Google Walkout: Henkilökunta ympäri maailmaa kävelee ulos seksuaalisen häirinnän takia

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Tuhansia Google Henkilökunta eri puolilla maailmaa kävelee ulos protestoidakseen viimeaikaisia ​​paljastuksia seksuaalisesta häirinnästä yrityksessä.



Googlen toimistot maailmanlaajuisesti kävelivät ulos klo 11.10 paikallista aikaa. Sekä Googlen Lontoon-toimiston että Dublinin henkilökunta on esillä mielenosoituksissa Viserrys tili.



Sähköpostilla lähetetyssä lausunnossa edustaja sanoi: 'Googlen työntekijöinä olimme inhottavia äskettäisen New York Times -artikkelin yksityiskohdista, jotka tarjosivat viimeisimmän esimerkin osallisuuden kulttuurista, hylkäävyydestä ja tekijöiden tukemisesta seksuaalisen häirinnän kohteeksi. , väärinkäytökset ja vallan väärinkäyttö.



Työntekijät seisovat Googlen toimistojen ulkopuolella käveltyään ulos osana maailmanlaajuista mielenosoitusta työpaikkakysymyksistä Dublinissa, Irlannissa, (Kuva: REUTERS)

Se jatkoi 'Valitettavasti tämä on osa pitkään jatkunutta mallia, jota systeeminen rasismi vahvistaa entisestään.' Tunnemme tämän kulttuurin hyvin. Jokaista New York Timesin tarinaa kohden on tuhansia lisää, jokaisella yrityksen tasolla. Suurimmalle osalle ei ole kerrottu.

Käyttämällä #GoogleWalkout-hashtagia sosiaalisessa mediassa mielenosoittajilla on useita ongelmia, joihin he haluavat teknologiayrityksen puuttuvan.



He haluavat lopettaa pakotetun välimiesmenettelyn häirinnän ja syrjinnän uhrien on kestettävä. Tällä hetkellä tämä estää henkilöstöä haastamasta yritystä oikeuteen, jos he ovat joutuneet kärsimään häirinnästä työssä.

Vaatimuksiin kuuluu myös palkkaerojen lopettaminen ja julkinen raportti, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti yrityksen seksuaalisesta häirinnästä. Henkilökunta pyytää myös maailmanlaajuista prosessia väärinkäytösten ilmoittamiseksi nimettömänä.



Lopuksi he ovat pyytäneet, että Chief Diversity Officer raportoi suoraan Googlen toimitusjohtajalle Sundar Pichaille.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Useita korkean profiilin Googlen työntekijöitä on syytetty seksuaalisesta häirinnästä, mukaan lukien Androidin luoja Andy Rubin, jolle myönnettiin huomattava 90 miljoonan dollarin eropaketti vuonna 2014.

Viimeisimmät Google-uutiset
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: