Emmerdalen paluu Joe Tateen `` sinetöity '', kun fanit ovat `` rummuttaneet hänet Kimin myrkyttäjäksi ''

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Emmerdalen katsojat ennustavat, että kukaan Kim Tate -myrkytystavan epäillyistä ei ole todellinen syyllinen.



Itse asiassa monet ajattelevat, että roistoon liittyvä hahmo tekee järkyttävän paluun kosto -käänteessä.



Joe Tate on noussut kärkeen katsojissa & apos; omia epäiltyjen luetteloita, lähes kolmen vuoden kuluttua hänen dramaattisesta poistumisestaan ​​ITV -saippualta.



Hänen veljensä Noah Dinglen ollessa yhä kylässä ja läheisessä yhteydessä Kimin maatilaan, jossa Kim asuu, monet ovat nyt kallistaneet Joen myrkyttämään Kimin.

Ehkä Nooa työskentelee myös hänen kanssaan, ja hänellä on helppo pääsy Joen sisään ja ulos, jos teoria pitää paikkansa.

Emmerdalen katsojat ennustivat, että Joe Tate saattaa palata kostoon lähes kolme vuotta sen jälkeen, kun Kim Tate yritti tappaa hänet

Emmerdalen katsojat ennustivat, että Joe Tate saattaa palata kostoon lähes kolme vuotta sen jälkeen, kun Kim Tate yritti tappaa hänet (Kuva: ITV)



Kuka voisi syyttää häntä, koska Kim määräsi hänen kuolemansa vuonna 2018, kun hän alkoi käyttää rahaa yritykseltä.

Jos hänen isänsä kaltainen hahmo Graham Foster ei olisi esittänyt, että Cain Dingle olisi tappanut hänet ja päästänyt sitten pakoon, hän olisi kuollut Kimin ansiosta.



Hänen poistumisensa kutsui aikaa hänen romantiikkaansa ja häihinsä Debbie Dinglen kanssa, ja hän joutui pakenemaan maasta ilman yhteyttä perheeseensä.

Emmerdalen katsojat ennustavat, ettei kumpikaan Kim Tate -myrkytystavan epäillyistä ole todellinen syyllinen

Emmerdalen katsojat ennustavat, ettei kumpikaan Kim Tate -myrkytystavan epäillyistä ole todellinen syyllinen (Kuva: ITV)

Joten voisiko Joe palata takaisin kotitilalle ja elämälle kylässä samalla kun hän kostaa lopullisesti hänen edesmenneen isänsä Chris Taten äitipuoli?

Fanit varmasti ajattelevat niin, kun Kim jatkaa suunnitelmaansa saada syyllinen ansaan väärentämällä myrkytysoireita yrittäessään selvittää, kuka sen tekee.

Will Taylor, hänen tyttärensä Dawn ja Gabby Thomas ovat kaikki kallistuneet sen taakse, kun taas hänen poikansa Jamie Tate on ehkä suljettu pois.

Mutta voiko Kim katsoa väärään suuntaan, ja onko Joe todella takaisin havaitsematta?

Joe Tate on noussut kärkeen katsojissa & apos; oma epäiltyjen lista

Joe Tate on noussut kärkeen katsojissa & apos; oma epäiltyjen lista (Kuva: ITV)

Eräs katsoja twiittasi: 'Luulen edelleen, että se on Harriet tai Joe Tate tai Kim Taten entinen aviomies Steve kostoksi.'

Toinen sanoi: '#JoeTateella on valtava motiivi. Kiinni jäämisen jälkeen Kim käski Grahamia tappaa Joen, joka auttoi häntä pakenemaan. ''

Kolmas lisäsi, että ehkä Nooa teki sen Joen puolesta sanoen: '#Emmerdale on Nooa kostaa Kimille Joe Tate ja Grahamin kuolemasta, koska Joe oli hänen velipuolensa ja Graham oli kuin isä. Laitatko sen vain ulos? '

Samaan aikaan neljäs kommentoi: 'Joten, Joe Tate tai Steve Marchant ... Olemme tyytyväisiä kumpaankaan.'

Viidesosa tuki tätä kirjoittaen: 'Rahani on Joe Tate! Eikö olisi jo aika palata kylään? '

Emmerdale esittelee arki -iltoja klo 19.00 ITV: llä ja ylimääräisen jakson torstaisin klo 20.00.

Katso Myös: