EE lanseeraa Ison-Britannian ensimmäisen 5G-verkon – näin pääset siihen

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Kuukausien odotuksen jälkeen EE on vihdoin käynnistänyt sen 5G verkko Isossa-Britanniassa tänään.



Verkko, joka lupaa tarjota nopeampia nopeuksia ja luotettavampia yhteyksiä kuin nykyiset 3G- ja 4G-verkot, on otettu käyttöön Lontoossa, Cardiffissa, Belfastissa, Edinburghissa, Birminghamissa ja Manchesterissa.



Se lanseerataan myöhemmin tänä vuonna 10 muussa kaupungissa - mukaan lukien Bristol, Coventry, Glasgow, Hull, Leeds, Leicester, Liverpool, Newcastle, Nottingham ja Sheffield.



EE sanoi, että se keskittyy aluksi tarjoamaan ulkopuolista kattavuutta alueilla, joilla asiakkaat sitä eniten tarvitsevat. Sisäkattavuus ja maaseutualueet tulevat myöhemmin.

Lontoo, Cardiff, Belfast, Edinburgh, Birmingham ja Manchester hyötyvät ensimmäisinä EE:n huippunopeista 5G-mobiilinopeuksista (Kuva: EE)

isoveljen wrap party 2014

EE:n toimitusjohtaja Marc Allera korosti, että 5G ei korvaisi 4G:tä, vaan olisi lisäkerros sen päälle.



'5G luo uusia kokemuksia lisätyn todellisuuden kanssa, helpottaa asiakkaidemme elämää ja auttaa käynnistämään täysin uusia yrityksiä, joita emme ole edes aavistaneet', hän sanoi.

donna vecic stan wawrinka

Hän lisäsi, että EE päivittää yli 100 sivustoa 5G:hen kuukausittain, eikä yhtiö 'ei hillitse 4G:tä saadakseen 5G:n näyttämään nopeammalta'.



EE on tällä hetkellä Iso-Britannian suurin matkapuhelinoperaattori. Sen vuonna 2012 lanseerattu 4G-verkko on nyt saatavilla 85 %:ssa Yhdistyneestä kuningaskunnasta.

Yhtiö sanoi, että asiakkaat kokevat nopeuden nousevan noin 100-150 Mbps nykyisestä 4G:n keskimääräisestä 30 Mbps:n nopeudesta.

Jotkut asiakkaat jopa rikkovat yhden gigabitin sekunnissa virstanpylvään 5G-älypuhelimissaan, EE:n mukaan.

professori vihreä arpi kasvoissa

Tämän ansiosta asiakkaat voivat ladata koko kauden TV-ohjelmasta muutamassa minuutissa, suoratoistaa graafisia pelejä käytännössä ilman viivettä ja soittaa reaaliaikaisia ​​4K-videopuheluita.

EE:n toimitusjohtaja Marc Allera (Kuva: EE)

Ilmoitus tulee huolimatta Britannian hallituksen varoituksesta, että 5G-verkkojen käyttöönotto saattaa viivästyä Huawein turvallisuuspelkojen vuoksi.

Toinen matkapuhelinoperaattori Vodafone on myös vahvistanut, että se käynnistää 5G:n seitsemässä Ison-Britannian kaupungissa 3. heinäkuuta ja 12 kaupunkia seuraa vuoden loppuun mennessä.

EE:n 5G-ydinverkko on tällä hetkellä Huawei-teknologian varassa, mutta EE vahvisti, ettei se ollut saanut ohjeita suunnitelmiemme muuttamisesta.

vauva pitkät hiukset

Herra Allera lisäsi, että EE:llä on usean toimittajan politiikka ja arkkitehtuuri koko verkossaan ja että Huawei on osa sitä, mutta ei ainoa osa.

EE vahvisti viime vuoden lopulla aloittaneensa Huawei-laitteiden poistamisen 3G- ja 4G-verkkojensa keskeisistä osista.

OnePlus 7 Pro 5G (Kuva: OnePlus)

Kuinka päästä EE:n 5G-verkkoon

Asiakkaat tarvitsevat 5G-yhteensopivan älypuhelimen päästäkseen uuteen verkkoon.

OnePlus, Samsung, LG ja Oppo ovat niitä laitevalmistajia, joiden 5G-matkapuhelimet ovat ennakkotilattavissa EE:stä – vaikka vain OnePlus 7 Pro 5G:n toimitukset alkavat tänään.

EE kuitenkin sanoi, että Huawei 5G -laitteiden julkaisu on 'taukotilassa', kunnes sillä on enemmän tietoa Android-kiellosta ja luottamusta siihen, että asiakkaita tuetaan heidän sopimuksensa elinkaaren ajan.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Pelkän SIM-kortin 5G-datasuunnitelmat alkavat 32 punnasta kuukaudessa 20 Gt:n dataa ja vaihtelevat 52 puntaa kuukaudessa 100 Gt:n tiedonsiirtoa kohti.

Niille, jotka haluavat uuden 5G-matkapuhelimen osana suunnitelmiaan, hinnat alkavat 54 punnasta 10 gigatavua dataa ja 74 puntaa 120 gigatavua dataa kohti.

Kaikissa EE:n 5G-suunnitelmissa on jopa kolme vaihdettavaa etua, kuten Apple Musicin tai BT Sportin tilaukset, ilmainen verkkovierailu Yhdysvalloissa tai Australiassa ja mahdollisuus suoratoistaa videosisältöä Netflix tai Amazon Prime, syömättä tietomäärääsi.

kaksikerroksisen linja-auton muuntaminen

Kesästä alkaen EE tarjoaa myös 'pelaamisen datapassin' yhtenä vaihdettavista eduistaan, jonka avulla asiakkaat voivat pelata verkossa niin paljon kuin haluavat ilman, että he vaikuttavat heidän datamääräänsä.

5G
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: