Pelkää, että Espanja voi liittyä Ranskaan uudella 'keltainen plus' -listalla beetavaihtoehdon kasvaessa

Maailman Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Turisti rannalla

Ranska on jo lisätty niin sanottuun 'keltainen plus' -luetteloon(Kuva: Getty Images)



Espanja voisi liittyä Ranskaan, kun se lisätään & keltaiseen plus & amp; luettelo, jossa kielletään kaksoisjabbed britit karanteenivapaasta matkustamisesta, on raportoitu.



Kaikkien Ranskasta Yhdistyneeseen kuningaskuntaan saapuvien on nyt jatkettava karanteenia 10 päivän ajan, vaikka he olisivat saaneet kaksi rokoteannosta.



Vaatimus on poistettu kaikkien muiden & # 39; maissa niin kauan kuin palaavia brittejä on kaksinkertaistettu.

Hallitus sanoi, että Ranska pysyy 'keltaisella plus' -alueella. luettelo, koska maassa esiintyy jatkuvasti beetaversioita (Etelä -Afrikka).

Sen uskotaan heijastavan huolenaiheita siitä, että Etelä -Afrikassa ensimmäisen kerran tunnistettu mutaatio voi olla vastustuskykyisempi rokotteille.



Turisti rannalla

Se johtuu siitä, että joukko lukitusrajoituksia poistettiin maanantaina (Kuva: Getty Images)

Nyt, The Sun raportoi Espanja voitaisiin pian lisätä luetteloon Ranskan rinnalla, mikä tarkoittaa, että matkustajien on eristettävä, ovatko he täysin rokotettuja.



black friday 2018 uk curryt

Espanja on rekisteröinyt 162 Beta -variantin tapausta heinäkuun 1. päivään asti, mikä on 8,8 prosenttia GISAID -järjestön raportoimista jaksotetuista tapauksista.

Matkakommentaattori Paul Charles sanoi: Näemme jälleen varkauden aiheuttaman karanteenin, koska maat valitaan yksitellen, kuten viime kesänä.

Näyttää siltä, ​​että olemme edistyneet vähän kehittääksemme pitkän aikavälin ratkaisua, joka auttaisi kuluttajia matkustamaan ulkomaille, varsinkin jos heidät on kaksinkertaistettu.

Kaikilla Espanjan kaltaisilla karanteeniliikkeillä olisi suuri vaikutus matkailualan toimeentuloon ja työpaikkoihin ja aiheuttaisi valtavia taloudellisia vaikeuksia kuluttajille.

Aiempi terveysministeri Sajid Javid sanoi, että hallitus oli aina ollut selvä, että se ryhtyy nopeisiin toimiin rajoilla 'suojelemaan menestyksekkään rokotusohjelmamme hyötyjä'.

Teollisuusorganisaatio Abta sanoi, että Ranskan jättäminen pois Englantiin saapuvilta oli uusi takaisku toiveille 'merkityksellisestä elpymisestä' alalla.

Easyjetin päällikkö Johan Lundgren sanoi, että se 'vetää maton' niiden ihmisten alta, jotka olivat jo Ranskassa tai olivat varanneet lomaa siellä.

Hän lisäsi: 'Liikennevalojärjestelmä hajoaa, kun hallitus tekee sen, ja ne aiheuttavat hämmennystä ja epävarmuutta. Sitä ei tue tiede tai läpinäkyvä data. ''

uuden prinssin nimen kertoimet

Katso Myös: