan House of Cardsin kerralla katsominen, käskeminen noutaa pentueensa tai ostaa mustaa nahkahameet.

Menetät pelon tulla tyhmäksi. Lyhyesti sanottuna tiedän, että olen hullu vanha lepakko.

En tarvitse trolleja, jotka kertovat minulle olevani, minkä vuoksi en twiittaile enkä käytä sosiaalista mediaa. Näen mieluummin ystäväni kasvotusten kuin Facebookista Facebookiin.

(Kuva: päivittäinen ennätys)

En myöskään kuntosaleja. Teen koiria.

Sadetta, rakeita tai paistaa, kävelen päivittäin noin kahdeksan kilometriä. Se varmaan selittää miksi olen aika hyvässä kunnossa.

Uuden lonkan jälkeen kaksi vuotta sitten olen ollut vain kaksi kertaa GP: n leikkauksessa - flunssan takia.

On yhä enemmän todisteita siitä, että liikunnalla on myönteinen vaikutus terveyteen ja erityisesti dementiaan, tuo julma hölynpöly, joka vainoaa ikäryhmääni.

kultavalettu nauha

Eräs toinen suomalainen tutkimus viime viikolla ehdotti, että tanssi, suduko ja kala ovat keinoja vähentää mahdollisuuksiasi vanhuuteen. Haluaisin korvata sudukon Scrabblella, mutta se ei kuulosta minusta kovin pahalta reseptiltä.

Liverpool vs West Brom -televisiokanava

Mutta mutkien kävely on hyväksi myös henkiselle ja fyysiselle terveydelleni. Se on sosiaalinen asia.

Koiranomistajat puhuvat toisilleen - ja ei, ei vain heidän nelijalkaisista kumistaan. Minulta kysytään edelleen säännöllisesti, kaipaanko kolumnin kirjoittamista. Joskus Jeremy Clarksonin kanssa, mutta päivittäiset kumppanini - Elaine, Angela, Margaret, Linda ja Jim - ovat yhtä mielipiteitä kuin minä.

Me vanhat tarjoilijat, luulen usein, että tunnin kuluttua siitä, kun asetimme maailman oikeuksillemme walkie -laitteillemme, tekisimme paremman pisteen maan johtamiseen kuin poliitikot.

Aikoinaan, kun olin tämän seurakunnan tuskatäti, sanoin ihmisille, että he kääntyvät yksinäisten sydänpaikkojen ohi ja menevät sen sijaan suoraan eläinten pelastuskeskukseen.

Sanoisin, että sieltä löydät todennäköisemmin rakkautta, uskollisuutta ja toveruutta. Uskon edelleen. Nautin itse asumisesta, vaikka tiedän, ettei se ole kaikille.

Mutta anna minulle talutushihna tai, jos se ei onnistu, kunnollinen käsilaukku käsivarrelleni kuin joku vanhempi koodari (seksistinen, moi?) Tai - äärettömän pahempi - lelu.

(Kuva: päivittäinen ennätys)

Mutta luulen, että sinun on hyväksyttävä, että kun saavutat tietyn iän, sinusta tulee suurelta osin näkymätön, ei vähiten vastakkaiselle sukupuolelle.

Tunnen jopa minua vanhempia miehiä, jotka edelleen uskovat voivansa vetää kaiken alle 47. Minulla ei ole sellaisia ​​harhaluuloja.

Mutta olen onnekas perheessäni ja ystävissäni. En pärjäisi ilman kumpaakaan.

Sinulla on oltava ympärilläsi ihmisiä, jotka nauravat sekä kanssasi että sinulle - toinen syy olla tekemättä kasvojenkohotusta - ja jotka tuntevat sinut riittävän hyvin antaakseen anteeksi häpeäsi ja epäonnistumisesi.

Kaiken kaikkiaan olen iloinen, että olen pikemminkin 73 -vuotias kuin nuoremman tyttärentyttäreni tavoin seitsemän.

Luulen, että minun sukupolvellani oli parempi kuin hänen. Meillä ei ollut älypuhelimia tai älykkäitä suunnittelijavaatteita.

Mutta meillä oli vähemmän paineita.

Emme ympäröineet epärealistisia kuvia siitä, miltä naisten pitäisi näyttää. Saimme myös olla lapsia eikä miniaikuisia lähes siitä hetkestä lähtien, kun vaipat olivat loppuneet.

Samaan aikaan en halua elää ikuisesti, mutta tällä hetkellä 70 -vuotiaana oleminen on ihan vitun hyvää.

Ellei törmää yhtäkkiä täyspitkään peiliin. '

kyselyn lataus

Mikä on ikääntymistä estävä salaisuutesi?

0+ ÄÄNETTÄ KAIKKI

KosteusvoideTerveellinen ruokavalioPaljon makeita herkkujaKuntosali - niin paljon kuin mahdollista

Katso Myös: