Erik ten Hagin armottoman Man Utd:n sisällä muuttuu - sääntökirjan repimisestä puhelinkieltoon

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Manchester United tietää, että heillä on paljon työtä tehtävänä korjatakseen viime kaudella menettämänsä maat, ja vallassa olevat ovat päättäneet, että Erik ten Hag on mies, joka saavuttaa tämän tavoitteen.



On toivoa, että entinen Ajax-pomo tarjoaa vankkautta ja voittajamentaliteettia Old Traffordin myllerryksen jälkeen. Viime vuoden kamppailut alla Ole Gunnar Solskjaer ja Ralf Rangnick on toivottavasti menneisyyttä, ja Ten Hag saapuu jälleen yksi Eredivisie-voitto Ajaxista .



Ten Hag on jo tehnyt lisäyksiä joukkueeseensa tuomalla sisään Tyrell Malacia , Christian Eriksen ja Lisandro Martinez . Henkilöstön muutokset eivät kuitenkaan ole ainoa alue, jolla hän saa läsnäolonsa tuntumaan.



Sääntökirjan repiminen

Se ei ehkä tunnu suurelta siirrolta, mutta Ten Hagin korsuvaatimus on vain yksi tapa, jolla uusi manageri on saanut läsnäolonsa tuntumaan. Valmentaja on vaatinut muutosta koti- ja vieraskorsuihin ennen uutta kautta, ja United on nyt miehittänyt tilan, joka oli vierasjoukkueelle menneinä vuosina.

Siirto on Ten Hagin käskystä, ja se tuo United-penkin lähemmäs kotituki, Manchester Evening News on huomannut. Se merkitsee muutosta tilanteeseen, joka on ollut normaali Alex Fergusonin päivistä lähtien, ja korostaa, kuinka tämä on hyvin pitkälti Ten Hagin tiimi nyt.

'Erikin kanssa sovitussa uudessa layoutissa koti- ja vieraskorsut on vaihdettu pysyvästi siten, että Unitedin manageri, henkilökunta ja varajäsenet istuvat nyt puolivälilinjan länsipuolella oleville istuimille – aiemmin miehitetty korsu vierasjoukkueen toimesta' seuran lausunto lukea. 'Erik hyväksyi muuton vieraillessaan ensimmäisen kerran Old Traffordilla toukokuussa ja huomattuaan, kuinka vanha poiskorsu oli lähempänä tunnelia ja kentän puolta, jossa vaihtopelaajat lämpenevät.'



Missä Man Utd sijoittuu Ten Hagin alla? Kerro mielipiteesi kommenttiosio

  Erik ten Hag on tehnyt jälkensä harjoituskentällä
Erik ten Hag on tehnyt jälkensä harjoituskentällä ( Kuva: REUTERS)

Harjoittelu keskittyen

Ten Hagin kerrotaan määräsi Unitedin harjoituskentän ruohon leikattavaksi , jotta hänen ohimenevät suunnitelmansa voidaan toteuttaa paremmin. Se ei kuitenkaan ole ainoa alue, jolla hän on esittänyt uusia vaatimuksia.



'Ten Hag on kyse aivojen kouluttamisesta', managerille läheinen lähde selitti. 'Unitedin pelaajat juoksevat paljon, mutta he juoksevat pallon kanssa sen sijaan, että heitä pyydetään sprintemään hiekkadyynejä pitkin.'

Jos United haluaa menestyä tällä kaudella, pelaajien on nopeasti mukauduttava uuden managerin menetelmiin. Ten Hagille tämä tarkoittaa, että asiat tehdään hyvin selväksi, kun sitä ei tapahdu.

Varhaisen harjoittelun aikana uusi pomo nähtiin haukkuvan ohjeita niille, jotka eivät tehneet sitä, mitä hän oli heiltä pyytänyt. Siitä on jo näennäisesti hyötyä, kun Zidane Iqbal on tehnyt vaikutuksen Ten Hagiin kentällä varhain kutsumisen jälkeen .

Tähtien kutsuminen ja puhelinvaatimukset

  Ten Hag's stance on Cristiano Ronaldo has become clear
Ten Hagin kanta Cristiano Ronaldoon on tullut selväksi ( Kuva: Getty Images)

Ole Gunnar Solskjaerin johtajakaudella syntyi tunne, että norjalainen oli liian kiltti Unitedin pelaajia kohtaan. Se oli edeltäjä Jose Mourinho kritisoi häntä , kun taas se nousi myös asiantuntijoiden keskuuteen edellisen lopussa Cardiff Kaupunginjohtajan toimikausi.

Myös pelaajien kanssa on ollut selkeät säännöt kentän ulkopuolella kiellettiin tuomasta puhelimia mukanaan joukkueen aterioihin. Se saattaa tuntua pieneltä, mutta yksityiskohtiin keskittyminen on selvä merkki siitä, että hän tietää mitä haluaa.

Se ei ole vain täällä, missä Ten Hag on tehnyt tunteensa selväksi. Ensimmäinen vastuullinen kesä voi olla sellainen, jossa uusi mies tekee selväksi, mitä hän tulee ja ei, ja pomo oli äänekäs sen jälkeen Cristiano Ronaldo oli yksi niistä, jotka lähtivät aikaisin viime viikonlopun ystävyysottelussa Rayo Vallecanoa vastaan.

'En todellakaan hyväksy tätä' hän sanoi , 'Tätä ei voida hyväksyä. Kaikille. Olemme joukkue ja sinun on pysyttävä loppuun asti.'

  Alex Tellesin kaltaiset ihmiset siirtyvät nopeasti eteenpäin
Alex Tellesin kaltaiset ihmiset siirtyvät nopeasti eteenpäin ( Kuva: Toimintakuvat Reutersin kautta)

Nopeat poistumiset

Aiemmin kesällä, Arsenaali tekninen johtaja Edu puhui tarpeesta purkaa pelaajia - joskus turhaan - sen sijaan, että he pitävät heitä paikalla ja vaarantaisivat, että he häiritsevät pukuhuoneen ilmapiiriä. Kahden pelaajan epäillään olevan vuotojen syy ovat nyt lähteneet Unitedista , ja Ten Hagin kellon alla saattaa olla enemmän liikettä.

Alex Telles oli mukana harjoituskentän purkamisessa Hannibal Mejbrin kanssa viime kesänä, ja brasilialainen on nyt matkalla Sevillaan . Hän on yksi jopa kuusi reunapelaajaa jotka voivat siirtyä eteenpäin.

Halutun joukkueen rakentaminen ei riipu vain tuomistasi pelaajista. Ikkunan lopussa on kaikki mahdollisuudet, että se alkaa näyttää ryhmältä, joka on veistetty Ten Hagin kuvaan.

Pakolaisten palauttaminen

  Anthony Martial on toivotettu tervetulleeksi takaisin sarjaan
Anthony Martial on toivotettu tervetulleeksi takaisin sarjaan ( Kuva: Getty Images)

Vaikka jotkut on purettu ja toiset saattavat seurata, Ten Hag on osoittanut pelaajilleen, että aina on mahdollisuus tehdä vaikutuksen. James Garner ja Ethan Laird ovat esiintyneet esikaudella lainausten jälkeen viime kaudella, mutta ehkä paras esimerkki on Anthony Martial.

Ranskalaisella ei näyttänyt olevan tulevaisuutta Old Traffordilla viime kaudella, kun hän liittyi Sevillaan lainalla ja kamppaili vaikuttaakseen La Ligassa. Tehtyään vaikutuksen kiertueella hän oli kuitenkin potentiaalinen aloittaja Valioliiga avaaja ennen kuin loukkaantui .

Harva pelaaja saapuu koskaan Manchester United ilman mitään niistä, mutta johtajan tehtävänä on vapauttaa tämä laatu. Ajatus jonkun olevan 'kuin uusi sopimus' on tullut kliseeksi, mutta siltä saattaa tuntua, jos Ten Hag saa entisen monacon miehen takaisin parhaaksi.

cj kaunis naimisissa

Katso Myös: