Elinkustannukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa – kuinka lomalle lähteminen voi SÄÄSTÖÄ yli 300 puntaa kuukaudessa

Matkustaa

Horoskooppi Huomenna

The elinkustannuskriisi On lamauttaa miljoonia kotitalouksia koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kun hinnat jatkavat nousuaan.



Valitettavasti Englannin pankki on varoittanut, että tilanne näyttää edelleen synkältä lähitulevaisuudessa, kuten se ennustaa maan tulevan joutua taantumaan Tämä talvi.



Kun laskut nousevat, ihmiset keksivät edelleen mielikuvituksellisia tapoja säästää rahaa .



Eräs TikToker uskoo, että hän on saattanut murtaa koodin kulujen leikkaamiseksi tällä hetkellä: menossa kuukauden pituiselle lomalle.

Helen, 31, jakoi sovelluksen avulla ajatuksensa säästää rahaa nousevista lämmitys- ja ruokalaskuista löydettyään hyvän all inclusive -tarjouksen.

Mutta onko se todella halvempaa? Olemme tehneet matematiikan selvittääksemme.



Elinkustannuslomahakkerointi

TikTokissa jaetussa videossa Helen paljasti, että hän harkitsi kuukauden pituista all inclusive -lomaa sen sijaan, että jäisi Iso-Britanniaan, koska ruoan ja lämmityksen hinnat nousevat.

Helen jakoi Egyptiin lomapaketin, joka maksoi 1 312 puntaa per henkilö 28 yöksi 31. tammikuuta alkaen, ja saat myös kahden hengen huoneen, jossa on puutarhanäköala ja parveke.



Kuvatekstissä Helen sanoi: 'Rehellisesti sanottuna on taloudellisesti järkevämpää, että istun solariumissa koko päivän ja odotan, että tämä kaikki räjähtää.'

Ja monet ihmiset olivat hänen kanssaan samaa mieltä.

Yksi henkilö kommentoi: 'Odotas mitä... itse asiassa halvempaa kuin kuukausittaiset asunto- ja ruokalaskuni.'

Toinen sanoi: 'Se on sama kuin vuokrani, mutta ilman kaikkea muuta tavaraa.'

Mitkä ovat keskimääräiset elinkustannukset Isossa-Britanniassa?

  Energialaskut
Energialaskut voivat nousta jälleen lokakuussa ( Kuva: PA)

Toukokuussa 2022 Zoopla paljasti viimeisimmässä vuokramarkkinaraportissaan, että keskimääräinen yksittäinen vuokraaja käyttää 37 % tuloistaan vuokrata, ja yksinvuokraajilla Lontoossa tämä hyppää 52 prosenttiin.

Viime kuussa ONS arvioi keskimääräiseksi viikoittaiseksi ansioksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa 565 puntaa säännöllisellä palkalla, jolloin keskimääräinen kuukausiansio nousi 2 260 puntaa.

Tämä tarkoittaa, että keskimääräinen hinta, jonka yksi henkilö tällä hetkellä maksaa vuokrastaan, on noin 836 puntaa.

EDF:n mukaan yhden tai kahden makuuhuoneen pienen talon tai asunnon keskimääräinen energialasku on 66 puntaa kuukaudessa, mutta se voi nousta uusi energian hintakatto lokakuussa .

Energiateollisuuden analyytikko Cornwall Insight on arvioinut tämän korkki voi nousta 78 %, kun se nousi 54 % huhtikuussa.

Tämä tarkoittaa, että pienen kotitalouden keskimääräinen sähkölasku voi olla lokakuussa 117 puntaa.

Samaan aikaan tietopohjaisen henkilökohtaisen rahoitussivuston NimbleFinsin tutkimus viittaa siihen, että brittiläinen kuluttaa keskimäärin 189 puntaa kuukaudessa ruokaan.

Kuntavero on myös merkittävä osa elinkustannuksia, ja helmikuussa Ocean Financen tutkimus paljasti, että yhden hengen kotitalous maksoi 113,60 puntaa kuukaudessa keskimääräisestä Band D -laskusta.

Kaiken kaikkiaan yllä olevat menot tarkoittavat, että yhden henkilön keskimääräiset elinkustannukset Isossa-Britanniassa ovat noin 1 255 puntaa, kun otetaan huomioon ennustettu energiakaton nousu lokakuussa.

Kuinka paljon all inclusive -loma maksaa?

  Kaikki käsittävä
TUI:n pisimmät all-inclusive-tarjoukset alkavat vain 933 punnasta

All inclusive lomahinnat vaihtelevat suuresti, ja ylellisimmät lomakeskukset voivat lyhentää sinua kymmeniä tuhansia.

kim karashian seksinauha

Vaikka Helenin Egyptin sopimus on hieman keskimääräistä elinkustannuksia korkeampi, tarjolla on edelleen paljon halvempia vaihtoehtoja.

Hinnat ovat yleensä halvimmat helmikuussa, mikä saattaa olla hyvä ajoitus, koska Iso-Britannia on taantumassa tänä talvena.

Tällä hetkellä TUI:n halvin 28 päivän all-inclusive maksaa vain 933 puntaa henkilöä kohti, mikä on 322,60 puntaa vähemmän kuin arvioidut elinkustannukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa yhdelle henkilölle.

Loma on Paradis Palace -hotellissa Tunisiassa, ja sillä on neljä tähteä Tripadvisorissa.

Huoneessa on parveke, ja hotellissa on buffetravintola, kylpylä ja ulkouima-altaat.

Yhteensä TUI mainostaa tällä hetkellä yhteensä 15 28 päivän all inclusive -lomaa, jotka ovat halvempia kuin arvioidut 1 255 punnan kuukausittaiset elinkustannukset.

Vaikka kuukauden viettäminen uima-altaalla rentoutumiseen voi olla halvempaa kuin asuminen Isossa-Britanniassa, sinun on kuitenkin voitava olla ilman vuokra- tai sähkölaskuvelvoitteita Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jotta todella säästät rahaa.

Katso Myös: