Fortnite ja Greatest Showman nimettiin Applen ladatuimpien joukossa vuonna 2018

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Teknologian jättiläinen Omena on paljastanut vuoden 2018 suosituimmat App Store -lataukset - ja muutama yllätys on päässyt sekoitukseen.



Ei ole yllättävää, taistelu kuninkaallinen sensaatio Fortnite - joka paljasti äskettäin ylittäneensä 200 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa - nimettiin vuoden ladatuimmaksi ilmaiseksi peliksi.



Epic Gamesin kehittämä ilmainen moninpeli on kerännyt yli miljardin dollarin vuonna 2018, ja sen suosio kasvaa edelleen.



Fortnite lanseerattiin IOS:lle huhtikuussa ja ansaitsi yli 15 miljoonaa dollaria (11,8 miljoonaa puntaa) pelin sisäisistä ostoksista vain 20 päivässä, mikä ylitti App Storen vahvan Candy Crushin myynnin.

Fortnite on kerännyt yli miljardi dollaria myyntiä vuonna 2018 (Kuva: Apple App Store)

Pelien lisäksi The Driving Theory Test 2018 Kit valittiin yllättäen vuoden suosituimmaksi maksulliseksi iPhone-sovellukseksi, ja viestipalvelu WhatsApp kruunattiin suosituimmaksi ilmaiseksi sovellukseksi.



Draken hittisingle oli latauslistan kärjessä (Kuva: PA)

Dua Lipan ja Calvin Harrisin 'One Kiss' tuli toiseksi (Kuva: REX/Shutterstock)



Apple Musicissa kanadalainen räppäri Drake sai vuoden suosituimman kappaleen 'God’s Plan' -kappaleella, joka ohitti tiukasti Dua Lipan ja Calvin Harrisin kesähitin 'One Kiss'.

Vuoden suosituimman albumin varmisti soundtrack musikaaliin The Greatest Showman, jonka pääosassa on Hugh Jackman.

Ennätysmenestys nosti Draken Scorpionin ja Ed Sheeranin Dividen deluxe-painoksen kärkisijoille.

Yhdistyneen kuningaskunnan punaisten lyhtyjen alueet

The Greatest Showman kruunattiin 'ladatuimmaksi albumiksi' (Kuva: PUBLICITY PIX)

iPadin piirustusohjelmisto Procreate oli myydyin maksullinen sovellus, ja YouTube oli tehokkain ilmainen sovellus.

Eniten ladattu maksettu peli iPhonella oli juhlapeli Heads Up!, ja maailmanrakennusmeno Minecraft oli iPadin myydyin maksullinen peli.

TED Talks Daily valittiin Yhdistyneen kuningaskunnan ladatuimmaksi podcastiksi, ja Love Island: The Morning After oli ladatuin uusi podcast.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: