Smyths Toys on paljastanut kymmenen lelua jouluksi 2019

Lelut

Horoskooppi Huomenna

Aiotko hankkia jotain näistä?(Kuva: Smyths Toys)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Joulureunojen tullessa yhä lähemmäksi kauppoihin on saapunut valtava määrä mielenkiintoisia uusia leluja, mukaan lukien saalista ravistava laama, ylellinen nukkevaunu ja jopa yksityinen suihkukone Barbiellesi.



Joka vuosi on erityisesti muutamia leluja, jotka myydään loppuun ennen suurta päivää, joten kaikille, jotka haluavat päästä sinne aikaisin, Smyths on paljastanut, mitä se pitää suosituimpina leluina tänä jouluna.

Suurten tuotemerkkien, kuten Nerf, Paw Patrol ja L.O.L Surprise, lisäksi mukana on myös muita tuntemattomia vaihtoehtoja, joista Smyths ennustaa pian nousevan uusimmaksi trendiksi.

Kaikki on jo saatavilla verkossa Smyths -verkkosivustolla, sekä myymälöissä, vaikkakin ole tietoinen siitä, että koska ne ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi, jotkut tuotteet voivat myydä loppuun tietyissä kaupoissa, joten kannattaa soittaa ensin, jos olet epätoivoinen jostakin.



Amazonin, Hamleysin, Argosin ja John Lewisin kaltaiset ovat julkaisseet samanlaisia ​​luetteloita tänä vuonna, kun kaupat valmistautuvat joukkojoulukausikauteen.

1. Fur Real Friends Cubby Utelias karhu, 69,99 £

Hän on jutteleva pikku karhu ja puhaltaa takaisin, kun hänelle puhutaan, antaa unen ääniä ja soittaa pehmeää musiikkia, ja jos syöt hänelle pulloa tai ruokaa, hän vastaa myös siihen.



2. PAW Patrol Super PAWs Mighty Jet Command Center, 49,99 £

Huipputeknologinen 2-in-1-deluxe-tiimiajoneuvo, joka muuttuu suihkukoneesta PAW Patrol -pentujen liikkuviksi komentokeskuksiksi.

Maalla ollessaan se on liikkuva komentokeskus, ja kun on pelastustehtävän aika, päämaja muuttuu Mighty Jetiksi, joka voi nousta taivaan läpi todellisten valojen ja äänien kanssa.

3. LEGO 75957 Harry Potter Knight Bus, 27,99 £

Jos rakastat Harry Potteria ja Legoa, tämä on täydellinen yhdistelmä näistä kahdesta, sillä voit rakentaa maagisen ritaribussin ja valmistautua luomaan joitain suosikkikohtauksiasi Azkabanin vangista.

Se ei myöskään ole vain malli, ikään kuin nostat katolta ja näet, että Stan Shunpike myöntää lippuja ja Ernie Prang yrittää edelleen hallita ohjaustaitojaan. Ja varo, että sänky liukuu edestakaisin - ja heiluva kattokruunu, siitä tulee kuoppainen matka!

4. Lemmikit elossa Boppi the Booty Shakin & apos; Laama, 19,99 £

Boppi ravistelee kuin kukaan ei katsoisi! Tämä Booty Shakin & apos; Llama saa koko perheen tanssimaan ja nauramaan tuntikausia ja soittamaan kolme mahtavaa kappaletta, joita twerkata ja pyörittää. Hauskaa koko perheelle suurena päivänä!

5. L.O.L Yllätys! 2-in-1 Glamper-leikkisarja, 99,99 £

Lelut siirtyvät seuraavalle tasolle tällä 2-in-1 Glamperilla, jossa on yli kymmenen leikkipaikkaa, joissa on valoja ja ääniä, irrotettava ohjaamo, ylellinen nukke ja yli 55 yllätystä.

Voit myös leikkiä sen kanssa, koska kun avaat takaosan, se paljastaa dian.

6. Ryanin maailman jättiläinen mysteerimuna, 49,99 £

Mystery Eggissä on mysteerinen ajoneuvo, erittäin harvinaisia ​​hahmoja, erityistä limaa ja kittiä, rajoitettu erä squishy, ​​Red Titan -maski ja paljon muuta.

David Bowien kuolinsyy

7. Barbie Travel DreamPlane, 59,99 £

Anna Barbiesi lähteä oman elämänsä matkalle omalla pienellä unelmakoneellaan, jossa on makuuasentoiset istuimet, työskentelevät yläosastot ja välipalavaunu, jossa on irrotettavat lokerot.

Barbie on todella kulkenut pitkän matkan lapsuudestamme ...

8. NERF Fortnite AR-E Motorized Blaster, 7,99 £

Nerf on edelleen vahva näiden uusien moottoroitujen blasterien kanssa, jotka lisäävät hauskempaa tehtäviin.

Tämä Nerf MicroShots Fortnite Micro AR-L -räjäytin on saanut inspiraationsa suositusta Fortnite Battle Royale -videopelistä käytetystä blasterista.

Lue lisää

Joululahjaideoita lapsille 2019
Amazonin lelujen lista Argosin parhaat lelut 2019 John Lewisin joululelujen ennusteet Smyths Lelut joululahjoja

9. Push ’N Talk Forky 22 cm: n toimintahahmo Toy Story 4, 24,99 £

Vuoden uusi kuvake Forky voi olla uusin lisäys pienokaisesi lelukokoelmaan.

Hänellä on yli 20 sanontaa, ja hänen kehonsa heiluu vasemmalle ja oikealle, kädet heiluvat ylös ja alas ja Forkyn jalat liikkuvat, kun työnnät häntä pitkin mitä tahansa sileää pintaa.

10. Disney Frozen 2 Arendellen linna, 159,99 £

Jäädytetyt fanit, valmistautukaa, sillä viiden jalan linna, jossa on neljä kerrosta hauskaa, on nyt olemassa.

Neljä jalkaa leveä ja varustettu 14 lisävarusteella, kun lapset painavat painiketta liikkuvalla parvekkeella, he voivat nähdä värikkään valonäyttelyn, joka on inspiroitunut revontulista.

Katso Myös: