Gemma Collinsin eeppinen laihdutusmatka - kaatopaikoista 21. ja koon 12 tavoite

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Hiljattain hohtava Gemma Collins loisti luottavaisin mielin Dubaissa tällä viikolla ohuilla nastoillaan ja määritellyillä poskiluillaan.



Korvasta korvaan virnistävä kupliva blondi esitteli pitkät jalkansa reidessä kuoritussa satiinimekossa yhdessä TOWIE-tähti Billie Faiersin kanssa.



Hänen upea näyttö on peräisin kolmesta kivipainosta, jotka hän saavutti tänä vuonna.



Hän toivoo nyt menettävänsä vielä kuusi kiveä saavuttaakseen tavoitepainonsa.

'' Olisin todella onnellinen, jos menettäisin kuusi kiveä, sillä se alentaisi minut 12 kiven ja koon 16 tasolle '', tähti sanoi äskettäin pudotettuaan koosta 24.

Gemma hehkutti ohuita nastoja Dubaissa (Kuva: Instagram)



Hänellä on vakavia poskipäät käynnissä (Kuva: Instagram)

jon venables uuden identiteetin

Mutta Gemman ei aina tarvinnut taistella painonsa kanssa.



Teini -ikäisenä hän oli hoikka koko 10 ja hänellä oli terveellinen lähestymistapa ruokaan. Siihen asti, kunnes sydänsärkyjen nopea peräkkäisyys lähetti hänet syömään spiraalisti käsistä.

'Joka kerta kun tunsin tunteen, söisin sen estämiseksi. Ruoka antoi minulle korkean tason '', hän kirjoitti vuoden 2013 omaelämäkerrassaan Pohjimmiltaan ... Elämäni Essex-tytönä ja myönsi, että pimeimmällä hetkellä hän alkoi vahingoittaa itseään.

Gemma oli laiha koko 10 teini -ikäisenä (Kuva: Julkisuuskuva/Ebury Press)

Hän lihoi useiden sydänsärkyjen jälkeen (Kuva: PA)

`` Olin aina ollut laiha, joten en koskaan tuntenut syyllisyyttä '', hän selitti ja myönsi, että hän ei olisi ajatellut syödä kolmea suklaapatukkaa peräkkäin ja sen jälkeen kaksi hampurilaista McDonaldsista.

'Aloin kiinnittää huomiota ruokaan. Siitä tuli painopiste pois tilanteeni synkästä todellisuudesta. Mietin sitä heräämishetkestä siihen hetkeen, kun menin nukkumaan. Minulla oli huono itsetunto. Kärsin ja tajuamatta muuttuin isommaksi ihmiseksi '', hän sanoi.

`` Minusta tuli laiha tyttö, jolla ei koskaan ollut paino -ongelmia ja joka oli vakio koko 10, tyttöksi, joka ei voinut lopettaa kasvamistaan. ''

Hän oli terve 11 -vuotias, kun aloitti ensimmäisen kerran (Kuva: gemmacollins1 / Instagram)

Hän kokeili jokaista ruokavaliota laihduttaakseen (Kuva: JOS)

Vuoden sisällä hän oli ilmapalloillut 11: stä koosta 18 ja kaatoi vaakaa yli 17. sijalla.

Hän yritti epätoivoisesti siirtää kiloja ja yritti kaikin keinoin laihduttaa, mukaan lukien Cambridgen ruokavalio, Dunkanin ruokavalio, kaalikeittoruokavalio.

'' Mutta en harjoitellut ja kun paino oli painunut, se jumittui. Minun oli vaikea vastustaa kiusausta ja halusin mukavuutta, jonka löysin ruoasta ”, hän myönsi.

Sen sijaan Gemma omaksui käyränsä ja vei paikkansa TOWIEN kuplivaksi diivaksi.

Mutta kulissien takana hänen terveysongelmansa kasautuvat.

Ruoasta tuli ystäväni, hän sanoi ja myönsi syövänsä jopa 3000 kaloria päivässä.

Gemma haluaa palata 12: een (Kuva: PA)

Käyttäisin sitä emotionaalisena kainalosauvana. Joillakin ihmisillä on viltti tai nalle - minusta tuntui turvalliselta, kun söin '', hän jatkoi.

Kerran en voinut hengittää, koska palasin ruokaa alas niin nopeasti, hän sanoo. Olisin halunnut olla sairas, saada kaiken kuntoon. Mutta se ei toiminut minulle.

Epätoivoinen parantaakseen hänen pakkomielteensä & apos; ruoan kanssa hän kokeili hypnoterapiaa ja menetti kolme kiveä Jason Valen Juicy Oasis -retriitillä Portugalissa - kuluttamalla vain nesteitä neljän viikon ajan.

'Olen tehnyt kaikki ruokavaliot siellä, ei ole mitään, mitä en ole tehnyt', hän kertoi tänä aamuna epätoivostaan ​​ja epätoivostaan.

'Olin pakkomielle ruoasta. Ja elämä pyöri ruoan ja syömisen ympärillä. Päässäni ei ollut aivotilaa, jotta en voisi ajatella ruokaa, se oli elävä painajainen. '

Sitten vuonna 2016 Gemma sai murskaavan iskun, kun lääkärit havaitsivat, että hänen munasolunsa oli alhainen ja paino saattoi estää hänen raskautumisensa.

Gemma suunnittelee rintojen pienentämistä saavuttaessaan tavoitepainonsa (Kuva: Splash News)

Kilot putosivat, kun hän esiintyi Dancing On Ice -elokuvassa (Kuva: PA)

Yrittäessään kääntää sen ympäri hän liittyi Dancing On Iceen ja alkoi polttaa mahtavia 1000 kaloria päivässä koulutuksen aikana.

'Minulle kerrottiin, että minun on pudotettava painoa (saada lapsi), joten päätin tehdä näyttelyn parantaakseni itseäni pitkällä aikavälillä', hän sanoi.

'Olen ehdottomasti kamppaillut (vauvan saamatta) kanssa, koska monet ystäväni, joiden kanssa olen ollut TOWIE: ssa, ovat kaikki saaneet lapsia.

'Ja kaikki ovat kuin' milloin aiot saada vauvan? '

Esityksen loppuun mennessä hän menetti kaksi kiveä ja on sen jälkeen pudottanut vielä 14 kiloa, mikä osoittaa dramaattisesti ohuemman hahmonsa kuohuviinipuvussa SkinnyJab -lanseerauksessa viime kuussa.

Hän on luopunut sokerista ja punaisesta lihasta eikä syö hiilihydraatteja klo 18 jälkeen. Hän palkkasi myös kunto -ohjaajan Vicky Youngin pitämään hänet oikealla tiellä.

'Aamiaisella hänellä on haudutettuja munia, avokadoa, tomaatteja hapantaikinalla, sitten lounas on iso salaatti, jossa on lehtikaalia, paprikaa ja avokadoa sekä kana- tai tonnikalapihvi', Vicky kertoi uudelle! aikakauslehti.

'Illalliseksi teen hänelle kasvisruokaa, tai joskus se on kana- ja halloumi -kebabia paprikoilla vartaassa tzatziki -salaatin kanssa.'

Kuitenkin äskettäin paljastettiin, että hänen uudessa hahmossaan on enemmän kuin ruokavalio ja liikunta, ja Gemma kääntyi SkinnyJabin ruokahalua estävien injektioiden puoleen.

Gemma on luopunut roskaruoasta terveellisen ruokavalion puolesta (Kuva: Gemma Collins/Instagram)

'On aika hillitä kaikki ylimääräiset ja saada terveys uudelleen, ja @skinnyjab auttaa minua tekemään juuri niin!' hän twiittasi kesäkuussa ja myönsi, että hän oli 'nauttinut fantastisesta ruoasta'.

Kolmen viikon suunnitelma maksaa 250 puntaa, kun toistuvat injektiot maksavat 135 puntaa, ja se lupaa vähentää potilaan halua syödä vain kolmessa päivässä.

Kuitenkin tohtori Sarah Jarvis, potilaan.info kliininen johtaja, kertoi The Sun Online -lehdelle, että ohjelmaa saavat käyttää vain liikalihavat tai vakavasti ylipainoiset ihmiset.

'Se ei selvästikään ole' ihmelääke '-ei todellakaan ole sivuvaikutuksettomia ihmeratkaisuja liikalihavuudelle', hän sanoi.

'Tätä injektiota tulee käyttää vain lääkärin tarkassa valvonnassa tehokkaan ruokavalion ja elämäntapamuutosten lisäksi.

wayne bridge olen julkkis

'Kuten kaikilla muillakin lisensoiduilla lääkkeillä, sillä on sivuvaikutuksia - yleisimpiä ovat pahoinvointi tai pahoinvointi ja ripuli.'

Jatkaessaan 38-vuotias suunnittelee nyt 38GG-rintojensa vähentämistä painonpudotuksen vuoksi.

'Rintani ovat niin suuret ja haluan saada ne vähennettyä tammikuussa, mutta minun on menetettävä kolme kiveä, ennen kuin ne voivat toimia', hän sanoi.

'Rintani ovat nyt 38GG ja luulen meneväni alas C- tai D-kuppiin. Operaatio on varattu. Luulen, että kun sinulla on isot rinnat, ne voivat saada sinut näyttämään isommalta, ja haluaisin vain koskaan käyttää rintaliivejä enää.

Katso Myös: