Katso ensin Love Island 2019, kun teaserit lupaavat 'Day Dot on tulossa'

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Love Island on kiusannut paluuta 2019 -sarjaan kourallisella upouusia leikkeitä.



Alle kolme viikkoa ennen epävirallista julkaisupäivää, maanantaina 3. kesäkuuta, ITV2 -show on pudottanut vihjeitä siitä, mitä on odotettavissa pitkällä ja kuumalla kesällä.



Huolimatta faneista & apos; vetoomukset Love Islandin hävittämiseen Jeremy Kyle Show -tapahtuman jälkeen, TV-pomot suunnittelevat edelleen kahdeksan viikon ohjelman esittämistä normaalisti.



Eyalin viime vuoden lause on päässyt Love Islandin teasereihin (Kuva: ITV)

britney spearsin hajoaminen

Tällä kertaa markkinointitiimi on tehnyt kovasti töitä levittääkseen sanaa, että tämän vuoden sarja tulee olemaan parempi kuin koskaan.

Twitterissä on kiertänyt useita lyhyitä leikkeitä, joihin on liitetty lause ja hashtag & quot; Day Dot is coming & apos ;.



Yhdessä teaserissa on sanat 'en ole sinun hundi, hun & apos; hiekkarannan taustalla palmun varjo heiluttaen varovasti.

Se on sama jyrkkä lause, jonka Eyal Booker huusi Scouse -mallille Hayley Hughesille Love Islandissa 2018 heidän tulisen riidan aikana.



onko Peter kaylla leukemia

Nämä arkut näyttävät kuuluvan Do Bits Society -jäsenelle (Kuva: ITV)

Toinen on pari kirkkaanpunaisia ​​uimahousuja, jotka kelluvat uima -altaan poikki, kirjailtu sanoilla & quot; The DBS Est. 18 & apos; - selkeä viittaus Do Bits -yhdistykseen, jonka huvilan miehet perustivat viime vuonna kuvaamaan heidän seksuaalista toimintaansa.

Kolmas leike näyttää valkoisen paperin, jossa on 'minun tyyppini'. kirjoitettu ylhäältä kelluvaksi samalla altaalla - toinen nyökkäys lauseelle, jonka Amber Davis teki suosituksi Love Islandissa 2017.

Onko tämän vuoden Love Island sinun tyyppisi paperilla? (Kuva: ITV)

Toisessa teaserissa näkyy kori täynnä munia, jotka lepäävät huvilan puutarhan keinotekoisella ruoholla, kun taas viides on sama ruoho Marcel Somervillen kanssa. Haluatko minun räpistävän? Nostako tunnelmaa hieman? & Apos; tarjous, joka on kirjoitettu sen yli.

Vaikka suurin osa leikkeistä on ilmestynyt sosiaaliseen mediaan, kotkasilmäiset katsojat ovat myös havainneet Love Island -mainoksia tosielämässä.

Josh Denzelin urheilustaulut, olen kuullut, että tytöt todella pitävät avokadoista. lause on levinnyt ympäri maata.

Iain Stirling palaa Love Island 2019 -äänenä (Kuva: Instagram)

Caroline Flack on palannut isäntänä (Kuva: Instagram)

pukeutuu naiseksi

Samaan aikaan show -isäntä Caroline Flack ja koominen kertoja Iain Stirling ovat pudottaneet voimakkaita vihjeitä aloituspäivästä.

Caroline on jo aloittanut elokuvan esitallennettujen osien kuvaamisen.

Älä koskaan missaa huvilan uusimpia juoruja! Tilaa päivittäiset Love Island -päivitykset suoraan postilaatikkoosi.

Lue lisää

Love Island 2019
Milloin Love Island päättyy? Missä Love Island on kuvattu? Tommyn pää voisi vielä kääntyä Molly-Maen valehteleva Tommyn romantiikka & apos;

Katso Myös: