Gemma Owenin isä Michael Owen 'ei pidä Luca Bishistä', kehonkielen asiantuntija sanoo

TV uutiset

Horoskooppi Huomenna

Michael Owen viimein rikkoi hiljaisuutensa tyttärensä Gemman Love Island -matkan yli - jälkeen paljasti aiemmin lähteneensä maasta paeta ITV2-showta - mutta se voi olla pitkä tie edessä Luca Bish saadakseen jalkapallolegendan hyväksynnän.



Kehonkielen asiantuntija on ehdottanut, että 19-vuotiaan perhe ei ehkä ole liian ihastunut Lucaan katsottuaan häntä televisiosta.



Esityksen toiseksi viimeisen jakson aikana katsojat näkivät, kun Lucan vanhemmat ja Gemman äiti Louise ja ystävä Sarah saapuivat huvilaan.



Louise viittasi lentoemäntähaasteeseen, jonka aikana Luca jäi savuksi sen jälkeen, kun Gemma nuoli Adamia, vaikka - Lucan omin sanoin - se oli vain peliä.

Kun Louise kertoi tyttärelleen, ettei hän tehnyt mitään väärää, hän sanoi halunneensa parin pariutuvan alussa.

suojalasilaatikko ellie ja izzi



 Gemma Owen's dad Michael has not yet openly given his opinion on Luca
Gemma Owenin isä Michael ei ole vielä kertonut avoimesti mielipidettään Lucasta ( Kuva: Michael Owen/Instagram)

Viime kuukausi, Louise oli arvostellut Lucaa tämän käytöksestä Tashaa kohtaan , sanoi, että hän ja Dami olivat 'lähellä tanssijan kiusaamista'.

Vaikka muut parit ovat ilmoittaneet olevansa 'virallisia', Gemma on kertonut haluavansa odottaa, kunnes he lähtevät huvilasta puhuakseen yksinoikeudesta ja haluaa Lucan tapaavan ensin perheensä.



Kehonkielen asiantuntija Inbaal Hongiman on kuitenkin kertonut Daily Star että hän uskoo, että Gemman vanhemmat epäilevät.

 Gemma's mum Louise entered the villa on Sunday
Gemman äiti Louise tuli huvilaan sunnuntaina ( Kuva: ITV)

'Jopa tietoisesti tai alitajuisesti, jokainen voi poimia kehon kielen vihjeitä. Hymyt, huokaukset, taputukset ja kädet ristissä ovat kaikki universaaleja merkkejä, jotka osoittavat ihmisten tunteen. Ei-verbaalisen viestinnän osuus on 60-70 prosenttia ihmisten kommunikaatiosta', hän sanoi. .

'Gemman vanhemmat, jotka katsovat rakastettua teini-ikäistä tytärtään kotoa, analysoivat jokaista pientä elettä televisioruudullaan, eivätkä he voi mitenkään muodostaa myönteistä mielipidettä Lucasta sen perusteella, mitä he näkevät.'

 Luca tapasi vihdoin Gemman's family
Luca tapasi vihdoin Gemman perheen ( Kuva: ITV)

Michael ei ole vielä puhunut avoimesti mielipiteestään Lucasta, mutta lähde kertoi Sähköposti verkossa: ”Kuten jokainen isä ymmärtää, Michael ei oikein nauti Gemman rakkauselämän näkemisestä ruudulla.

'On asioita, joita isän ei tarvitse todistaa. Hän on nähnyt muutaman jakson, ja näkemänsä perusteella hän ajattelee, että Luca ja muut saaren kaverit vaikuttavat melko kunnollisilta kavereilta.'

*Love Islandin finaali esitetään tänään klo 21.00 ITV2:lla

ketkä ovat alueeni ehdokkaita

Katso Myös: