First Homes -ohjelma ensimmäistä kertaa ostajille selitettiin - sisältäen 50% alennuksen pienellä painettuna

Ensimmäiset Ostajat

Horoskooppi Huomenna

Ohjelma käynnistyy 28. kesäkuuta 2021.

Ohjelma käynnistyy 28. kesäkuuta 2021(Kuva: UK PARLAMENT/AFP Getty Imagin kautta)



isoveljen häätö 2014

Englannin pienituloiset työntekijät voivat hakea jopa 50%: n alennusta uudisrakennuksesta uuden edullisen asuntolupauksen nojalla, joka julkaistaan ​​ensi kuussa.



First Homes, kuten tiedetään, käynnistyy 28. kesäkuuta - tasan vuosi sen jälkeen, kun pääministeri Boris Johnson on vahvistanut sen.



Sen mukaan ensiasunnon ostajat voivat saada vähintään 30% alennuksen uudesta talosta-ja joissakin tapauksissa puolet hinnanalennuksesta.

Yksityiset kehittäjät suojaavat 25% kiinteistöistään ostajille, jotka ovat oikeutettuja alennukseen.

Järjestelmä on tarkoitettu henkilöille, jotka yrittävät ostaa asunnon alueelta, jossa he ovat kasvaneet, työskentelevät tai asuvat tällä hetkellä - mutta eivät pysty tekemään sitä asuntojen hintojen nousun vuoksi.



Arvioiden mukaan se voisi säästää vaikeuksissa olevia ostajia keskimäärin 100 000 puntaa kotoaan.

Hallitus on neuvotellut siitä, miltä First Homes -ohjelma näyttää yli vuoden ajan - ja on nyt paljastanut lopulliset suunnitelmansa.



Tässä on kaikki mitä tiedämme sen toiminnasta.

Mikä on First Homes -järjestelmä?

Järjestelmä on varattu vain ensimmäistä kertaa ostajille

Järjestelmä on varattu vain ensimmäistä kertaa ostajille (Kuva: Getty Images)

First Homes on hallituksen viimeisin kohtuuhintainen asuntolupaus, ja se tarjoaa alennettuja kiinteistöjä ensimmäistä kertaa ostajille, jotka ostavat uudisasuntoja tai taloja niihin liittyvältä alueelta-kuten työpaikalta.

Järjestelmän mukaan ostajat voivat nousta tikkaille vähintään 30% vähemmän kuin markkina -arvo ja mahdollisesti jopa 50% alennus joissakin tapauksissa.

Vähimmäisalennuskelpoiset britit saavat pois kodeistaan ​​30%.

Hallitus on kuitenkin ilmoittanut, että alennus voi olla jopa 50%.

Tämä johtuu siitä, että paikallisviranomaisilla on harkintavaltaa alennuksen suuruudesta-tämä harkitaan tapauskohtaisesti.

Kuka voi hakea First Homes alennettua taloa?

Järjestelmä on tarkoitettu vain ensimmäistä kertaa ostajille-eikä sitä sovelleta Walesissa tai Skotlannissa, hallitus on vahvistanut.

Ja varataksesi sen niille, jotka sitä eniten tarvitsevat, sitä ei sovelleta, jos kotitalouden yhteenlasketut tulot ovat yli 80 000 puntaa tai 90 000 puntaa, jos asut Lontoossa.

Jos sinulla on varaa ostaa yksi asunnoista alennuksella ja säästöilläsi, et myöskään ole kelvollinen.

Ostajien on käytettävä asuntolainaa vähintään 50% alennetun asunnon hinnasta.

mitä 222:n näkeminen tarkoittaa

Paikallisviranomaisilla on myös joustavuutta sen suhteen, kuka on oikeutettu kolmen ensimmäisen kuukauden aikana.

Jotkut viranomaiset voivat esimerkiksi antaa avaintyöntekijöitä tai ihmisiä, jotka ohittavat & apos; paikallinen yhteys & apos; testi, ensimmäiset tylsät.

Paikalliset yhteydet voivat sisältää (mutta eivät rajoitu niihin) nykyisen asuinpaikan, työvaatimukset, perhesuhteet tai erityiset olosuhteet, kuten hoitotehtävät.

Kolmen kuukauden kuluttua asunnon myynnistä paikallisen viranomaisen asettamat lisäehdot poistetaan kaikista First Homesista, joita ei ole myyty tai varattu.

Tuleeko asuntojen hintoihin yläraja?

First Home -ominaisuuksien hinnalle asetetaan yläraja, mikä tarkoittaa, että alennuksen jälkeen et maksa enempää kuin 250 000 puntaa tai 420 000 puntaa, jos asut Lontoossa.

Tämä hintakatto voi kuitenkin olla vieläkin alhaisempi sen mukaan, päättääkö paikallisviranomainen alentaa sitä.

Milloin se käynnistyy?

Sitä sovelletaan myös vain uusiin asuntoihin

Sitä sovelletaan myös vain uusiin asuntoihin (Kuva: Getty Images)

Ohjelma käynnistyy 28. kesäkuuta 2021.

Monet asunnot ovat kuitenkin vielä kehitteillä, joten ne eivät todennäköisesti ole valmiita ennen ensi vuotta, jolloin voit muuttaa sisään.

Miten haen?

Toisin kuin Help to Buy, First Homes -järjestelmään ei rekisteröidä virallisesti.

Sen sijaan toivovien ostajien on tehtävä oma tutkimuksensa löytääkseen kehittäjät osallistumassa ja hakemuksen suoraan yrityksen kautta.

Ostajat voivat käyttää virallista Help to Buy -verkkosivustoa sekä kiinteistösivustoja, kuten Zoopla ja Rightmove, löytääkseen uusia kehityksiä valitsemaltaan alueelta.

110 enkelinumeron merkitys

Jotkut näistä isännöivät ensimmäistä kertaa ostajatapahtumia ja avoimien ovien päiviä, joissa voit tiedustella ja tehdä tarjouksia uusista ja kehitettävistä kiinteistöistä.

Ensimmäisen kodin hakemiseen ei myöskään ole määräaikaa - kaikki riippuu kehityksestä ja siitä, milloin kiinteistö on valmis muuttamaan.

Sinun on myytävä se alennuksella, jonka ostit

Alennus on siirrettävä eteenpäin

Alennus on siirrettävä eteenpäin (Kuva: Getty Images)

Ostajan on tiedettävä yksi tärkeä pienikokoinen sääntö.

Kun on kyse myymisestä, luultavasti et saavuta suuria voittoja asuntomarkkinoiden vaihteluihin verrattuna, koska se on myyttävä jollekin (ensiasunnon ostajalle), joka on myös ensimmäisten asuntojen järjestelmässä.

Ajatuksena on, että tämä auttaa levittämään kohtuuhintaisia ​​asuntoja niiden joukossa, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Mutta se tarkoittaa, että sinun on myytävä se samalla alennuksella, jolla ostit sen.

Jos esimerkiksi ostit sen 30%: n alennuksella markkina -arvosta, sinun on myös myytävä se 30%: n alennuksella siitä, mitä se nyt maksaa.

Kauppaan ei kuitenkaan sovelleta samoja 250 000 punnan (ja 450 000 punnan) hintakattoja Lontoossa.

Tärkeintä on, että se tarkoittaa myös sitä riskiä, ​​että jos kiinteistön arvo laskee, voit myydä sen halvemmalla kuin mitä ostit.

Kiinteistönvälittäjiä valvova Propertymark sanoi, että järjestelmä on luova ja todella toimiva aloite, mutta varoitti, että se voi nostaa asuntojen hintoja entisestään.

kuoliko leon suojalasilaatikosta

Toimitusjohtaja Nathan Emerson sanoi: Meillä on tällä hetkellä erittäin kiireiset markkinat, täynnä nälkäisiä ostajia, ja on olemassa vaara, että uusien ostajien lisääminen lisäämättä tarjontaa saattaisi työntää kysynnän ja tarjonnan edelleen epätasapainoon, mikä tarkoittaa, että asuntojen hinnat jatkavat nousuaan. nousee, yhtiö sanoi.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: