Pelkää, että National Lottery voidaan poistaa paikallisista lehtikioskeista uuden lisenssin nojalla

Lottovoittajat

Horoskooppi Huomenna

Pelaatko kansallista lottoa?

Pelaatko kansallista lottoa?(Kuva: Dylan Nolte)



Lehtikioskit ovat ilmaisseet huolensa National Lottery -myynnin tulevaisuudesta, kun tarjoukset avautuvat uudelle operaattorille lähes kolmen vuosikymmenen ajan Camelotin kanssa.



sarah-jane mee poikaystävä

Lähikauppojen pomot sanovat, että pelätään, että uusi operaattori haluaisi nopeuttaa verkko- ja älypuhelinmyyntiä - lukita tehokkaasti pienet asuinalueet.



Tällä hetkellä Camelot työskentelee 44 000 jälleenmyyjän kanssa kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja itsenäiset myyntipisteet muodostavat suurimman osan.

He ansaitsevat noin 5% palkkiot jokaisesta myydystä arvontapohjaisesta pelistä ja 6% jokaisesta myydystä raaputusarjasta-sekä 1% tietyistä myymälässä maksetuista palkinnoista.

Kyselyssä, jonka teki Ruokakauppa , lähes puolet lähikaupoista sanoi, että kansallinen arpajaiset ovat heidän liiketoiminnalleen tärkeämpiä kuin koskaan, ja vain kuusi kuukautta on jäljellä, ennen kuin rahapelitoimikunta ilmoittaa, pitääkö Camelot lisenssin neljännellä kaudella.



Tarjousprosessi avattiin viime vuoden elokuussa, ja Camelot joutui kilpailemaan Euroopan suurimman arpajaisten Allwynin ja Health Lottery -operaattorin Northern & Shellin kanssa.

Oletko lähikaupan omistaja? Kerro meille mielipiteesi: NEWSAM.Money.Saving@NEWSAM.co.uk



Huolimatta siitä, että se siirtyi verkkoon, monet ihmiset päättävät edelleen hakea henkilökohtaisesti

Huolimatta sen siirtymisestä online -tilaan, monet ihmiset haluavat silti pelata henkilökohtaisesti (Kuva: PA)

Se puhui 250 lähikaupan vähittäiskauppiaalle ja havaitsi, että kolmasosa on epävarma uuden lisenssinsaajan mahdollisuudesta ja yli 10% on huolissaan muutoksesta, kun 27 vuoden sopimus päättyy.

Lisäksi esitettiin huolenaiheita siitä, että uusi operaattori ei ehkä ymmärrä lähikauppoja hyvin tai keskittyy enemmän online -pelaamiseen.

Tällä hetkellä National Lottery on läsnä verkossa, mutta olen kuullut, että jotkut tarjoajat haluavat tehdä paljon enemmän verkossa ja pääkadun näkökulmasta, ja yhteisöpohjaisen vähittäismyynnin kannalta tarvitsemme tiilien ja laastin suojelemiseksi, sanoi Jason Birks, varapuheenjohtaja National Retail Newsagents (NFRN) -liitossa.

mitä 112 tarkoittaa

Hallituksen jäsenten on paitsi katsottava verkossa olevan 'trendikästä' tekemistä, mutta pidettävä mielessä, että ihmiset haluavat edelleen käydä tiilien ja laastin vähittäiskaupassa, hän lisäsi.

Camelot on järjestänyt kansallista lottoa sen perustamisesta lähtien vuonna 1994

Camelot on järjestänyt kansallista lottoa sen perustamisesta lähtien vuonna 1994 (Kuva: Getty Images)

Ostatko National Lotterya lähikaupastasi? Kerro meille alla olevissa kommenttiosioissa

Peaches geldof ensimmäinen avioliitto

Kysely ei osoittautunut positiiviseksi Camelotille. Lähes viidesosa vähittäiskaupan pomoista sanoi olevansa optimistinen siitä, että uusi operaattori voisi tuoda mukanaan paljon muutosta.

Alle 5% sanoi, että myös pelin tuotteet ja palkinnot on uudistettava.

En usko, että Camelot ansaitsee uuden lisenssin, koska viime vuosina ne ovat olleet erittäin keskimääräisiä ja niillä on rajoitettu innovaatio, keskinkertainen tuki vähittäiskauppiaille, joilla on liikaa byrokratiaa, vanha riippumaton jälleenmyyjä kertoi The Grocerille.

Uuden lisenssinsaajan pitäisi luoda uusi lähestymistapa ja enemmän energiaa.

Lumina Intelligence -päällikkö Insights Manager Katie Prowse lisäsi: Camelot Group on järjestänyt arpajaisia ​​sen perustamisesta lähtien vuonna 1994, ja se on kohdannut haasteita viime aikoina uhkapelien sääntelyviranomaisten, online- ja digitaalipelien ja pelaamisen lisääntyneen paineen sekä kustannusten nousun vuoksi.

Vähittäiskauppiaat tekevät riskimuutoksia kustannuksiin ja operatiivisiin menettelyihin uuden arpajaisten tapauksessa, ja odotetaan, että huomio nousee ympäri vuoden, ja sen on määrä olla vuonna 2023.

Camelotin tiedottaja sanoi, että kansallisten arpajaisten vähittäiskauppiaat ansaitsivat keskimäärin noin 7 000 punnan provision myymälää kohti 2019/2020

'' Uskomme pohjimmiltaan, että The National Lottery'n menestys - joka huipentui ennätysmyyntiin viime vuonna - on riippuvainen terveen vähittäiskauppakanavan rakentamisesta ja ylläpitämisestä '', tiedotteessa todettiin.

Siksi olemme investoineet voimakkaasti vähittäiskauppaan samaan aikaan kuin kasvattamme maailman suurinta digitaalista arpajaiskanavaa.

miley cyrus tähtijulkkikset

'Vaikka emme voi jakaa tarkkoja yksityiskohtia tarjouksestamme, voimme sanoa, että Camelot'n filosofia pysyy samana - vähittäiskauppa on strategiamme kulmakivi. Kansalliset lottokauppiaat ovat olleet meille loistavia kumppaneita viimeisten 27 vuoden aikana, ja koska he ovat aina olleet tukenamme, he voivat odottaa meidän jatkuvaa tukea. ''

Gambling Commissionin tiedottaja kertoi meille, että jälleenmyyjillä on edelleen tärkeä rooli uuden lisenssin puitteissa.

Neljännen kansallisen arpajaislisenssin tulosperusteinen lähestymistapa antaa lisenssinsaajalle joustavuutta innovoida ja varmistaa samalla, että he täyttävät edelleen korkeat pelaajien suojelun ja sopivuuden vaatimukset. Osana sitoumuksiaan heidän on varmistettava, että pelaajat voivat helposti nauttia peleistä useiden myyntikanavien kautta, jotta maksimoidaan kansallisen arpajaisten vetovoima ja ulottuvuus.

Tämä velvollisuus ja todisteet siitä, että fyysinen vähittäismyynti edistää merkittävästi kansallisten arpajaisten myyntiä, tarkoittaa sitä, että vähittäiskaupan verkostolla on todennäköisesti edelleen tärkeä rooli kansallisessa arpajaisissa neljännen lisenssin nojalla.

Lue lisää

Lottovoittajat
En tiennyt kuuteen viikkoon Britistä tulee multimiljonääri lentokentällä Kerrotko sokealle miehelle, että hän voitti? Pizza Hutin kuljettaja ei voi uskoa voittaneensa

Katso Myös: