Fortnite -lelut tulevat myyntiin Asdassa ja Smythsissä

Jouluostokset

Horoskooppi Huomenna

Mitä tahansa teetkin, älä näytä lapsille



blackpool saapuu oldhamiin 2014

Riippumatta siitä, oletko tehnyt kaikki jouluostoksesi tai et ole edes aloittanut sitä, haluat huomenna siirtyä Asdan tai Smythsin pariin, sillä he alkavat myydä Fortnite -leluja.



Kotkasilmäiset ostajat havaitsivat aitoja leluja myytävänä osoitteessa Asda , vaikka hänelle kerrottiin, että hänellä ei ollut lupaa ostaa niitä ennen 1. joulukuuta, kun lelut oli vahingossa laitettu ulos viikkoa aikaisemmin.



Gary Thompson, joka huomasi myytävät tuotteet, totesi viestissään: ”Fortnite -aitoja leluja. Nämä olivat Asda Georgessa Glasgow Fortissa lauantaina 24. Kun niitä yritetään ostaa.

Nämä on nähty Asdassa

Till sanoi ei. Myynnissä vasta 1. joulukuuta. Jopa johtaja sanoi ei myymästä niitä. Saatavilla oli myös laamapakkauksia ja arkkuja. Täytyy ostaa lelu Fortnite -faneille. '



Tarjoussivuston käyttäjien mukaan HotUKDeals Jos lelujen kuvat on alun perin julkaistu, lelujen hinnat ovat & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; 24,97 isosta laamalahjasta, 8,97 puntaa rintaan. & Apos;

Ne eivät kuitenkaan ole halvin asia



Ilmeisesti Smyths lelut myös varastoi leluja huomisesta, jos sinulla ei ole Asdaa lähelläsi, vaikka arvelemme, että lauantaiaamuna tulee isoja jonoja.

Kuitenkin, kun luulemme niiden olevan loppuunmyytyjä, lelut ovat olleet salassa toistaiseksi, koska ne eivät ole päässeet mihinkään kymmenen joulun lelujen listalle, mukaan lukien luotetuin niistä - joululelu ylös Dream Toysista.

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme tai palveluistamme, joista kirjoitamme. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja täältä.

Lue lisää

Joululahjaideoita lapsille 2019
Amazonin lelujen lista Argosin parhaat lelut vuodelle 2019 John Lewisin joululelujen ennusteet Smyths Lelut joululahjoja

Katso Myös: