Facebook testaa kasvojentunnistustekniikkaa, jonka avulla voit todistaa henkilöllisyytesi pelkällä katseella

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Facebook on alkanut testata uutta kasvojentunnistusominaisuutta, jonka avulla käyttäjät voivat saada takaisin pääsyn lukittuihin tileihin yhdellä vilkaisulla.



Kuten Applen äskettäin ilmoittama Kasvojentunnistusjärjestelmä , uusi tekniikka skannaa käyttäjän kasvot ja vertaa kuvaa hänen profiilikuvaansa sekä valokuvia ja videoita, joihin käyttäjä on merkitty.



Jos Facebook pystyy vahvistamaan käyttäjän henkilöllisyyden, hänen tilinsä lukitus avataan.



The Next Web's jakoi tiedot ensin Twitterissä Matt Navarra , jolle sosiaalisen median tutkija Devesh Logendran lähetti kuvakaappauksen uudesta ominaisuudesta.

Facebook vahvisti myöhemmin, että se toimii kasvojentunnistus osoitteeseen lähetetyssä lausunnossa TechCrunch .

Testaamme uutta ominaisuutta ihmisille, jotka haluavat nopeasti ja helposti vahvistaa tilin omistajuuden tilin palautusprosessin aikana', sanoi sosiaalisen verkoston tiedottaja.



'Tämä valinnainen ominaisuus on käytettävissä vain laitteissa, joita olet jo käyttänyt kirjautumiseen. Se on toinen vaihe tekstiviestillä tapahtuvan kaksivaiheisen todennuksen rinnalla, jonka tarkoituksena oli varmistaa, että tilin omistajat voivat vahvistaa henkilöllisyytensä.'

Jos ominaisuus osoittautuu hyödylliseksi eikä ole alttiina hakkerointiin, Facebook saattaa mahdollisesti julkaista sen useammille käyttäjille.



SM Face App 450

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Facebook on kokeillut uusia tapoja varmistaa käyttäjien henkilöllisyys. Joissakin tapauksissa käyttäjiä pyydetään tunnistamaan kuvia kavereistaan, jotta he voivat esimerkiksi avata tilinsä.

Yrityksellä on myös käyttänyt kasvojentunnistusta aiemmista valokuvatunnisteehdotuksista - vaikka tämä sai käyttäjien vastareaktion kun se esiteltiin ensimmäisen kerran.

TechCrunch ehdottaa, että uusi henkilöllisyyden vahvistusmenetelmä voisi olla hyödyllinen, jos käyttäjä on lentokoneessa tai matkustaa ulkomaille, eikä hän voi vastaanottaa tekstiviestiä kaksivaiheisen todennuksen suorittamiseksi.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: