Parhaat kasvojen höyrystimet vuodelle 2020: hanki kylpylä-arvoinen kokemus kotona

Tyyli

Horoskooppi Huomenna

Luo salongin arvoinen kokemus kotona



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Vaikka voit käyttää vain höyryä vedenkeittimestäsi tai pannustasi, kasvohöyrystin on sijoittamisen arvoinen lisäys osana kauneushoitoa. Se lyö myös tuijottamista pesualtaasi syvyyteen yrittäen hankalasti tasapainottaa.



Yksi kasvojen höyryttämisen monista eduista on avata ja avata huokoset poistamalla mahdolliset ilkeet. Nostamalla ihon lämpötilaa se myös jättää ihon valmiiksi keräämään kaikki uudet ravintoaineet ja imeytymään nesteytykseen.

Sinun ei tarvitse käyttää sitä joka päivä, mutta vähintään kerran viikossa suositellaan osana hyvää ihonhoitorutiinia. Älä unohda vain seurata suosikki kosteusvoidettasi heti sen jälkeen kaksinkertaistuaksesi.

Yhdellä silmäyksellä, Sarah Chapmanin Pro Hydro Mist Steamer on luksusosto, joka on tuhlaamisen arvoinen ja houkuttelevia arvosteluja. Löysimme myös joitain Amazon bestsellereitä, joita kannattaa varoa, jos haluat tehdä edullisen.



Parhaat kasvojen höyrylaivat 2020

1. Rion kasvosauna ja höyrystin höyryinhalaattorilla

Rion kasvosauna ja höyrystin höyryinhalaattorilla

Rion 2 in 1 -höyrystimen mukana toimitetaan kaikki komponentit salongin arvoiseen hoitoon kotona.



Ergonomisella muotoilulla on koko kasvojen höyrylaiva, jonka avulla voit hoitaa koko kasvosi mukavasti. Käytettävissä on kaksi lämmitystasoa sekä säädettävät höyryasetukset, jotka antavat sinulle täyden hallinnan kokemuksestasi.

Sarjaan kuuluu myös vaihdettava höyryinhalaattori, joka helpottaa väliaikaisesti nenän tukkoisuutta ja nenän epämukavuutta. Lisää pari tippaa suosikki eteeristä öljyäsi hieman aromaterapiaa varten.

Hinta: 24,99 £, Argos - osta nyt täältä

2. Beurer FS50 -kasvosauna

Beurer FS50 -kasvosauna

Tässä Beurerin kasvosaunassa on tyylikäs muotoilu ja useita toimintoja, jotka antavat sinulle hehkuvan ihon ja yleiset hyvinvointiominaisuudet.

Lisää eteerisiä öljyjä kasvohoitoon aromaterapialla, myös suulle ja nenälle tarkoitettuja lisälaitteita, jotka auttavat vähentämään ruuhkia ja rauhoittamaan allergikoita.

Siellä on kaksi tehoasetusta ja jatkuva säädettävä höyrynlähde, jotta löydät täydellisen tasapainon sinulle.

Hinta: £ 35,01, Amazon - osta nyt täältä

3. Nano -ioninen kasvohöyrystin

Nano -ioninen kasvohöyrystin

Hanki hehkuva ja kasteinen iho tällä täydellisellä kasvosarjalla.

Käyttämällä nano-ionihöyryä yhdistettynä ionisiin vesihiukkasiin höyrylaiva on osoittautunut tehokkaammaksi kuin perinteiset höyrytysmenetelmät. Rauhoittava sumu ja säädettävä höyrynvirtaus. Sen mukana tulee myös erilaisia ​​työkaluja mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien poistamiseen.

Avaa huokoset ja lisää kosteutta välittömästi kuivalle iholle.

pamela-anderson tanssii jäällä

Hinta: 36,99 £, Amazon - osta nyt täältä

Neljä. STYLPRO X ASOS EXCLUSIVE Spa -hieronta

STYLPRO X ASOS EXCLUSIVE Spa -hieronta

Valmistaudu todelliseen kotikongin kokemukseen monikäyttöisellä STYLPRO 4-in-1 -höyrystimellä.

Siinä on neljä sisäänrakennettua kaunistustoimintoa, ja toisin kuin monet nykyiset mallit, se tuottaa kevyemmän ja kosteuttavamman ionisumun - auttaa läpäisemään ihon huokoset ja virkistämään terveen hehkun.

Kasvojen höyrystämisen lisäksi saat täyden hemmottelukokemuksen lisävarusteineen, mukaan lukien lämpöpyyhkeet, hajotin eteerisille öljyille ja ilmankostutin huoneeseesi.

Hinta: 29,99 €, ASOS - osta nyt täältä

5. Foreo UFO 2

Foreo UFO 2

Foreo UFO 2 -laitteen lämpöhoitoasetus saavuttaa jopa 45 ° C, mikä tarkoittaa, että iho on pehmeä ja huokoset ovat auki, jolloin kaikki ravintoaineet voivat noudattaa kauneushoitoa nopeasti ja syvälle.

Se tarjoaa myös rauhoittavaa kasvojen hierontaa, joka tuottaa jopa 10000 sykettä minuutissa, rentouttaa kasvojen lihaksia ja jännityspisteitä.

Jos se ei riittänyt, se myös jäähtyy. Laite tarjoaa kylmähoitoa, ja se jäähtyy 5 ° C: een, mikä auttaa nostamaan ihoa ja pitämään sen opetettuna.

Hinta: £ 249, Foreo- osta nyt täältä

Lue lisää

Parhaat kauneuden tarpeet
Parhaat LED -valohoitomaskit Paras volumising ripsiväri Parhaat spot -hoidot aknen torjumiseksi Parhaat retinoliserumit

6. Sarah Chapman Pro Hydro-Mist kasvohöyrystin

Sarah Chapman Pro Hyro-Mist kasvohöyrystin

Sarah Chapmanin Pro Hydro Mist -höyrylaiva lähettää ionisia, nanokokoisia höyryhiukkasia, jotka sopivat täydellisesti syvälle ihon kerrosten alle - hehkun lisäämiseksi.

Puhdistusvaihtoehtoja on 5-10 minuuttia, mikä auttaa tukkimaan tukkeutuneet huokoset ja avaamaan ne kosteuttavia ominaisuuksia varten.

Se on pienikokoinen, joten se on helppo kuljettaa ympäri kotia tai muita paikkoja.

Hinta: £ 119, Sarah Chapman - osta nyt täältä

7. HoMedics Ilumi kasvo- ja kylmäkäsittelylaite

HoMedics Ilumi kasvo- ja kylmäkäsittelylaite

Se ei ole perinteistä höyryä, kuten tiedät, mutta tämä omituinen laite, joka näyttää oudolta kasvojen silitysraudalta, on välttämätön kaikille kasvoille.

HoMedicsin kevyt lämpöhoitolaite saavuttaa 16–42 ° C: n lämpötilan, joka tarjoaa sinulle lämmittävän hoidon huokosten avaamiseen ja tukkeutumiseen, jota seuraa viileämpi hoito ihon turvotuksen poistamiseksi ja ihon kirkkauden lisäämiseksi.

Hinta: 89,99 £, Man Kind - osta nyt täältä

8. Panasonic kasvojen höyrystin EH-XS01

Panasonic kasvojen höyrystin EH-XS01

Suloisen ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta Panasonicin kasvohöyrystin on loistava valinta matkoille ja helppokäyttöisyyteen.

Siinä on myös nano-ionitekniikka, joka on täydellinen tunkeutumaan syvemmälle ihoon, jolloin voidaan poistaa enemmän epäpuhtauksia ja lisätä ihon kimmoisuutta.

Lisää vain vettä ja säädä höyry miellyttävimpään asetukseesi.

Hinta: 129,99 €, Cult Beauty - osta nyt täältä

Säilytä kylpyläkokemus kotona varpaista varpaisiin, tutustu parhaisiin kotikylpylöihin, joihin kannattaa investoida vuonna 2020.

Katso Myös: