Far Cryn jatko-osa New Dawn julkistettiin Game Awards 2018:n debyyttitrailerilla

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Far Cry New Dawn, avoimen maailman räiskintäpelin Far Cry 5:n täysi jatko-osa, teki debyyttinsä Game Awards 2018 -seremoniassa Los Angelesissa.



Traileri aiheesta peli paljasti, että se sijoittuu vuosia maailmanlaajuisen ydinkatastrofin jälkeen Ubisoft vahvistaa, että se sijoittuu 17 vuotta pommien pudotuksen jälkeen, mutta se sijoittuu Montanan Hope Countyyn, edellisen pelin kuvitteelliseen ympäristöön.



Promossa taustalla on ääni, kun saamme välähdyksiä maaseudusta, jota seuraa kireä välikohtaus asutuksen ulkopuolella, joka johtaa räjähdyksiin, tulitaisteluihin ja ajoneuvojen sekasortoon, jossa on mukana koira.



*SPOILERIVAROITUS FAR CRY 5:N LOPPUSTA*

Jos et ole saanut Far Cry 5:tä valmiiksi etkä halua finaalin pilaavan puolestasi, lopeta lukeminen nyt.

Viimeinen mahdollisuus.



Okei, nyt ei ole paluuta.

Paluu Hope Countyyn (Kuva: Ubisoft)



Pelin juoni on jatkoa ainakin yhdelle Far Cry 5:n mahdollisista päätteistä, joissa konna Joseph Seedin ennustama armagedon osoittautui todeksi. Pelin viimeisen välikohtauksen viimeisillä hetkillä kaukaa näkyy ydinräjähdys.

Far Cry New Dawn saa sinut pelaamaan mainitusta kataklysmista selviytyjänä, jonka on autettava liittolaisiaan torjumaan ryöstelevä ryhmä nimeltä Highwaymen, jota johtavat Mickey ja Lou, trailerissa näkyvät sisarukset, jotka tunnetaan nimellä The Twins.

Ubisoftin mukaan pelaaja pystyy valmistamaan väliaikaisia ​​aseita ja ajoneuvoja Prosperity-nimisessä kotitukikohdassa, jossa he voivat törmätä 'tuttuihin kasvoihin'. Perävaunussa yksi näistä mukulakivistä yhteen vedetyistä varresta näkyy toiminnassa hammaspyörän laukaisulaitteen muodossa.

Käytät väliaikaisia ​​aseita (Kuva: Ubisoft)

Uusi lisäys sarjaan on Expeditions, joukko ainutlaatuisia tehtäviä eri puolilla Yhdysvaltoja, joissa pelaajan on saatava käsiinsä materiaalikätkö ja sitten paeta.

Kuten aikaisemmissakin erissä, voit palkata tekoälyhahmoja auttamaan sinua taistelussa tai saada ystäväsi yhteistyöhön.

Ulkonäöllisesti katsottuna Far Cry New Dawn säilyttää edellisen pelin kirkkaan väripaletin, ja Walking Dead / Mad Max -selviytymisvibe on siisti uusi suunta sarjan viemiselle. On kuitenkin selvää, että Ubisoft saattaa olla joko kiirehtimällä tätä tai ottamalla jotain, joka on tarkoitettu Far Cry 5:n DLC:ksi ja pehmustettu se pois.

Eläimet ovat edelleen pelimekaniikkoja (Kuva: Ubisoft)

Far Cry New Dawn julkaistaan ​​helmikuussa, hieman yli vuosi Far Cry 5:n saapumisen jälkeen. Hope Countyn uudelleenkäyttö ympäristönä tarkoittaa todennäköisesti myös samaa karttasuunnittelua. Jotain vastaavaa tapahtui Far Cry Primalin kanssa, joka on välillä julkaistu numeroitu nimike FC 4 ja 5, joka laskutettiin kokonaan uutena pelinä, mutta jonka havaittiin käyttäneen uudelleen osia FC 4:n kartasta.

Toivottavasti Ubisoftilla on vielä joitain uusia temppuja hihassaan franchising-sarjaa varten.

Far Cry New Dawn julkaistaan ​​15. helmikuuta 2019 Xbox Onelle, PS4:lle ja PC:lle

Game Awards 2018

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: