Ison -Britannian parhaat joulumarkkinat 2018 - kaikki päivämäärät ja paikat

Iso -Britannia Ja Irlanti

Horoskooppi Huomenna

Birminghamin joulumarkkinat

Birminghamin joulumarkkinat



Kentin joulumarkkinat .

peppa porsaan ääni

Worcesterin viktoriaaninen joulufayre

Worcesterin tänä vuonna 25-vuotisjuhliaan viettävät viktoriaanisen teeman katumarkkinat poikkeavat muista!

Sinusta tuntuu siltä, ​​kuin olisit astunut ajassa taaksepäin, kun vaellat 200 kioskin joukossa, jotka tarjoavat kaikkea kuohuviiniä koruista juhlallisiin kodin koristeisiin sekä herkullisia herkkuja, kuten glögiä ja paahdettuja kastanjoita.

Kioskien omistajat pukeutuvat viktoriaaniseen asuun, ja siellä on paljon kuoron esityksiä ja tanssiesityksiä - ja jopa pariton jongleeraava paalun kävelijä tai kaksi!

Voit saada lisätietoja t hänen omat sivunsa Worcester Christmas Fayre .

Hyde Park Winter Wonderland

Hyde Park Winter Wonderland

Hyde Park Winter Wonderland (Kuva: Visitlondon.com)

Hyde Parkin joulupukista on tullut jonkin verran laitos, jossa on sekä londonilaisia ​​että turisteja, koska tarjolla on paljon kaikkea.

Siellä on maailmanpyörä, josta on upeat näkymät puistoon ja ympäröivään horisonttiin, vuoristoratoja, pelejä ja jopa jäähalli.

Sitten on maaginen jäävaltakunta, josta löydät uskomattomia veistoksia ja paljon muuta viihdettä - tai jotain hieman lämpimämpää, mene johonkin häikäisevään esitykseen, joka on aina tarjolla.

Winter Wonderland avataan 22. marraskuuta - 6. tammikuuta (paitsi joulupäivänä) ja on avoinna klo 10–22.

Lisätietoja Talven ihmemaa .

Leamington Spa Yuletide Fayre

Vain lyhyen ajomatkan päässä Birminghamista ja Coventrystä sijaitseva Leamington Spa tunnetaan paremmin nimellä Warwickin yliopiston opiskelijoiden koti, joka asuu siellä lukukauden aikana.

Tässä pikkukaupungissa on kuitenkin myös vilkkaat vuosittaiset joulumarkkinat, yleensä vain sunnuntaisin, pääkadulla.

Odota käsintehtyjä lahjoja paikallisilta vähittäiskauppiailta, mukaan lukien runsaasti antiikkia ja käsitöitä, sekä laaja valikoima herkkuja, kuten ranskalaisia ​​ja italialaisia ​​ruokia.

Tutkittavia on yli 100 kioskia - ja viimeinen päivä sisältää yleensä viljelijöiden lisäbonuksen. markkinoida.

Löydät lisää Leamington Spa Yuletide Fayresta osoitteesta Facebook-sivu .

Belfastin joulumarkkinat

Belfastin joulumarkkinat takaavat todellisen irlantilaisen vastaanoton kaikille vierailijoilleen tarjolla olevien kulinaaristen nautintojen ja vilkkaiden kojujen ansiosta.

Belfastin kaupungintalolla sijaitsevat markkinat tarjoavat vieraille maistelua parhaista juhlista eri puolilta maailmaa, kuten Saksasta, Espanjasta ja Ranskasta, ja sen teemapuut.

Vakavasti, se on loistava herkkuille - ajattele ranskalaista juustoa, saksalaista olutta ja espanjalaisia ​​leivonnaisia.

Voi, ja aiempina vuosina on myös nähty, että lapset voivat tavata joulupukin hänen maagisessa luolassaan ...

Markkinat ovat avoinna 17. marraskuuta - 22. joulukuuta ja avataan klo 10.00. Löydät lisää sisaremme sivuilta Belfast Liven kätevä opas täällä .

Warwickin viktoriaaninen jouluilta

Warwickin viktoriaaninen jouluilta (Kuva: Nauti Warwickista)


Tämä hauska ilta vietetään marraskuun viimeisenä torstaina (29. päivänä), ja se on täydellinen tapa aloittaa joulukausi!

Joulupukki on valmiina auttamaan Warwickin pormestaria sytyttämään valot, kun taas kaikkea karusellista lasten ratsastukseen ja katuviihteisiin tehdään ikimuistoisesta illasta.

Sitten on tietysti itse viktoriaaninen markkinat, jotka ovat täynnä kioskeja, jotka tarjoavat parasta juhla -ruokaa ja käsitöitä - sinun tarvitsee vain valita, mitä haluat kokeilla ensin!

Saat lisätietoja markkinoista osoitteessa virallinen nettisivu .

Ludlow'n keskiaikainen joulufayre

Tämä omituinen keskiaikainen messu järjestetään 24.-25. Marraskuuta, mikä tekee joulumarkkinoista toisin kuin mikään muu.

Ludlow'n linnan pihalla sijaitsevalla messulla on yli 100 kioskia, joissa myydään omituisia lahjoja, joita et löydä pääkadulta, sekä runsaasti historiallisia tavaroita ja tietysti juhla -ruokaa ja juomaa.

Linna tarjoaa viihdettä koko päivän, joten se on unelma aloittaville historioitsijoille, puhumattakaan siitä, että koko perhe voi nauttia aktiviteeteista, mukaan lukien jousiammunta, nukketeatteri ja jopa miekkailu!

Saat lisätietoja osoitteesta virallinen nettisivu .

Lue lisää

Joulumarkkinat
Ison -Britannian parhaat joulumarkkinat Euroopan parhaat joulumarkkinat Opas Prahaan juhlakaudella Uusimmat uutiset

Cheltenhamin joulumarkkinat

Cheltenhamin joulumarkkinat

Cheltenhamin joulumarkkinat (Kuva: Christmasmarkets.com)

Tiedätte joulun, kun puumökit nousevat Cheltenhamin rantakadulle ja ympäröivät puut on koristeltu kauniilla valoilla ja juhlallisilla yksityiskohdilla.

Mitä tulee myyntiin? Voit odottaa kausiluonteista taidetta ja käsitöitä, tyylikkäitä maalauksia ja kuohuviiniä käsintehtyjä koruja - puhumattakaan edullisista metsästäjistä voi usein löytää epätavallisia lahjoja tai keräilyesineitä.

Päivämäärät alkavat 22. marraskuuta - 15. joulukuuta, ja voit lukea lisää osoitteesta virallinen nettisivu .

Cardiffin joulumarkkinat

Cardiffin joulujuhla järjestetään 15. marraskuuta - 23. joulukuuta, ja siellä on yli 200 näytteilleasettajaa ja 85 puuta.

Tunnettu tarjoamasta uskomattomia taidetta ja käsitöitä, jotka tekevät ainutlaatuisia lahjoja puun alla, nämä markkinat sijaitsevat kaupungin keskustassa ja tarjoavat runsaasti jalankulkualueita, jotta asiakkaat voivat tutustua vapaa -ajallaan.

Löydät lisää sisarussivuiltamme Wales Onlinein kätevä opas .

Gloucester Quaysin viktoriaaniset joulumarkkinat

Gloucester Quaysin viktoriaaniset joulumarkkinat

Gloucester Quaysin viktoriaaniset joulumarkkinat (Kuva: Christmasmarkets.com)

Ota askel ajassa taaksepäin näillä aidoilla viktoriaanisilla markkinoilla, joilla huomaat todennäköisesti paljon hahmoja, mukaan lukien Wonder Tonic & apos; myyjät, Oliver Twistin kaltaiset urchins ja jopa pari ilkikurista varasta.

Nähtävää ja tekemistä riittää, haluatpa sitten esitellä luistelutaitojasi jäähallilla, tutustua koristeltuihin kioskeihin tai ajaa perinteisellä maailmanpyörällä.

Voi, ja siellä on jopa todellinen ale -taverna ja paahdettuja kastanjavaunuja, jotka todella upottavat sinut kokemukseen!

Päivämäärät alkavat 15. marraskuuta - 25. marraskuuta lisätietojen saamiseksi christmasmarkets.com .

Wrexhamin viktoriaaninen joulumarkkinat

Wrexhamin viktoriaaninen joulumarkkinat

Wrexhamin viktoriaaninen joulumarkkinat (Kuva: Christmasmarkets.com)

Viehättävä St Giles & apos; Kirkko tarjoaa kauniin taustan Wrexhamin katuja reunustaville juhlakojuille.

Odota leluja, kynttilöitä, vaatteita, kirjoja, käsitöitä ja sesongin kasveja - mutta se on ruoka, joka pitää paikalliset ja turistit takaisin.

Paikalliset tuottajat ovat valmiina ottamaan vastaan ​​tilauksia joulukalkkunoille tai hanhille, mutta he myyvät myös herkullisia piirakoita, makkaroita, jälkiruokia ja jopa walesilaisia ​​kakkuja.

Voi, ja jos et malta odottaa, että pääset kotiin juhlaan, siellä on paljon ruokakojuja, joissa tarjoillaan kaikkea saksalaisista makkaroista ja jauhelihapalasista glögiin.

Tapahtuma järjestetään vasta 6.12.

Edinburghin Euroopan joulumarkkinat

Tämä joulumarkkinat sijaitsevat Edinburghin sydämessä, aivan vuoren alapuolella, vain kivenheiton päässä suurimmista nähtävyyksistä - joten se on ihanteellinen, jos toivot viime hetken kaupunkiloman Skotlannin pääkaupunkiin. .

Sitten tietysti markkinat tarjoavat kaiken, mitä haluat juhlia vuoden ihaninta aikaa, taiteesta käsityöhön lahjatavarakauppoihin sekä erittäin jännittäviä ruoka -yllätyksiä.

Markkinat avautuvat 16. marraskuuta ja jatkuvat 5. tammikuuta. Lisätietoja Edinburghin joulumarkkinat .

Chesterin joulumarkkinat

Chesterin joulumarkkinat (Kuva: Visitchester.com)

Chesterin markkinoiden ytimessä on kuohuviini joulukuusi, mutta juhlallista tunnelmaa on paljon enemmän.

Kävele sisustettujen puisten lomamökkien läpi, jotka tarjoavat ainutlaatuisia lahjoja ja koristeita, jotka varmasti tekevät joulupäivästä erityisen erikoisen, tai täydennä Real Ale -baarissa, josta löydät sekä oluita, kuumaa suklaata että klassista glögiä.

Saat lisätietoja osoitteesta virallinen nettisivu .

Lue lisää

Joulu 2018
Parhaita kappaleita Huippuja vitsejä Parhaat elokuvat Seuraa joulupukkia taivaan poikki

Blenheim Palace Living Crafts joulumessuille

Blenheim Palace Living Crafts joulumessuille (Kuva: Getty)

Etsitkö hauskaa päivää lomien alkaessa?

Suuntaa sitten Bleinheimin palatsiin, jossa voit paitsi tutustua juhlamarkkinoihin ja omituisiin kioskeihin, mutta sisäänpääsyhintaan sisältyy myös sisäänkäynti palatsin ikoniseen muodolliseen puutarhaan ja puistoalueelle.

Pohjimmiltaan täydellinen tekosyy nauttia raikkaasta talviilmasta - ja syödä kuumaa suklaata pitämään myös lämpimänä!

Saat lisätietoja virallisella verkkosivustolla .

Newcastle

Aiemmin Newcastlessa on ollut kaksi joulumarkkinoita. Yksi esittelee kansainvälisiä herkkuja ja toinen paikallisille kauppiaille. Tänä vuonna Newcastlen kaupunginvaltuusto on vahvistanut, että yksi tulee sisältämään molemmat.

Grayn muistomerkillä sijaitsevat markkinat ovat avoinna 16. marraskuuta - 16. joulukuuta.

Siirry Chronicle Liveen saadaksesi lisätietoja Newcastlen joulumarkkinat .

Leeds

Leedsin joulumarkkinat ovat palanneet vuonna 2018 ja sijaitsevat Millennium Squarella. Se kestää 9. marraskuuta - 22. joulukuuta ja seuraa vuosittaista valojen kytkemistä edellisenä päivänä.

Vuonna 2017 oli kaikenlaisia ​​mökkejä ja kojuja, joissa myytiin leluja, ruokaa ja juomaa. Päätä kohti Leeds Live Lisätietoja tämän vuoden joulumarkkinoista.

Cambridge

Cambridgen joulumarkkinat jakautuvat tänä vuonna useille paikoille, mukaan lukien Ely, Huntingdon, Newmarket ja Mill Road. Siellä on myös jäähalli ja Undercover Alpine Bar, joka palaa Parkerin kappaleeseen. Joulumarkkinoiden valinnan päivämäärät vaihtelevat, jotkut kattavat koko joulukuun ja toiset ovat saatavilla yhden päivän ajan.

Jos haluat lisätietoja, siirry Cambridgeshire Liveen ja selvitä kaikkien viralliset päivämäärät Joulumarkkinat Cambridgessa .