Grand Theft Auto 6: Julkaisupäivä, vuodot ja huhut Rockstarin seuraavan eeppisen rikollisvideopelin ympärillä

Muut

Horoskooppi Huomenna

Grand Theft Auto 5 jatkaa kopioiden myyntiä vuosia Rockstarin ensimmäisen lanseerauksen jälkeen.



Mutta väistämättä huhuja on alkanut nousta pelien menestyssarjan seuraavasta erästä.



Loppujen lopuksi GTA5 julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2013 ja fanit odottavat epätoivoisesti uutta annosta autovarkauttavaa avoimen maailman hulluutta.



Rockstar on kuitenkin kiirehtinyt odottamaan seuraavaa Red Dead Redemptionia pitäen samalla online -pelaajat onnellisina Grand Theft Auto Onlinessa.

Ei näytä siltä, ​​että näemme uuden GTA -pelin aikaisintaan ensi vuonna.

Tässä on kaikki, mitä olemme onnistuneet loistamaan toistaiseksi siitä, mitä Rockstar Games on suunnitellut Grand Theft Auto VI: lle.



Uusimmat uutiset

GTA 5

Viimeisin huhu näyttää lisäävän painoa ajatukselle, että Rockstar palaa Vice Cityyn PS2 -päiviltä seuraavan rikossaagansa jälkeen.

YouTube -kanavan The Know mukaan sen väitetään sijoittuvan Vice Cityyn uuden naispäähenkilön kanssa.



He sanovat, että se on koodinimeltään Project Americas ja se tulee toimimaan Miamissa tai mahdollisesti faksissa Miamissa.

Valitettavasti näyttää myös siltä, ​​että peli ei ole täällä ennen 2020 -luvun alkua.

mitä 440 tarkoittaa

Ilmeisesti nämä ovat huhuja tässä vaiheessa. Rockstar on hyvä pitämään salaisuutensa, joten meidän on ehkä otettava tämä ripaus suolaa.

Julkaisupäivä

Aikanaan Grand Theft Auto -pelit ilmestyivät melko säännöllisesti parin vuoden välein. Mutta kun pelit kasvoivat ja tulivat maailmanlaajuiseksi tapahtumaksi, nyt, merkintöjen välinen aika piteni ja pidentyi.

Vuoden 2008 GTA 4: n ja 2013: n GTA 5: n välillä oli puoli vuosikymmentä. Jos yritys pysyy tässä aikataulussa, näemme GTA 6: n tänä vuonna-mikä näyttää erittäin epätodelliselta.

Tuore raportti vuonna Forbes ehdotti, että GTA Online -palvelun menestys merkitsisi sitä, että GTA 6: a voidaan viivyttää loputtomiin, koska verkkopelin mikrotransaktiot ansaitsevat yritykselle enemmän rahaa kuin offline-version ostaminen.

Mutta silti, jos aiomme nähdä jonkin GTA 6: n tänä vuonna, se voi tapahtua E3-pelikonferenssissa, joka pidetään Los Angelesissa 12.-14. Kesäkuuta. Sormet ristissä.

Ja tietysti päivitämme tämän artikkelin, kun havaitsemme pienimmätkin GTA 6 -uutiset. Kuten yllä oleva video ehdottaa, emme ehkä edes näe peliä ennen 2020 -lukua.

missä ed sheeran asuu?

Pelattavuus

Meillä on noin 45 vuoden arvoisia ideoita, joita haluamme tehdä, sanoi Rockstar Northin presidentti Leslie Benzies vuonna 2013.

Emme tiedä, mikä GTA 6 tulee olemaan, mutta meillä on ideoita ', hän kertoi Develop Magazine -lehdelle.

'GTA Online on tällä hetkellä painopiste. Ei ole lepoa viimeistelyn 5 ja sitten Online -välillä.

On todennäköistä, että GTA pitää kiinni edelläkävijänsä avoimen maailman pelistä. Kysymys on vain siitä, kuinka suuri maailma voisi olla.

- Tietysti jossain vaiheessa haluaisimme saada yhden suuren maailman, joka sisältää kaikki kaupungimme, ja antaa pelaajan lentää heidän välillään ja palata suosikkialueilleen uudelleen, Benzies sanoi.

'Tässä yhteydessä Vice Cityn uudelleenkuvaaminen olisi erittäin mielenkiintoista.'

GTA 5 esitteli myös kolme päähenkilöä, joilla kaikilla oli toisiinsa liittyvät tarinat. Se oli kunnianhimoinen päätös pelille ja jotain, jonka Rockstar saattaa tuoda takaisin seuraavaan otsikkoon.

Sijainti

Huolimatta siitä, että Grand Theft Auto on kehitetty Skotlannissa, se on yhtä amerikkalainen kuin omenapiirakka. Vain yksi sarja ei ole asetettu Yhdysvaltoihin - se oli ensimmäisen pelin tehtäväpaketti ja se sijoitettiin Lontooseen vuonna 1969.

Tech Radarille puhuvan sisäisen lähteen mukaan GTA 6: n asettaminen Tokioon oli suunniteltu, vaikka näyttää siltä, ​​että nämä on sittemmin romutettu.

'' Lähteemme sanoi, että Rockstar suhtautui vakavasti ajatukseen tehdä Tokion versio GTA 3: n ja Vice Cityn aikoihin, mutta tiejärjestelmän katsottiin olevan ongelmallinen ja siitä tuli yksi syy idean säilyttämiseen '', raportoi sivusto .

Odotamme toistaiseksi, että seuraava Grand Theft Auto on Yhdysvalloissa. Mahdollisesti paluu sarjaan & apos; Miamin inspiroima Vice City? Näin viittaavat viimeisimmät huhut.

Katso Myös: