Hanki ilmainen pari elokuvalippua tänä viikonloppuna käytettäväksi Cineworldissa, Odeonissa, Vueissa ja muissa

Mennä Ulos

Horoskooppi Huomenna

Käsi ylös, kuka kaipaa, kun voi katsella uusimpia elokuvia suurelta näytöltä?



Suoratoistopalvelut ja DVD -levyt olivat loistavia lukituksen aikana, mutta ne eivät voi vastata tunteeseen asettua elokuvateatteriin, jossa on kylpyamme popcornia, kun valot sammuvat ja hyvitykset alkavat rullata. Ja on vielä parempi, jos sinun ei tarvitse maksaa paikoistasi.



Tänä viikonloppuna National Lottery -lippusi avaa hauskoja juttuja lähelläsi. National Lottery -pelaajat voivat varata ilmaisen elokuvalipun valitsemallesi elokuvalle (ehdoin ja ehdoin) National Lottery Cinema Weekendin aikana. Tarjous tarjoaa yhteistyössä BFI: n (British Film Institute) kanssa varauksen millä tahansa lipulla mistä tahansa National Lottery -pelistä, joka on ostettu verkossa tai myymälässä 1. tammikuuta 2019 alkaen.



Liput - voit varata tässä tiistaista 15. kesäkuuta alkaen - on voimassa valituissa Cineworld-, Odeon-, Vue- ja riippumattomissa elokuvateattereissa kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä tarjoaa laajan valikoiman tapahtumapaikkoja.

Varaa ilmaiset liput nyt osoitteessa NationalLotteryUnlocked.com !

Tarjous on voimassa tänä lauantaina ja sunnuntaina, joten voit viedä ystävän tai perheenjäsenen alennettuun hintaan matkalle katsomaan Emma Stonesin uusinta hittiä Cruellaa tai upouutta brittiläistä elokuvaa After Love, pääosassa Joanna Scanlan.

Lippujen lunastamiseen tarvitset vain National Lottery -lippusi (Lotto, EuroMillions, Set For Life), Instant Win Game -lipun tai raaputusarvan, joka on ostettu verkosta tai myymälästä 1. tammikuuta 2019 alkaen. Liput on varattava etukäteen ja niitä voi ostaa väitti klo NationalLotteryUnlocked.com .



National Lottery Cinema Weekend on suuri kiitos pelaajille, jotka keräävät joka viikko 30 miljoonaa puntaa hyviin tarkoituksiin*.

National Lottery -pelaajien ansiosta loistavat projektit, jotka kattavat taiteen, yhteisön, elokuvan, kulttuuriperinnön ja urheilun, ovat tehneet ja tekevät edelleen valtavan eron paikallisille yhteisöille kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.



Olet myös auttanut rahoittamaan Oscar- ja Bafta-palkittuja brittiläisiä elokuvia, kuten Rocks ja The King's Speech, sekä rakastettuja hittejä, kuten Billy Elliot ja The Last King of Scotland.

Et ehkä tiedä sitä, mutta olet myös tukenut seuraavan sukupolven elokuva -lahjakkuuksia, auttanut nuoria teollisuudelle ja suojelemassa brittiläisen elokuvan tulevaisuutta tarjoamalla suurempia mahdollisuuksia monipuoliselle lahjakkaalle sukupolvelle työskennellä dynaamisessa ja kukoistava elokuvateollisuus.

Tässä siis teille, pelaajat. Pidä edullinen viikonloppu, jossa on hieman ylimääräistä rahaa popcornin varastamiseen!

'Se on uskomaton tarjous', sanoo After Love -tähti Joanna Scanlan

Vaikka olemme kaikki katsoneet elokuvia tableteillamme ja televisioillamme viimeisen vuoden aikana, The Thick of It -tähti Joanna Scanlan uskoo, ettei mikään ole aivan kuin valkokankaalla.

Ja elokuvateattereiden avautumisen jälkeen Baftan ehdolla oleva näyttelijä ei voi odottaa nauttia elokuvien taikuudesta itse.

Elokuvateatteri on ihana kokemus, hän sanoo. Se on loistava tapa uppoutua toiseen maailmaan.

Hänen intohimonsa valkokankaalle on syy, miksi hän tukee National Lottery Cinema Weekend -tapahtumaa. Se on uskomaton tarjous, hän sanoo.

Viikonloppuna 19. – 20. Kesäkuuta National Lottery -pelaajat voivat käyttää mitä tahansa verkossa tai vähittäiskaupasta ostettua lippua 1. tammikuuta 2019 alkaen varatakseen ilmaisen elokuvalipun.

Yksi elokuva, jonka voit nähdä, on After Love, joka kertoo Maryn (näyttelee Joanna) tarinan, joka huomaa, että hänen edesmenneellä aviomiehellään oli salainen elämä.

Joanna sanoo, että brittiläisen elokuvan National Lottery -rahoitus on ratkaisevan tärkeää. Se tukee yli 600 elokuvaa, jotka ovat voittaneet 15 Oscaria ja yli 100 Baftaa. Ilman rahoitusta elokuvani ei olisi toteutunut.

Joanna - jonka seuraava rooli on Ma Larkin ITV -remake -elokuvassa The Darling Buds of May - on rakastanut elokuvateatteria pienestä pitäen.

Äitini sanoo, että kun hän vei minut katsomaan The Sound of Musicia kuusivuotiaana, muutin istuimeltani ja istuin käytävän portaalle, jotta voisin nähdä sen kunnolla, hän muistelee. Tekisin sen vielä tänäänkin, jos saisin!

* Perustuu huhtikuun 2020 ja maaliskuun 2021 välisiin lukuihin.

Käytä mitä tahansa 1. tammikuuta 2019 alkaen ostettua vähittäiskauppaa tai online -kansallista arpajaislippua, raaputuskorttia tai Instant Win Game -lippua pariin ilmaisia ​​elokuvalippuja, jotka voidaan lunastaa vain 19. tai 20. kesäkuuta 2021. Online -rekisteröinti vaaditaan. Elokuvalippuja on tarjolla saatavuuden mukaan. Vain valitut elokuvateatterit. Kaikki ehdot ovat voimassa. Pelaajien tulee olla yli 18 -vuotiaita.

Katso Myös: