EE julkisti uuden Apple Watch Series 6: n, SE: n ja 8. sukupolven iPadin hinnoittelun

Ee

Horoskooppi Huomenna

Uusi Apple Watch S6, alkaen £ 28 kuukaudessa EE: n kanssa



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



freddie starr olen julkkis

Tämä viikko oli jännittävä Apple -faneille, kun he lanseerasivat uusimmat tuotteet liittyäkseen gadget -perheeseen, ja EE: llä on tällä hetkellä uskomattomia tarjouksia uusista teknologiatuotteista.



Saatavana EE -myymälöissä ja verkossa osoitteessa ee.co.uk/apple , mahtavat hinnat kahdeksannen sukupolven iPadille ja Apple Watch Series 6: lle ja Apple Watch SE: lle ovat nyt saatavilla. Asiakkaat voivat myös käydä kauppaa Apple Watch Series 3: n, Series 4: n tai Series 5: n kanssa ja säästää 100 puntaa valituista hintapisteistä. Jokainen pieni auttaa hei?

Löytääksesi lähimmän EE myymälä , laitoimme myymälähaun tässä . Löydät myös avaus- ja sulkemisajan tiedot.

Joitakin merkittäviä EE: n tarjouksia Apple Watch Series 6: lle ja Apple Watch SE: lle - saatavilla monenlaisissa datasuunnitelmissa:



tina malone jon venables kuva
  • Apple Watch S6 on saatavana alkaen 28 puntaa 24. kuukauden rajoittamattomalla datapaketilla
  • Apple Watch SE on saatavilla alkaen £ 20 24 kuukauden rajoittamattomalla datapaketilla

Apple Watch on saatavana henkilökohtaisena pariliitospakettina tai EE: n uusissa perhejäsenyyden suunnitelmissa, joissa on Family Setup, johon kuuluu erillinen rajoittamaton puhelu, tekstiviesti ja datamäärä.

Applen uuden Family Setupin avulla asiakkaat voivat yhdistää iPhonensa pariksi sellaisten perheenjäsenten kelloja, joilla ei ole omaa iPhonea. EE: n perheenjäsenen suunnitelma tarkoittaa, että he voivat antaa heille erillisen numeron, jotta he voivat aina pitää yhteyttä.



Vaihtoehtoisesti asiakkaat, joilla on jo Apple Watch, voivat ottaa 30 päivän 10 Gt: n datapaketin 7 punnan pariksi nykyisen iPhone -suunnitelman kanssa, tai he voivat ottaa 30 päivän 10 Gt: n dataperhejäsenpaketin hintaan 7 £ Family Setupilla ja vastaanottaa erilliset rajoittamattomat puhelut ja tekstiviestikorvaus.

britney spearsin hajoaminen

Asiakkaat tarvitsevat EE iPhone -suunnitelman aktivoidakseen EE -pariliitoksen tai EE -perheenjäsenen suunnitelman. Joten mikä estää sinua vaihtamasta verkkoa ja liittymästä EE: hen?

Puhumattakaan uudesta iPadista. Siitä on tulossa digitaalinen muistikirja, mobiili toimisto, valokuvastudio, pelikonsoli ja henkilökohtainen elokuvateatteri. A12 Bionic -sirulla se voi nyt helposti käyttää tärkeitä sovelluksia ja mukaansatempaavia pelejä. Ylimääräinen Apple Pencil -lisälaite tekee muistiinpanojen tekemisestä iPadilla helppoa.

Kiinnitä täysikokoinen älykäs näppäimistö, jotta voit kirjoittaa mukavasti. Ja nopeaa langatonta ja koko päivän kestävää akkua. Kotona työskentelysi paranee hieman.

Olemme valinneet joitain muita uskomattomia tarjouksia, joista uskomme sinun haluavan tietää ja joista saat kaiken irti, kun vielä voit EE: ssä.

Parhaat Apple Watch -tarjoukset EE: n kanssa:

Apple Watch S6 on saatavana alkaen 28 puntaa 24 kuukauden rajoittamattomalla datapaketilla

Uusi Apple Watch S6, alkaen £ 28 kuukaudessa EE: n kanssa

alex oxlade chamberlain perrie edwards

Uudessa Apple Watch S6: ssa on viisi eri väriä, ja siinä on uusi anturi ja sovellus veren hapen mittaamiseen, sydämen terveysilmoitukset ja muut kehittyneet terveysominaisuudet. Apple Watch Series 6 on kello, joka valvoo sinua. Ja 4G EE: llä voit pärjätä ilman puhelinta. Lisäksi säästät 100 puntaa, kun vaihdat vanhaa laitettasi.

Apple Watch SE on saatavana alkaen 20 puntaa 24 kuukauden rajoittamattomalla datapaketilla

Apple Watch SE alkaen £ 20 kuukaudessa EE: n kanssa

Saatavana kolmessa upeassa värissä, Apple Watch SE yhdistää suurimman Apple Watch -näytön kehittyneisiin antureihin seurataksesi kuntosi ja harjoitustavoitteitasi. Ja 4G EE: llä voit pärjätä ilman puhelinta. Lisäksi asiakkaat voivat säästää 100 puntaa, kun he käyvät kauppaa vanhalla kellollaan.

EE julkaisi äskettäin Full Works Planin, joka tarjoaa iPhone -asiakkaille kattavan pääsyn Apple Musiciin, Apple TV+: han ja Apple Arcadeen sekä rajoittamatonta dataa. Siitä saat lisätietoja, tässä .

EE -asiakkaat voivat myös tarkistaa viimeisimmät iPad -tarjoukset tässä .

Katso Myös: