First Dates -tähti Fred Sirieixin mysteerinen rakkauselämä ja morsiamensa `` Fruitcake '', jota hän ei nimeä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

First Dates -legenda Fred Sirieix on paljastanut intiimejä yksityiskohtia seksielämästään ja hääsuunnitelmistaan ​​- mutta hän pitää kumppaninsa nimen salassa.



Rakastava maître d ’, joka on ensimmäinen kasvot, jonka kukaan näkee, kun he saapuvat First Dates -ravintolaan, on pitänyt rakkauselämänsä eri puolia mysteerinä.



Ranskalainen koulutti työskentelemään talon edessä Michelin-tähdellä palkitussa ravintolassa kotimaassaan ennen kuin muutti Lontooseen ja sai lopulta pääroolin Channel 4 -esityksessä.



Fredillä on kaksi lasta, Andrea ja Lucien, entisen kumppaninsa Alexin kanssa - ja vaikka he eivät olleet koskaan naimisissa, he viettivät 12 vuotta yhdessä ennen erottamistaan.

Mutta 49-vuotias on löytänyt rakkauden jälleen salaperäisen jamaikalaisen morsiamensa muodossa, jota hän kutsuu hellästi nimellä 'hedelmäkakku'.

First Dates -tähti Fred Sirieix on antanut kumppanilleen ihastuttavan lempinimen Fruitcake & apos;

First Dates -tähti Fred Sirieix on antanut kumppanilleen ihastuttavan lempinimen Fruitcake & apos; (Kuva: Fred Sirieix / Instagram)



Kun he näkivät toisensa, se oli rakkautta ensisilmäyksellä, ja he olivat 'kaikkialla toisiaan' ensimmäisen yhteisen juomisensa aikana.

Avattuaan noin ensimmäistä kertaa, kun hän katsoi rakkaansa, hän kuiskasi: 'Se oli niin kaunista. Kun näin hänet, rakastuin ja hän hymyili, koska tiesi. '



He pitivät suhdettaan salassa, kunnes Fred vahvisti löytäneensä onnellisuuden uuden naisen kanssa tammikuussa 2018, kun hän julkaisi makeita kuvia heistä hulmuttaen valokuvakaapissa.

Hän on jakanut monia pariskunnan kuvia Instagramissa, mukaan lukien romanttisen tauon Jamaikaan, jossa hän vaihtoi tavalliset Savile Row -puvut t-paitoihin ja shortseihin.

Ystävänpäivänä hän jatkoi rakkauden jakamista, julkaisi valokuvan heistä altaassa ja toivotti hänelle parasta päivää yhdessä hashtagin kanssa#Fruitcake & apos ;.

Hänen ystävänpäivänsä kunnianosoitus hedelmäkakulle oli ihana

Hänen ystävänpäivänsä kunnianosoitus hedelmäkakulle oli ihana (Kuva: @fred_sirieix / Instagram)

Vuonna 2018 Fred valaisi heidän alkavaa romanssiaan alkuaikoina, kun hän paljasti, mitä toimintaa he nauttivat tekemästä yhdessä.

Puhuessaan heidän romanssistaan ​​hän sanoi: ”Joskus otan pienen viinin ja tapaksia töiden jälkeen kumppanini kanssa, jota haluan kutsua” hedelmäkakuksi ”.

'On mukava käydä rentouttavaa keskustelua ja rentoutua, kun sinulla on ollut pitkä päivä. Jos minulla on mahdollisuus olla keittiössä, rakastan tuoretta pastaa. Pidän sen levittämistä erittäin terapeuttisena ja saan jauhoja kaikkialta. Se on hauskaa. '

Viime vuoden maaliskuussa Fred paljasti kihlautuneet jännittävät uutiset kahden vuoden kumppanilleen.

Ei kukaan, joka voisi tehdä laulun ja tanssia siitä, hän jakoi parin Instagramissa yksinkertaisella tekstillä: 'Fruitcake sanoi kyllä'.

neljä sängyssä voileipä
Fred julkaisi tämän suloisen hetken Fruitcaken kanssa ilmoittaakseen kihlauksestaan

Fred julkaisi tämän suloisen hetken Fruitcaken kanssa ilmoittaakseen kihlauksestaan (Kuva: Instagram)

Hänet tulvivat tukisanomat hänen seuraajiltaan ja First Dates -tähti CiCi Colemanilta.

Fred ehdotti salaperäiselle jamaikalaiselle tyttöystävälleen heidän Lontoon kotonaan Peckhamissa ollessaan suljettuna koronaviruspandemian vuoksi.

Vaikka Fred paljasti, että se oli 'täydellinen' ehdotus, hän myönsi, että yksi avain puuttui.

Hän selitti: ”Pääasia, että ainoa asia on, etten saanut sormusta, mutta onnistuin tekemään sen nyt, kun olemme lukittuneet, ja hän on erittäin onnellinen. Kaikki on siis hyvin. '

Pariskunnan oli määrä mennä naimisiin tänä vuonna, mutta heidän on pakko lykätä häitään Covid-19-pandemian vuoksi.

Heillä oli hauskaa lomalla Jamaikalla

Heillä oli hauskaa lomalla Jamaikalla (Kuva: @fred_sirieix / Instagram)

Valitettavasti arvaamaton matkatilanne vaikutti hänen suunnitelmiinsa, joten he päättivät odottaa, jotta kaikki heidän rakkaansa voivat osallistua.

Puhuessaan Good Morning Britainista viime heinäkuussa Fred sanoi: 'No, odotamme, milloin voimme matkustaa, koska on tärkeää saada ystäviä ja perhettä.'

Hän lisäsi: 'Meidän on pysyttävä sujuvina täällä, se ei ole hallinnassa, mutta suunnittelemme nyt vuoden 2022 alkua.'

Fred on jo tunnustanut odottavansa uroshirviään - läheisen ystävänsä Gino D & amp; Acampo lähtee mukaan villiin höpinään.

'Kyllä, kuuntele, siitä tulee hauskaa, jos Gino järjestää sen', paljasti First Dates -tähti.

'Se tulee olemaan hauskaa, mutta olen vakuuttunut siitä, että se tulee olemaan hyvin yli laidan!'

Fred rakastaa hienoa ruokaa ja tuo hedelmäkakun nauttimaan siitä hänen kanssaan

Fred rakastaa hienoja ruokiaan ja tuo hedelmäkakun nauttimaan siitä hänen kanssaan (Kuva: @fred_sirieix / Instagram)

Viime vuonna Fred kertoi myös siitä, miten hänellä oli elämänsä paras seksi suljetussa tilanteessa.

Vaikka Frediä on pidetty romantiikan miehenä rooliensa ansiosta First Datesissa, hän väittää, ettei hän ole aina ollut hyvä romanttisten neuvojen etsijä.

Hän vihjasi, että hän ei ehkä ole aina ollut niin onnistunut viehättävissä naisissa aiemmin, mutta lyö hänen askeleensa lähestyessään 50 -vuotispäiväänsä.

Hän kertoi Aurinko sunnuntaina: 'En ole koskaan nauttinut seksistä niin paljon kuin nyt. Mielestäni se on luottamusta ja tapaaminen toisen ihmisen kanssa, joka tuntee täsmälleen samalla tavalla kuin minä.

'Pidän itsestäni paljon enemmän kuin 20 -vuotiaana, olen parempi ihminen kuin 20 -vuotiaana. Se on yleistä viisautta.'

Katso Myös: