Puolihintaiset lämpöpumput ja 4000 punnan avustukset ovat suunnitelmissa kieltää kaasukattilat vuoteen 2025 mennessä

Energialaskut

Horoskooppi Huomenna

Kotitaloudet voivat päivittää kattiloitaan tuhansia kiloja halvemmalla kuin nykyinen hinta, kun otetaan käyttöön toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on tehdä kodeista ympäristöystävällisempiä.



Vihreät kampanjoijat sanovat, että kaasukattilavaihtoehtojen, kuten lämpöpumppujen, hinta on halvempi kuukausien kuluessa, jolloin ihmiset voivat nostaa kotinsa energialuokituksen laajemmaksi aikoo hävittää kaikki kaasukattilat vuoteen 2025 mennessä .



Asunnonomistajat olivat aiemmin ilmaisseet huolensa siitä, että uusien kattiloiden asennus maksaisi heille tuhansia puntia, mutta kampanjaan osallistuneet torstaina sanoivat, että ei mene kauan ennen kuin hinta lasketaan kohtuuhintaan.



Tällä hetkellä lämpöpumput voivat palauttaa asunnonomistajille keskimäärin 10 000 puntaa, mutta lisäämällä niitä Isossa -Britanniassa yritykset ovat varmoja, että hinta puolittuu 18 kuukauden kuluessa noin 5500 puntaan .

Carl Fogartyn nettovarallisuus

Yhdessä uusien 4 000 punnan julkisten avustusten kanssa se voi tarkoittaa, että ekolämpöpumpun hinta voi olla jopa 1 500 puntaa - joidenkin kattiloiden hinta.

Perinteiset kattilat kielletään

Perinteiset kattilat on kielletty taistelussa ilmastonmuutosta vastaan (Kuva: Getty)



Asiantuntijat sanovat myös, että lämpöpumput ovat tehokkaampia kuin kaasukattilat, niissä on vähemmän osia ja ne ovat turvallisempia.

Octopus Energy investoi 10 miljoonaa puntaa rakentaakseen Ison -Britannian ensimmäisen suuren lämpöpumppuinsinöörien koulutuskeskuksen, joka luo tuhansia uusia työpaikkoja kehittyvälle sektorille.



michael jackson ilman meikkiä

Greg Jackson, Octopus Energyn toimitusjohtaja ja perustaja, sanoi eilen: 'Nykyään ne ovat kalliita, koska ne ovat kotiteollisuutta, mutta Octopuksen pitäisi pystyä puolittamaan hinta parin seuraavan vuoden aikana ja uskomme, että ne päätyvät maksavat suunnilleen saman verran kuin kaasukattilat.

”Myös juoksevat kustannukset laskevat toivottavasti, koska hallituksen odotetaan poistavan osan vihreistä veroista sähkölaskuista.

Tämä ei koske vain ilmastonmuutoksen estämistä - se tuo meille halvempaa, turvallisempaa, puhtaampaa ja luotettavampaa lämmitystä. ''

454 enkelinumeron merkitys

Ministerien odotetaan myös vahvistavan 4 000 puntaa kotitaloutta varten kannustimen niille, jotka asentavat ekolämpöpumpun ensi maaliskuusta lähtien.

Ministerien odotetaan myös vahvistavan avustukset niille, jotka asentavat ekolämpöpumpun ensi maaliskuusta lähtien

Ministerien odotetaan myös vahvistavan avustukset niille, jotka asentavat ekolämpöpumpun ensi maaliskuusta lähtien (Kuva: ANP/AFP Getty Imagesin kautta)

Mitkä ovat ajatuksesi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa

Hallitus haluaa asentaa 600 000 lämpöpumppua Britannian koteihin vuoteen 2028 mennessä, mikä merkitsee suurta nousua.

Met Herm Officen vanhempi tutkija Leon Hermanson sanoi eilen: 'Aika on loppumassa voimakkaille toimille, joita tarvitsemme nyt.'

Boris Johnson on myös kehottanut yrityksiä nousemaan tasolle ja allekirjoittamaan uudet vihreät tavoitteet ennen COP26 -syksyä.

siunaus 9/11

NatWest liittyy Googlen, Scottish Powerin ja BT: n kanssa allekirjoittaen lupauksensa vähentää päästöjään puoleen ennen vuotta 2030 ja saavuttaa nollan vuoteen 2050 mennessä tai aikaisemmin.

Pääministeri sanoi: ”Jokainen askel, jonka pienyritys ottaa matkalleen nollan nettotulokseen, lisää paitsi planeettamme terveyden suojelemisen myös liiketoiminnan tulevaisuuden varmistamisessa ja uusien investointien, uusien asiakkaiden ja uusien kasvumahdollisuuksien kannustamisessa. . ''

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: