Ilmainen Universal Credit -kortti ja 11 muuta alennusta haavoittuvien ihmisten tukemiseen

Edut

Horoskooppi Huomenna

Taloudellisesti sillä voi olla suuri ero(Kuva: Getty Images)



Universal Credit -kantajat voivat saada puoleen hintaan junamatkan, koska Job Centeriin on linkitetty vähän tunnettu rautatiekortti.



Miljoonat ihmiset voivat saada Jobcentre Plus Travel Discount Card -kortin, joka oikeuttaa 50%: n alennukseen valituista rautatiematkoista.



Sitä myönnetään työttömille, jotka hakevat työttömyyskorvausta tai yleisluottoa 3–9 kuukaudeksi, jos he ovat 18–24-vuotiaita tai 3–12 kuukautta yli 25-vuotiaita.

marcus brigstocke ja hayley tamaddon

Job Center Plus Travel Discount -kortti puolittaa tehokkaasti rautatiemaksut Anytime Day -lipuille, Off Peak Day -lipuille ja kolmen kuukauden kausilipuille kaikissa palveluissa niille, jotka etsivät aktiivisesti työtä.

Kortilla voit matkustaa työhaastatteluihin alennetulla hinnalla, mutta se voi myös helpottaa taloudellista rasitusta perheille, jotka joutuvat maksamaan maksujaan.



Jotta voit saada tukikelpoisuuden, sinun on oltava hakenut työnhakijakorvausta tai yleisluottoa vähintään kolme kuukautta.

Voit myös noutaa kortin, jos haet tiettyjä muita etuja, kuten työkyvyttömyysetuutta ja tulotukea, mutta etsit aktiivisesti työtä.



Kortti, jota voidaan käyttää kaikissa junaliikenteen palveluissa, antaa 50% alennuksen Anytime Day -lipuista, Off Peak Day -lipuista ja kolmen kuukauden kausilipuista.

Jotta voit hakea, sinun täytyy käy paikallisessa Job Center Plus -toimistossa .

teatteri tauot Lontoossa 2017

Mitä muuta voin vaatia?

Jos haet etuja ja sinulla on vaikeuksia saada maksusi venymään, sinulla voi olla oikeus lisätukeen, joka auttaa sinua selviytymään rahoista. Olemme vetäneet muutamia näistä alla.

  • Veroton lastenhoito on suhteellisen uusi järjestelmä, joka antaa työssäkäyville perheille 20 prosentin korotuksen lapsen hoitokustannuksista. Maksat budjettisi valtion pankkitilille, joka täydennetään sitten automaattisesti.

  • Kouluvaatteet ovat osa vuoden 1980 opetuslakia, ja hallitus tarjoaa niitä pienituloisille perheille koulukustannustensa hallitsemiseksi.
    Se ei ole lakisääteinen velvollisuus, joten kaikki neuvostot eivät tarjoa sitä (vaikka se on nyt pakollista Skotlannissa), mutta jos olet oikeutettu, voit saada jopa 150 puntaa avustamaan yhtenäisissä kuluissa, mukaan lukien PE -sarjat.

  • Terveen alun malli tukee raskaana olevia äitejä ruokakuponkeilla perheen kattamiseksi. Ne voidaan käyttää paikallisissa jälleenmyyjissä ja supermarketeissa.
    Raskaana olevat naiset ja yli yhden ja alle neljän vuoden ikäiset lapset voivat saada yhden 3,10 euron arvoisen kupongin viikossa. Alle vuoden ikäiset lapset voivat saada kaksi 3,10 £: n kuponkia (6,20 £) viikossa.

    billie piper chris evans
  • Jos olet oikeutettu tiettyihin sosiaalietuuksiin ja keskilämpötila on 0 ° C tai alle seitsemän päivän ajan peräkkäin alueellasi, voit hakea kylmän sään alennusta.

  • Lämmin koti alennus on tukijärjestelmä, joka on suunnattu kotitalouksille, joilla saattaa olla vaikeuksia maksaa energialaskunsa. Se on kertaluonteinen 140 punnan alennus energialaskusta talven aikana - mutta sen sijaan, että se maksettaisiin suoraan sinulle, se vähennetään automaattisesti laskustasi talvikuukausina (syyskuun ja maaliskuun välisenä aikana). Se maksetaan automaattisesti etuuksia saaneille.

  • Koulutuslain mukaan paikallisviranomaisilla on valta antaa jopa 150 puntaa taloudellista apua vanhemmille auttaakseen heitä ostamaan kouluvaatteita lapsilleen - tämä voi vaatia sitä.

  • Ilmainen kouluruoka voi auttaa vähentämään paineita viikoittaiseen supermarkettisi laskuun, jättäen sinulle ylimääräisiä tuloja elämän välttämättömyyksien maksamiseen. Se on suunniteltu yleisluottoa, lasten verohyvityksiä ja muita käyttäjiä varten - sinun on otettava yhteyttä paikalliseen neuvostoon hakemuksen tekemiseksi. Heillä voi olla omat hakemuslomakkeet, jotka voit täyttää.

  • TO Sure Start -äitiysavustus on kertaluonteinen 500 punnan maksu etuuksien saaneiden auttamiseksi vastasyntyneen tai adoptoidun vauvan kustannuksista. Saat äitiysavustuksen vain, jos uusi vauva on ainoa alle 16 -vuotias lapsi kotitaloudessa.

  • WaterSure on järjestelmä, joka auttaa joitakin ihmisiä laskuttamaan vettä. Jotta voit hakea järjestelmää, sinun on saatava etuuksia ja sinun on käytettävä paljon vettä joko lääketieteellisistä syistä tai siksi, että kotitaloudessasi on tietty määrä kouluikäisiä lapsia.
    Voit hakea WaterSurea täyttämällä vesilaitoksesi lomakkeen.

    maura ennen rakkauden saaria
  • Voit saada neuvoston veronalennuksen, jos saat pienituloisia tai saat etuuksia. Laskuasi voidaan alentaa jopa 100%.

  • Jotkut neuvostot tarjoavat alennusta jäsenkorteista paikallisille vapaa -ajan keskuksille, tenniskentille ja uima -altaille. Se, kuinka paljon alennusta saat, riippuu paikallishallituksestasi. Sinun on haettava alennusta paikallisen vapaa -ajankeskuksen kautta.

Lue lisää

Edut selitetty
Yleinen luotto 30 tunnin ilmainen lastenhoito Henkilökohtaiset riippumattomuusmaksut Veroton lastenhoito - mitä se on?

Katso Myös: