Emily Thornberry on tehnyt rauhan Englannin lipun kanssa - ja ajattelee, että postien pitäisi sallia lentää se MM -kisoja varten

Politiikka

Horoskooppi Huomenna

Emily Thornberry saapui lounaalle löytääkseen paikan lippujen peitossa(Kuva: Ben Glaze / )



Emily Thornberry on tehnyt rauhan Englannin lipun kanssa - ja jopa ajattelee, että postityöntekijöiden pitäisi pystyä lentämään heidät maailmancupin aikana.



Varjo -ulkoministeri joutui eroamaan Ed Milibandin huipputiimistä vuonna 2014, koska häntä syytettiin Kentin talon pilkkaamisesta, jossa oli Pyhän Yrjön lippu.



Joten kun hänet varattiin vierailevaksi puhujaksi parlamentin lehdistögallerian kuukausilounaalle, röyhkeät järjestäjät peittivät paikan lipulla.

Thornberry oli hyvä urheilulaji, nauroi ja otti sen hyvällä tuulella.

(Kuva: peiliruudun kahva)



Ja hän kannatti pyyntöjä, että Royal Mail kumoaisi kiellon kiinnittää henkilöstöä kiinnittämään lippuja ajoneuvoihinsa, sanoen, että fanien pitäisi päästä Venäjän kolmen lionin taakse.

Hän sanoi: En oikein ymmärrä tätä. Mielestäni yksi maailmancupin asioista on se, että saamme paljon lippuja ja mielestäni siinä ei ole mitään vikaa.



Hänen monikansallisessa Islingtonin vaalipiirissään asuu erilaisia ​​lippuja jalkapallon näyttelyyn osallistuvista maista, sanoi Thornberry.

Kehotti Royal Mailin pomoja tekemään käännöksen ja lisäsi: Toivon, että he harkitsevat asiaa uudelleen, koska mielestäni tässä ei ole mitään ongelmaa.

Tämä on meidän aika juhlia. MM -kisat ovat hieno tapahtuma ja antavat ihmisille mahdollisuuden juhlia.

Thornberry myönsi, ettei hän voi teeskennellä, että minulla on suurin kiinnostus jalkapalloon.

Mutta hän sanoi, että MM -finaaliin saapuvan kotimaan työntekijöille olisi annettava pankkiloma seuraavana työpäivänä - ehkä se antaisi Gareth Southgaten miehille ja vielä suuremman kannustimen pyrkiä kunniaan.

Se auttaisi saamaan kaikki sen taakse, hän ehdotti.

Katso Myös: