Game of Thrones UK -näyttely paljastaa ensiksi, mitä fanit voivat odottaa

Iso -Britannia Ja Irlanti

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Â © 2019 Home Box Office, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. HBO® ja kaikki siihen liittyvät ohjelmat ovat Home Box Office, Inc: n omaisuutta.)



Game of Thrones palaa ruudullemme huhtikuussa viimeisen kautensa aikana, mutta fanit voivat helposti korjata tilanteen, kun se on ohi.



Tämä johtuu siitä, että HBO käynnistää Pohjois-Irlannissa Game of Thrones -studio-kiertueen, joka on pysyvä näyttely, jossa on esityksiä, rekvisiittaa, pukuja ja muita hittitelevisiosarjan kulissien takana.



Nyt HBO on tarjonnut kurkistuksen siihen, mitä fanit voivat odottaa Linen Mill Studiosin Banbridgen näyttelystä julkaisemalla sarjan taiteilijoita & apos; esityksiä siitä, miltä se näyttää.

ihmelapsi keith flint vaimo

Se lupaa 'syvästi mukaansatempaavan ja aistikokemuksen', ja esikatselun perusteella se tuntuu siltä, ​​että olet todella astunut seitsemään valtakuntaan.

Ilman valkoisten kävelijöiden ja lohikäärmeiden todellista uhkaa. (Vaikka toivomme, että myös nämä tulevat esille!)



Pohjimmiltaan sinusta tuntuu siltä, ​​että olet todella astunut seitsemään valtakuntaan.

Taiteilijan esitys Winterfellistä (Kuva: HBO Game of Thrones -studio -kiertue.)



Setteihin kuuluvat Dragonstone's Throne Room ja Map Room, Castle Black's Mess Room, Cersei's Courtyard King's Landingissa ja jopa Winterfellin sisällä.

Vierailijat voivat kävellä sarjojen ympäri ja päästä lähelle sarjan todellisia rekvisiitta, pukuja ja aseita sekä oppia kaikki salaisuudet siitä, miten erikoistehosteita luotiin ikonisiin kohtauksiin.

dead ting urban sanakirja

Lohikäärmeen valtaistuimen huone (Kuva: HBO Game of Thrones -studio -kiertue.)

Voi, ja siellä on & quot; interaktiivinen pukuosaston asema & apos; toivomme, että voit pukeutua kaikkiin suosikkihahmoihisi, sekä esityksiä, jotka paljastavat meikki- ja proteesisalaisuuksia, ja paljon muuta tuotantosuunnittelusta ja taideosastolta, mukaan lukien asehuone!

Karttahuone Dragonstonessa (Kuva: HBO Game of Thrones -studio -kiertue.)

amy lasten mekot seuraavaksi

Siellä on myös ensimmäinen laatuaan kokoelma näyttöjä, jotka korostavat tuotantosuunnittelun ja taideosaston luovia töitä.

Uudessa 110 000 neliömetrin interaktiivisessa kokemuksessa, joka avataan yleisölle keväällä 2020, on paljon tutkittavaa.

Tutustu Cersein sisäpihaan (Kuva: HBO Game of Thrones -studio -kiertue.)

Lippuja ei ole vielä myyty, mutta voit pitää silmällä Linen Mill Studios -sivusto päivityksiä varten.

Pohjois -Irlanti on myös sopiva paikka. Loppujen lopuksi se todella toimi yhtenä Game of Thronesin kuvauspaikoista!

Tule lähelle pukuja ja rekvisiitta (Kuva: HBO Game of Thrones -studio -kiertue.)

taivasurheilu ilmaiseksi jouluksi

Jeff Peters, HBO: n lisenssien ja vähittäiskaupan johtaja, sanoi: 'Meillä on vilpitön ilo ilmoittaa Pohjois -Irlannin Game of Thrones Legacy -projektin ensimmäisestä vetovoimasta.

'' Joitakin Thrones -pelin tunnetuimmista kohtauksista kuvattiin Linen Mill Studiosilla, ja fanimme saavat pian mahdollisuuden vierailla ja nähdä esityksen uskomattoman miehistön työtä museoympäristössä, jonka se ansaitsee. ''

Lue lisää

Elokuva- ja TV -paikat, joissa voit vierailla
James Bond Harry Potter BBC: n porteet Ratched

Katso Myös: