EE antaa sinulle mahdollisuuden päivittää matkapuhelimesi milloin tahansa osana uutta Upgrade Anytime -suunnitelmaa

Ee

Horoskooppi Huomenna

Se on hieno uutinen päättämättömille ihmisille(Kuva: sankarikuvat)



Matkapuhelintariffeilla on nyt hetki, mikä johtuu siitä, että vain SIM -asiakkaat nousevat, ja O2 muuttaa perinteitä antamalla sinulle täydellisen vapauden hallita sitä, kuinka paljon dataa, minuutteja ja kuukausikuluja haluat.



conor mcgregor vs dustin poirier

Ja nyt EE on osallistunut muutoksiin käynnistämällä uudet & apos; Päivitä milloin tahansa & apos; suunnitelmia, se tekee täsmälleen sen, mitä tina sanoo.



Kun asiakkaat voivat vaihtaa uusimpiin älypuhelinmalleihin milloin tahansa ilman, että heidän on odotettava sopimuksensa päättymistä, EE-asiakkaat voivat nyt valita tarkasti, milloin he käyvät kauppaa laitteellaan, ja päivittää luurinsa täysin ilmaiseksi 24 kuukauden sopimuksen puolivälissä .

Uutiset ainutlaatuisista suunnitelmista julkistettiin tänään

Voit päivittää palvelun milloin tahansa 15 päivän kuluttua sopimuksen avaamisesta, kunhan käytät jotakin EE: n Upgrade Anytime -suunnitelmaa, vaikka ensimmäisen vuoden aikana tehdyt päivitykset ovat laittomia (ensimmäisessä kuusi kuukautta se on 200 puntaa, kun taas 100 puntaa peritään kuudesta kahdentoista kuukauteen).



anthony joshua vs tyson raivo

Yksi uuden Upgrade Anytime -suunnitelman taustoista on kuitenkin se, että sinun on vaihdettava vanha luuri, jotta voit allekirjoittaa uuden 24 kuukauden sopimuksen, joten se ei välttämättä ole kaikkien vaihtoehto.

Samsung Galaxy Note 7

Vielä ei ole sanaa siitä, kuinka paljon rahaa se voisi säästää pitkällä aikavälillä (Kuva: Getty)



Koska uutinen julkistettiin vasta tänään, verkkoesimerkkejä ei vielä ole, mutta EE on ilmoittanut meille, että vaikka heillä ei ole tällä hetkellä tiettyjä hintapisteitä, Upgrade Anytime -suunnitelmien hinta riippuu laitteesta, miten laite on ollut markkinoilla pitkään ja tiedonsiirto on valittu.

Vaikka kaikki MAX -suunnitelmat eivät sisälly Upgrade Anytime -ohjelmaan, uudet Upgrade Anytime -suunnitelmat antavat sinulle vain lisähyötyä varhaisista päivityksistä tavallisen Max -suunnitelmasi lisäksi, joten saat silti samat edut kuin tavallisesti (kuten pääsyn BT: hen) Urheilusovellus ja kattava verkkovierailu yli 50 kohteeseen ympäri maailmaa, mukaan lukien Australia, Uusi -Seelanti, Kanada, Meksiko ja Yhdysvallat) sekä päivitysmahdollisuus.

Lue lisää

tara palmer tomkinson nenä
Matkapuhelintarjoukset 2020
Parhaat matkapuhelintarjoukset Parhaat vain SIM-tarjoukset Parhaat älypuhelimet vuodelle 2020 Parhaat Android -puhelimet

Edward Goff, markkinointijohtaja, EE, sanoi: Näemme vuosittain yhä enemmän erinomaisia ​​laitteita, ja monet asiakkaat eivät halua odottaa 24 kuukautta päivittääkseen.

Esittelemme siis uusia Upgrade Anytime -suunnitelmia varmistaaksemme, että he saavat uusimmat älypuhelimet haltuunsa ja pitävät yhteyttä Yhdistyneen kuningaskunnan edistyneimpään 4G -verkkoon.

Muutto on osa EE: n Best Connected -suunnitelmaa tarjota asiakkailleen parhaat yhteydet, henkilökohtaisin ja paikallisin palvelu sekä parhaat älypuhelinkokemukset Isossa -Britanniassa.

Katso Myös: