Gary Lineker ystävällisestä erostaan ​​Daniellesta: 'Entinen vaimoni käy edelleen vaatteiden ostoksilla minulle!'

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Gary on pysynyt hyvissä väleissä entisen vaimonsa Daniellen kanssa



Jos julkkis on koskaan ansainnut oikeuden saada kupran, se on Gary Winston Lineker. Sinä päivänä, jona Notebook -lehti tapaa hänet, hän on ollut hereillä jo klo 6.00, seisoi sateessa outoa Walkers -sipsikampanjaa varten, jossa hän poseerasi selfieitä varten Lontoon Marble Archissa - valtavan marokkolaisen kamelin kanssa.



Osoitamme myötätuntoamme Garylle, mikä viittaa siihen, että kamelit ovat parhaiten ilmavaivoja ja aggressiivisia petoja.



x-factorin finalistit 2008

'Onneksi hän ei ollut liikaa diiva', vastaa jalkainen legenda. 'Hän yritti vain sylkeä minuun kerran.'

Gary on ollut kevyiden ja terävien mainosten edelläkävijä vuodesta 1995. Älä koskaan ujostele nauramaan itseesi. Tänään löydämme hänet houkuttelevaksi seuraksi ja erittäin hyväksi urheilulajiksi, joka esittää kysymyksemme älykkyydellä ja tuikkisilmäisellä viehätyksellä.

Gary Lineker kuvaa viimeistä Walkers Crispin kampanjaa Lontoon keskustassa

Kuvataan viimeisin Walkers Crisps -kampanja kamelin kanssa (Kuva: Getty Images)



Neljän isä on jälleen sinkku, eronnut äskettäin kuuden vuoden vaimosta Daniellesta, vaikka he ovat edelleen hyvissä väleissä. Ja hän laittaa itsensä hyvin pian takaisin singletonien myymäläikkunaan pian - luvannut, että jos hänen rakkaansa Leicester City voittaa Valioliigan, hän esittelee Match Of The Day -jakson alarajassaan. (Notebook -tiimi saattaa vain virittää kyseisen jakson.)

Mutta ennen kuin hän silitti parhaita Y-rintamiaan, herra Lineker puhuu juomista poikiensa kanssa, 'fanien' lähettämistä ulosteista ja miksi hänen entinen vaimonsa lajittelee edelleen vaatekaappiaan ...



Onko hauskaa tehdä Walkers -mainoksia?

Kyllä, nautin niistä - vaikka minua on pahoinpidelty, pilkattu ja pakko pukeutua naurettaviin asuihin. Mainokset toimivat, koska en ota itseäni liian vakavasti. Epäilemättä pahin oli vuonna 2010, kun minun piti tanssia The Rain Girlsin esittämän It's Raining Menin kanssa kolme päivää peräkkäin kylmän veden suihkuttamisen aikana. Se oli vain kauhistuttavaa ja tanssitaitoni olivat puhdasta ahdistusta.

Oletko nykyään enemmän kuuluisa välipaloista kuin urheilusta?

Vain todella vanhat ihmiset muistavat, että pelasin kerran jalkapalloa. Juuri eilen kävelin kahden nuoren tytön ohi ja kuulin heidän kuiskaavan: 'Siellä on tuo rapea kaveri'. Lapset näkevät minut panto -roistona, mutta en usko, että olen liian pelottava!

Gary Lineker seisoi kentällä Barclays Premier League -ottelun aikana Old Traffordissa, Manchesterissa

Gary on valtava Leicester City -fani (Kuva: PA)

Lue lisää: Gary Lineker esittelee BBC: n dokumenttielokuvan Leicesterin menestyksestä

Onko sinulla hyvä huumorintaju itsestäsi?

Joo, luulen, että olen aina ollut itsehillintä. Oman kustannuksen nauraminen ei vahingoita sinua - varsinkin kun mainosten teema siirtyi suurille korvilleni. Se varmasti auttaa paksua ihoa julkkiksena julkisuudessa näinä päivinä.

Mikä on surrealistisin fanipostisi, jonka olet koskaan saanut?

Sain monta vuotta Bathista kuukausittain kirjeen, jossa oli kyseisen henkilön käytetty vessapaperi. Mistä on kyse? Se on vain hulluja. Onneksi nykyaikaisen viestinnän ansiosta posti on kadonnut, kiitos Jumalalle.

Miten suuri yleisö reagoi sinuun?

Jotkut sanovat hulluja, hauskoja asioita, mutta useimmat ovat varsin miellyttäviä. Minulta ei enää pyydetä nimikirjoituksia, kaikki ovat selfieitä, mutta se on kuin David Walliamsin luonnos, jossa tuuletin ei voi koskaan käyttää puhelinta. Yritän olla kärsivällinen, koska haluan ihmisten luulevan minua hyväksi kaveriksi, enkä kiusaaksi!

Oliko sinulla suunnitelma esittää Match Of The Day alusvaatteissasi, jos joukkueesi Leicester City voitti liigan?

Yksi asia on varma, et voi rahoittaa sitä, koska se on BBC, joten Calvin Klein ei voi mainita. Ainoa tuotesijoitus, joka voisi tapahtua, olisi se, että täyttäisin kurkkua housuihin!

Gary Lineker ja Alan Hansen, urheilukommentaattorit, päivän ottelukommenttikentässä

Gary ja Alan Hansen ottelussa The Day

Opettajasi sanoi, että sinulla ei ollut keskittymistä. Ovatko kaikki jalkapalloilijat paksuja?

Tiedän varmasti muutamia himmeitä, mutta sanoa, että ne ovat kaikki paksuja, on yleistystä. Nämä ovat nuoria miehiä, joilla ei ole ollut parasta koulutusta ja he puhuvat kliseitä haastattelujen aikana, joten ne näyttävät usein rumemmilta kuin he todellisuudessa ovat. Minulla ei ollut akateemista kiinnostusta, vaikka olin kohtuullisen hyvä matematiikassa ja englannissa.

Mikä on vaikeinta neljän pojan kasvattamisessa?

Lähdetään ripsiin heidän kanssaan! George (24), Harry (22), Tobias (20) ja Angus (18) ovat nyt aikuisia miehiä, joten juominen voi nousta kilpailuun ja kestää kolme päivää toipua krapulasta.

Minulla oli viikonloppu heidän kanssaan Barcelonassa äskettäin, joten siellä oli paljon hauskaa, lageria, cocktaileja ja laukauksia. He luulevat voivansa juoda minut pöydän alle, mutta minä taistelen sukupolveni puolesta.

Gary Lineker (c) neljän poikansa - LP Harry, Angus, George ja Tobias Lineker

Gary Lineker (c) neljän poikansa - LP Harry, Angus, George ja Tobias Lineker (Kuva: Vantagenews.co.uk)

Käyttävätkö he sinua lopullisena siipimiehenä, jotta he voivat lyödä naisia?

En edes halua ajatella olevani poikieni siipimies. En mene heidän kanssaan yökerhoihin… ne paikat ovat liian meluisia, minun täytyy huutaa, sitten menetän ääneni.

Mitä oppeja olet oppinut isänä?

Mielestäni olen melko liberaali vanhempi ja minulla on todella viileä suhde lasteni kanssa. Vanhemmat voivat olla liian huolissaan kurista ja tulevista toiveista. Minulle se on enemmän kuin antaa lapsille rakkautta, tukea ja luottamusta, joita he tarvitsevat aikuisiksi. Poikani saavat minut tuntemaan oloni ylpeäksi koko ajan. He ovat vaikuttavia, viehättäviä ja mukavia ihmisiä.

Kuinka turha olet 1-10?

Olen rehellinen ja sanon vahva 7. En pidä lihavuudesta ja arvostan kauniita vaatteita. En tarvitse stylistiä, koska Danielle on aina ollut loistava vaatekaappiini. Hän ostaa edelleen joitakin tavaroistani. Hänellä on hyvät silmät ja hän valitsee tavarat minulle.

Gary Lineker ja hänen vaimonsa Danielle Bux

Gary ja entinen vaimo Danielle Bux (Kuva: Getty)

Lue lisää: Gary Linekerin entinen vaimo ei malta odottaa, että näen hänet alusvaatteissaan MOTD: llä

Harkitsitko jalkapallosta eläkkeelle jäämisen jälkeen siemenen antamista?

Aluksi ajattelin: 'Hienoa, ei harjoittelua', ja tein hyvin vähän liikuntaa kuuden vuoden ajan. Mutta sitten aloin laihduttaa enkä tuntenut oloni hyväksi, joten kun täytin 40, aloin treenata. Minulla on henkilökohtainen valmentaja kolme kertaa viikossa, se on ainoa tapa, jolla minulla on kurinalaisuutta tehdä se. Teemme todella intensiivistä harjoittelua.

Mikä on sinun lohdutuksesi syödä syyllisiä nautintoja?

Haluaisin italiaksi pastaa ja intialaisia ​​ravintoloita hyvän curryn vuoksi. Välipaloja hoidan edelleen suklaalla ja Walkers -rapeilla. Syön kohtuullisen järkevästi, mutta en voisi koskaan olla vegaani - elämä on liian lyhyt, en halua jättää väliin yksinkertaisia ​​nautintoja.

Danielle Lineker

Gary esittelee rantakappaleensa (Kuva: Splash News)

Oletko koskaan tehnyt rikoksia muotia vastaan?

Käytin todella inhottavia asioita vielä 80- ja 90-luvuilla, kun olin vielä pelaaja-kuoripuvut, sieniväriset takit. Se tuntui tuolloin hyväksyttävältä, mutta nyt kaikki nämä uskomattomat asut tulevat takaisin kumartamaan minua Twitterissä.

Mitä tyylivinkkejä sinulla on kypsemmälle miehelle?

Tietyn ikäisten miesten ei pitäisi käyttää repeytyneitä farkkuja ja ahdistunutta denimiä. En pidä logolla varustetuista vaatteista tai värikkäistä kouluttajista. Nykyään minulla on tapana kerrostaa yksinkertaisia ​​harmaita ja mustia vaatteita.

Nyt olet sinkku ja valmis seurustelemaan uudelleen. Harkitsetko online -seurustelua?

Ha ha! En ole Tinderissä, ehkä minun pitäisi harkita Grindriä ?!

Jalkapallon klisee tietokilpailu

Gary ja Gazza Wembleyssä vuonna 1991 (Kuva: NEWSAMpix)

Milloin viimeksi olit sairas papukaijana?

Minulla on fobia oksentelun suhteen, joten kieltäydyn vain olemasta sairas. Viimeksi oksensin 18 -vuotiaana. Se on hullua, eikö niin? Jos olen sairas, se menee toisinpäin!

Voitit FIFA Fairplay -palkinnon vuonna 1990. Mille ärsyttävälle tottumukselle antaisit punaisen kortin?

En ole täynnä raivoa tiellä, mutta varovainen ajaminen on ainoa asia, joka todella ärsyttää minua.

Mikä on taktiikkasi pelatessasi kotoa?

Jos lähden töihin ulkomaille, otan aina oman tyynyni. Voin selviytyä sängyn kanssa, mutta en voi tehdä paskoja tyynyjä, jotka ovat liian kovia tai liian pehmeitä.

Footy on kahden puoliajan peli. Onko elämä parempi ennen tai jälkeen 50?

Voi röyhkeä! Mielestäni parempi 50 vuoden jälkeen. Se riippuu siitä, onko terveytesi edelleen hyvä. Epäilen, että se voi olla eri tarina, kun olen 60 -vuotias.

Gary käynnistää Walkersin ensimmäisen lomakampanjan, Spell & Go, jonka mukaan 20 000 vapaapäivää jaetaan 26 kohteeseen ympäri maailmaa. Kerää vain kirjeitä, joissa on sipsejä, jotta voit voittaa lomasi.

Katso Myös: