Wimbledon 2014: Päivämäärät, ajat, katsominen ja liput tämän vuoden turnaukseen

Tennis

Horoskooppi Huomenna

Andy Murray

Saako Andy Murray Wimbledonin mestaruutensa?(Kuva: PA)



Urheilukesämme jatkuu ...



Kun Ranskan avoimet ovat valmiit ja pölyiset ja MM on täydessä vauhdissa, keskitymme Lounais -Lontooseen, jossa Wimbledon 2014 käynnistyy ensi viikolla.



Ja ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1936 miesten kaksinpelin puolustava mestari on brittiläinen!

Onnistuuko Andy Murray voittamaan toisen tittelinsä All-England-klubissa tänä vuonna?

katie hinta hänen jett

Viimeaikaiset tulokset viittaavat siihen, että skotti ei välttämättä ole pelinsä huipulla, mutta hän on silti toiseksi suosikkina Novak Djokovicin takana.



Samaan aikaan Rafael Nadal on tuoreessa yhdeksännestä Ranskan avointen voitostaan ​​melko kunnollisessa nickissä. Kolmas suosikki joidenkin vedonvälittäjien kanssa, hän voisi olla hyvä huuto.

Naisten sarjassa Maria Sharapova voitti myös Roland Garrosin ja entinen Wimbledonin mestari on hyvin kiinnostunut vedonvälittäjän suosikin Serena Williamsin takana.



Oppaamme kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää arvonnasta, lippujen ostaminen, katsoa toimintaa verkossa ja pysyä Wimbledonin vuoden 2014 huipulla - joten missä tahansa oletkin, et missaa mitään.

Milloin Wimbledon 2014 alkaa?

Katsojat keräävät Murray Moundia ennen herrasmiesten kaksinpelin finaaliottelua, Ison -Britannian Andy Murrayn ja Novak Djokovicin välillä

Katsojia odotetaan saapuvan Murray Moundille tuhansia turnausta varten (Kuva: Getty)

Tämän vuoden turnauksen arvonta julkistetaan perjantaina 20. kesäkuuta kello 6.00.

Kaikki kahden viikon mittaisten Wimbledonin mestaruuskilpailujen toiminta käynnistyy maanantaina 23. kesäkuuta ja päättyy sunnuntaina 6. heinäkuuta.

Se tapahtuu suorana All England Lawn Tennis Clubilta Wimbledonissa, Lounais -Lontoossa, ja se lähetetään yli 200 maassa ympäri maailmaa.

milloin anthony joshua on seuraava taistelu

Mistä saan liput?

Wimbledon -liput myydään tunnetusti nopeasti, mutta jos haluat välttää pitkiä jonoja odottamattomassa brittiläisessä säässä, NEWSAM Tickets -sivustolla on nyt ostettavissa jälleenmyyntilippuja:

Osta Wimbledon 2014 -liput nyt NEWSAM -lipuilla.

Kuinka katsella Wimbledon 2014 netissä

Varaa liput ajoissa pettymysten välttämiseksi (Kuva: Julian Finney)

Kuten tavallista, BBC lähettää Wimbledonin suorana BBC TV: n, Red Buttonin, radion, verkossa, matkapuhelimessa ja BBC Sport -verkkosivuston kautta.

Grand National 2014 -voittaja

Luonnollisesti saamme kaikki uutiset NEWSAM -verkkosivustolta, ja live -blogeja seurataan suurissa peleissä.

Ensimmäistä kertaa The All England Lawn Tennis & Croquet Club tekee reaaliaikaisia ​​leikkeitä turnauksesta jaettaviksi Youtube , Facebook ja Viserrys heti otteluiden jälkeen.

Tennisklubi jakaa myös pidemmän muodon kohokohtia joka päivä Wimbledon.com ja YouTubessa.

Katso Myös: