Prinssi Philipin auton oven vitsi, joka jätti Gyles Brandrethin ompeleisiin

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Gyles Brandreth selaa hengästyneesti puhelimessaan olevia VIP-selfieitä, kuten kolmannes hänen ikäisestään.



'Katso katso. Siellä olen Harry Hillin kanssa ”, hän sanoo ylpeänä.



'Tässä olen Iranin suurlähettilään kanssa. Ja se olen minä erittäin hyvän ystäväni Susie Dentin kanssa Countdownista. Ja tässä olen jälleen Susan Calmanin kanssa Strictlystä. ”



Nyt 72-vuotiaana, mutta silti innostuneena yli-innostuneen pentun energiasta, lähetystoiminnan harjoittajasta tullut poliitikko muuttui kaikkien showbiz-kauppojen tunkiksi luonnonvoimaksi; kaikki laulavat, kaikki tanssivat (mutta enimmäkseen puhuvat) viihdyttäjä, joka todennäköisesti pyörii huvittavia lankoja unessaan. Ja hän on poissa…

'Joten vaimoni Michele ja minä olimme Jamaikalla tällä kauniilla, valkoisella hiekkarannalla 45 -vuotisjuhlamme kaksi tai kolme vuotta sitten. Aurinko laskee, ja tämä pieni viisas vanha rouva saapuu rantaa pitkin meitä kohti ”, hän toteaa, hillittyyn hiilihaalariin pukeutuneena.

'Ja vasta tämä pieni taipunut vanha rouva tuli todella lähelle meitä, melkein kosketusetäisyydellä, tajusimme, että se oli oikeastaan ​​Mick Jagger - joten aloimme puhua kiertueesta' ', sanoo Oxbridgen ylioppilas, joka on itse asiassa vain neljä vuotta nuorempi kuin Rolling Stones lothario.



Gyles Brandreth

Gyles Brandreth on lähtölaskenta, ex-poliitikko, kuninkaallinen elämäkerta ja hyppääjärakastaja (Kuva: gabyjerrardpr.com)

'Näet, että Mick oli maailmankiertueella ja olen melkein aina kiertueella', sanoo Brandreth, jonka uudelleen ajoitettu Break A Leg -kiertue näyttää jatkuvan syksyllä, kun koronaviruskriisi laantuu.



'Aloimme keskustella pantechniconien suhteellisista eduista, jotka ovat pohjimmiltaan valtavia Winnebagos. En ole varma, miten kirjoitetaan pantechnicon. Minun on soitettava Susie Dentille ja kysyttävä, mutta pitkä ja lyhyt puhelu ovat ne valtavat perävaunut, joihin tähdet vetäytyvät esitysten välillä. ”

Gyles Brandreth on kuuluisa villapaidoistaan (Kuva: Shutterstock)

Niinpä Gylesin on estettävä pantechnicon -ovi keikkojen välissä estääkseen ryhmittymien pääsyn sisään (loppujen lopuksi hän on Guinnessin ennätyksen haltija pisin jatkuva puhe illallisen jälkeen - kaksitoista ja puoli tuntia, jos mietit).

'Minulla on oikeastaan ​​roadie. Olen ollut naimisissa hänen kanssaan 47 vuotta ja hän saa ihmiset riviin Zimmer -kehysten kanssa, joten he eivät törmää toisiaan vastaan. Yleisö, jota houkuttelen, on suunnattoman vaihteleva, mutta saan kypsimmän vuoden ihmisiä. ”

Hänen vaimonsa, kirjailija ja kustantaja Michele Brown voi olla hänen tosielämän liittolaisensa, mutta kun kyse on ruudun liitoksista, hänen uusin legendaarisen näyttelijä Sheila Hancockin, 87, kanssa meni myrskyyn.

Sheila Hancockin ja Gyles Brandrethin Celebrity Goggleboxin ulkonäkö

Sheila Hancockin ja Gylesin Celebrity Goggleboxin esiintyminen oli hitti (Kuva: Kanava 4)

1222 merkitys rakkaudessa

Pariskunta sytytti pienen näytön viime vuonna Channel 4: n Gogglebox -julkkisversiossa, josta Gyles on edelleen kietoutumassa.

'Istuimme yhdessä ja katselimme Naked Attractionia', hän muistaa hämmästyneenä myöhäisillan treffiesityksen konseptista, jossa osallistujat valitsevat kumppaneita pelkästään alastomien houkuttelevuutensa perusteella.

täti sally worzel gummidge

'Emme olleet koskaan nähneet mitään vastaavaa. Ja sitten katsoimme myös Love Islandia ... On epätavallista, kun huomaat istuvasi siellä ja 87-vuotias nainen kertoo sinulle, mikä on fanny flutter. Ja voitte kuvitella, miten se meni vaimoni kanssa, kun kerroin hänelle, mitä olin katsellut. & Apos;

& apos; Hän sanoi vain: Voi kyllä, se kuulostaa hauskalta. Toivon, että olisin tavannut yhden niistä 47 viime vuoden aikana. ”

Michele on myös hänen kuljettajansa, komediabarometri ja kumppani rikollisuudessa tiellä.

Gyles Brandreth kirjailija-kustantajan vaimonsa Michelen kanssa

Gyles kirjailija-kustantajan vaimonsa Michelen kanssa-joka myös sattuu olemaan hänen roadie (Kuva: Getty Images)

- Pelkään, että huoneeseen ei toimiteta alkoholilaatikoita onnistuneen esityksen jälkeen. Meillä on tapana pysähtyä M&S: llä moottoritiellä pientä pakattua ateriaa varten ja sitten vetäytyä kumpaan tahansa Holiday Inniin, missä majoitamme, kuluttaa pakattuja salaatteja ja katsella myöhäisillan televisiota ”, hän sanoo.

'Ja esitysten aikana hän odottaa aina siipiensä kanssa sekuntikellollaan varmistaakseen, että en ylitä kahden tunnin rajaa. Hänellä on suuri kyltti, jolle hän on kirjoittanut: Luulet olevasi ajattelevan miehen Ken Dodd. Et ole. Mene pois, ja kahden tunnin kuluttua tämä merkki tulee näkyviin ja esitys päättyy. ”

Edinburghin herttua ja Gyles Brandreth nauttivat parittomasta juomasta yhdessä

Tietenkin matkat ovat poissa pöydältä jonkin aikaa Covid-19 vuoksi. Gyles menetti läheisen ystävänsä virukselle ja alkoi eristää itseään maaliskuussa-hän on samanikäinen kuin prinssi Charles, joka sai kuuluisan viruksen.

Mutta kun asiat palaavat normaaliksi, näyttely näyttää jatkuvan loputtomiin Brandrethille - ja hän kieltäytyy antamasta iän esteen hänen jatkuvalle toiminnalleen.

Edinburghin herttua ja Gyles Brandreth

Gyles oli Edinburghin herttuan elämäkerta ja sanoo, että prinssi Philip kertoo hyvän vitsin (Kuva: PA -arkisto/PA -kuvat)

”Minun roolimalleni ovat ihmisiä, jotka jatkavat eteenpäin riippumatta. Ystäväni Nicholas Parsons kuoli 96 -vuotiaana, mutta ampui kaikki aseet loppuun asti. & Apos;

Edinburghin herttua on 98 ja jatkaa. Olen kirjoittanut hänestä elämäkerran - olen juonut hänen kanssaan ja hän on erittäin viihdyttävä. Hän kertoo erittäin hyvän tarinan. Hän sanoi minulle: Jos koskaan näet miehen avaavan auton oven vaimolleen, se on joko uusi auto tai uusi vaimo. ”

Juoman jakamisen lisäksi kuningattaren aviomiehen kanssa Gyles on myös jakanut räätälin prinsessa Dianan kanssa.

- Ennen tein kaikki puseroni miehen nimeltä George Hostler, joka oli Leicester Polytechnicin suunnittelupäällikkö. Minusta tuli hyviä ystäviä hänen kanssaan vuosien varrella, ja hän teki vain puseroita vain hyvin valikoidulle asiakaskunnalle, mukaan lukien minä, Elton John ja prinsessa Diana.

Charles ja Diana kesäkuussa 1983

Prinsessa Diana oli myös hauska puseron fani ja jakoi räätälin Gylesin kanssa (Kuva: Getty Images)

’Menisin hakemaan puseroitani, mutta hän lähetti ne Eltonille ja Dianalle… hän kohteli heitä kunnolla, he maksavat oikein. Kävin kerran tapahtumassa ja Diana oli siellä vieraana, ja ensimmäinen asia, jonka hän sanoi minulle, kuten niin monet ihmiset tekevät, oli: Missä on hyppääjäsi? & Apos;

Mutta en todellakaan ole käyttänyt puseroita julkisesti vuoden 1994 jälkeen, koska luopuin niiden käyttämisestä, kun tulin politiikkaan '', sanoo Gyles, joka toimi Chesterin parlamentin jäsenenä vuosina 1992-1997 ja esiintyi yli 300 jaksossa. Lähtölaskenta vuosien 1983 ja 2015 välillä.

'' Ensimmäistä kertaa olin alahuoneessa John Prescott esitti minut menemään, villapaita, villapaita, minkä jälkeen minun piti huomauttaa herra Prescottille, että villahyppääjän ilo on se, että voit ottaa sen pois , kun taas villaisen mielen pahuus on, että sinua lannistetaan sen kanssa koko elämän. ''

Gyles Brandreth ja Nicholas Parsons

TV -legenda Nicholas Parsons oli Gylesille suuri ystävä ja roolimalli (Kuva: avustaja)

Gyles ei ole vain hankautunut harteilleen poliitikkojen ja kuninkaallisten kanssa, vaan hän on tehnyt osansa myös komediaklubeilla sekoittuen miesten kanssa, joiden tiedettiin olevan melko karkeita ja valmiita ...

- Tein komediakeikan ensimmäisen kerran 50 vuotta sitten Bernard Manningin klubilla Manchesterissa, ja debyyttinä se oli pahin mahdollinen kokemus. En selvinnyt ensimmäisestä yöstä, mikä oli pelkkää helvettiä. & Apos;

Jaoin pukuhuoneen stripparin kanssa ... lyöjät pitivät hänestä. Mutta kun tulin, he kirjaimellisesti sivuuttivat minut. Bernard jatkoi sitten materiaalinsa kanssa - mikä saisi hänet pidätetyksi tänään - ja putosi myrskyn. & Apos;

Gyles Brandreth on kirkastanut TV -näyttöjämme vuosikymmenien ajan

'Hän tuli pukuhuoneeseeni myöhemmin, vain alushousuissaan - strippaaja oli jo pukeutunut - ja kertoi minulle, mitä tehdä. & Apos;

& apos; Hän sanoi: Älä sano sanaa ennen kuin yleisö on hiljaa, mikä on hyvä alku. Sitten hän sanoi, että jos he suosivat, nosta kätesi ja he suosittelevat enemmän, tavallaan rytmissä kanssasi. Sitten tärkein asia oli, että hän sanoi: 'Puoli puolivälissä sano heille:' Voisin tappaa ginin ja tonicin ', niin he näkevät sinun olevan poika ja he pitävät sinusta. & Apos;

Gyles Brandreth yhdessä tavaramerkkinsä kirkkaista hyppääjistä Countdownilla

Gyles Brandreth yhdessä tavaramerkkinsä kirkkaista puseroista (Kuva: Kanava 4)

Joten tein sen ja kun tulin pois, pöydällä oli 60 G & Ts, joista Bernard klubin omistajana piti erittäin paljon. Sitten hän sanoi: Hyvin tehty Gyles, nyt saatana.

Mitä hän teki, mutta jousi askeleessaan. Ja tämä positiivisuus osoittaa vain vähän merkkejä laantumisesta, kun Gyles yrittää jäljitellä niitä vanhempia roolimalleja, joita hän niin ihailee.

mitä 922 tarkoittaa

'He eivät ajattele itseään, he ajattelevat ympäröivää maailmaa ja he vain aloittavat sen.'

Miten vietät sunnuntaita

Työtä vai lepoa?

Työ ei lopu koskaan. Minun täytyy tehdä työtä, tarvitsen rahaa. Minulla on kolme lasta ja seitsemän lastenlasta…

Sunnuntai -lehti tai TV?

olen julkkis äänestää pois

Rakastan sunnuntailehtiä. Olen satunnainen toimittaja The One Show'ssa, joten pidän ajan tasalla ajankohtaisista asioista ja etsin omituisia tarinoita.

Rukoile sunnuntaina?

Kun olin kiertueella, tykkäsin herätä aikaisin sunnuntaina - ennen klo 8.00 - ja ainoa paikka, joka yleensä on auki silloin, on kirkko. Jokaisessa Englannin kirkossa on pyhä ehtoollinen käyttäen 1600 -luvulta peräisin olevaa yhteistä rukouskirjaa. Se on vanha kieli ja sieltä tulevat monet kauniit termimme ja lauseemme, ja elämä on vain sanoja.

Sunnuntai -lounas tai lounas matkalla…

Kuten yleensä teen töitä, se on yleensä lounas matkalla. Pidän pastasalaatista, jota seuraa suklaamousse.

Lue lisää

Sunnuntai -lehdet
Nolanin sisaret kamppailevat & apos; paitsi Coleen Rasistiset potilaat tuhoavat julmasti mustaa lääkäriä Päällystyslaatan tappaja hyökkäsi kahdeksan äidin kimppuun Miksi Diane Morgan odotti miehen lyövän häntä

Sunnuntai -olut vai vältettävä?

En juo, joten otan inkivääriolutta. Vaimoni juo lasillisen viiniä, mutta luovutin 20 vuotta sitten laihduttaakseni ja seuraavan kerran kun join, sain migreenin. Se voi johtua myös siitä, että olen vähän kontrollifriikki.

Oletko käyttänyt itsesi eristämistä työsi järjestämiseen?

Säilytän kaikki kirjat ja työni aakkosjärjestyksessä yhdessä huoneessa. Kun näet huoneen, saatat sanoa, että tällä miehellä on outoja tapoja, mutta haluan asettaa järjestyksen kirjahyllylle, jotta se ei voi määrätä minua.

Sunnuntai -iltana vai sunnuntai -iltana normaalissa tilanteessa?

Sunnuntai -ilta on elokuva -ilta. Rakastimme käydä elokuvissa sunnuntai -iltana, vaikka en voi sietää ihmisiä, jotka meluavat elokuvateatterissa, nauravat ja rypistyvät pois. Viimeisimmät näkemämme elokuvat olivat Emma ja David Copperfield, ja me rakastimme heitä molempia.

- Gyles Brandrethin Break A Leg UK -kiertue järjestetään syyskuun 2020 ja huhtikuun 2021 välisenä aikana. Klikkaa tästä

Katso Myös: