Harry Potterin Miriam Margolyes tekee hysteerisen graafisen vitsin lesbosta

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Miriam Margolyes on tehnyt erittäin sensuroimattoman vitsin lesbosta - ja se on ehdottoman hauskaa.



Entinen Harry Potter -tähti, 78, selitti, miksi hänellä oli aina ollut ihastusta naisiin miesten sijaan haastattelussa Huoltaja .



Hän seurustelee tyttöystävänsä Heather Sutherlandin kanssa, joka on eläkkeellä oleva australialainen indonesialaisopintojen professori, ja pari on ollut yhdessä vuodesta 1967.



Tähti alkoi puhua suhteistaan ​​miehiin ja heitti erittäin graafisen kommentin, kun häneltä kysyttiin hänen seksuaalisesta vetovoimastaan ​​miehiin.

Miriam sanoi hilpeästi: 'Voin pitää heistä ja saada miespuolisia ystäviäni, mutta en vain tunne heiltä jännitystä.'

Miriam on ollut Heatherin kanssa lähes 52 vuotta - ja on onnellisempi kuin koskaan (Kuva: UKTV)



Entinen professori Sproutin näyttelijä paljasti aiemmin, että se oli 'pommi', kun hän huomasi olevansa kiinnostunut naisista.

Miriam sanoi: 'Luulen, että kaikki tuli vähän pommina. Minulla oli aikoinaan murskauksia [naisiin], ja he olivat uskomattoman intohimoisia ja kaikenkattavia. '



'En ollut todella kiinnostunut miehistä enkä vieläkään - en ole kiinnostunut heidän sieluistaan, koska hyvin harvoilla miehillä on sieluja', hän pilkkasi julmasti.

Heather asuu Alankomaissa kaukana Miriamista (Kuva: Dave Benett/Getty Images)

'Kun löydät sellaisen, jolla on, se on sen arvoista. Suurin osa heistä on vain niin vähäpätöisiä. Ja jos et ole seksuaalisesti kiinnostunut miehistä, he ovat sietämättömän vähäpätöisiä. '

Margolyes on ollut Heatherin kanssa lähes 52 vuotta ja paljasti, että heidän pitkäaikainen suhteensa on toiminut rakkauden, luottamuksen ja totuuden puhumisen vuoksi.

'Älä koskaan anna auringon laskea riitaan. Emme asu yhdessä, ja luultavasti siksi olemme pysyneet yhdessä niin kauan. Hän pitää töistä ja minäkin. Viestintä - sinun on puhuttava kumppanisi kanssa ', hän keskusteli.

Heather asuu Alankomaissa, mikä tarkoittaa, että he tapaavat toisensa noin kahdeksan kertaa vuodessa, vaikka he puhuvat päivittäin puhelimessa.

Hän sanoo, että he nauttivat asumisesta erillään (Kuva: Fairfax Media Getty Imagesin kautta)

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Näyttelijä puhui röyhkeästi heidän seksuaalisesta vetovoimastaan ​​toisiinsa sanoen, ettei hän tunne fyysistä himoa.

'En tunne fyysistä himoa, mutta tunnen henkistä himoa. Rakastan puhumista hänen kanssaan, ja luulen, että onnellisimmat hetkeni ovat oikeastaan ​​vain makaamassa sängyssä hänen kanssaan ja katsomassa kattoa ja puhumassa. Se on suuri iloni. '

Katso Myös: