Golflegenda väittää, että PGA-tähdet voisivat iskeä ja boikotoida suuria yrityksiä LIV-kapinallisten kiertueella

Golf

Horoskooppi Huomenna

Kuten syntymistä LIVE golf jatkaa urheilun jakamista, entinen voittaja PGA mestaruus on kehottanut kiertueella olevia ottamaan kantaa irtautumista vastaan. Davis Love III, joka valloitti ainoan pääuransa vuonna 1997, on rohkaissut pelaajia boikotoimaan urheilun neljää suurinta turnausta ottaakseen kannan Saudi-kapinallisia vastaan.



Kuten monet, Presidents Cupin Yhdysvaltain kapteeni on kyllästynyt kahden järjestön väliseen pitkälliseen kiistaan ​​ja toivoo pelaajia PGA Tour ottaa asiat omiin käsiinsä. ”No, tässä on suurin vipu; eikä se ole kiva vipu', Love kertoi Urheilu kuvitettu .



romanttisia paikkoja Isossa-Britanniassa

'Mutta jos joukko veteraaneja ja joukko parhaita pelaajia asettuvat 150 miehen kanssa kiertueelle ja sanomme: 'Arvaa mitä? Emme pelaa, se ratkaisee sen, eikö? Jos LIV-miehet pelaavat US Openissa, emme pelaa. Jos he haastavat oikeuteen ja voittavat, emme pelaa. Tiedätkö, US Openia ei tule. Se on aivan kuin baseball-lakko.'



PGA esti kaikki jäsenensä, jotka olivat hypänneet laivalla Saudi-Arabian rahoittamien kilpailijoidensa luo, mikä myös esti heitä pääsemästä pelaamaan Ryder Cupissa. DP World Tour erotti äskettäin Team Europen Ryder Cupin kapteenin Henrik Stensonin sen jälkeen, kun hän loikkasi viimeksi LIV Golfiin 48 miljoonan dollarin liittymismaksulla ja voitti ensimmäisen tapahtumansa tällä viikolla New Jerseyssä.

Ruotsalainen kirjasi viimeisen 69. kierroksen Trump National Golf Clubilla New Jerseyssä voittaakseen kahdella laukauksella Dustin Johnsonin ja Matthew Wolffin ja taskussaan henkilökohtaisen 4 miljoonan Yhdysvaltain dollarin (3,28 miljoonan punnan) ykköspalkinnon. 46-vuotias voitti myös 375 000 Yhdysvaltain dollaria (308 000 puntaa) Majesticks-tiimin osana Lee Westwoodin, Ian Poulterin ja Sam Horsfieldin kanssa, joka sijoittui joukkuetapahtumassa toiseksi.

'Olemme varmaan samaa mieltä, että pelasin kapteenina', Stenson vitsaili kierroksen jälkeisessä haastattelussa LIV Golfin YouTube-streamissa. 'Se on ollut hyvä ensimmäinen viikko tietysti. Mukava olla täällä, kun kaverit ovat saaneet tunteen siitä. On ollut kiireisiä 10 päivää ja olen erittäin ylpeä siitä, että onnistuin lopettamaan yhtä hyvin kuin onnistuin. loppu, mutta se (par) pudotus 17 oli massiivinen.'



 Davis Love III haluaa PGA-tähdet boikotoivan tärkeimpiä tapahtumia taistelussa LIV-sarjaa vastaan
Davis Love III on kehottanut PGA Tour -pelaajia boikotoimaan suuria pelejä taistelussa LIV-sarjaa vastaan

Stenson väitti, että hän päätti pelata LIV:tä, jotta hän voisi silti olla Team Europen kapteeni seuraavassa Ryder Cupissa. Ryder Cup Europen virkamiesten kanssa pidetyn tapaamisen jälkeen oli kuitenkin selvää, että se ei ollut hyväksyttävää, ja entinen maailman ykkönen Luke Donald on määrä vahvistaa hänen tilalleen tällä viikolla.

steph mcgovern vauvan isä

'Joo, se on ollut vähän vuoristorataa, ei epäilystäkään', Stenson sanoi myöhään sunnuntaina. ”Uskon, että tällä viikolla on saattanut olla hieman ylimääräistä motivaatiota. Kun meillä pelaajilla on se, uskon, että voimme tuoda esiin hyviä asioita. Joo, tein sen varmasti tällä viikolla.



'Luulen, että se on ollut hieman teema urani aikana, luulen, että kun todella haluan jotain, onnistun kaivamaan hieman syvemmälle, ja monta kertaa onnistumme saamaan sen tapahtumaan.'

Katso Myös: