Heinzin Mayochup on tulossa myyntiin Tescossa - mutta hyvin eri nimellä

H. J. Heinz Company

Horoskooppi Huomenna

Keen -ketsuppi- ja majoneesifanit ovat odottaneet innolla Heinzin saapumista. kiistanalainen Mayochup Yhdistyneen kuningaskunnan rannoille, kun kuuluisa brittiläinen brändi ilmoitti, että kastike on pian tarkoitus ylittää Yhdistyneen kuningaskunnan rannoille.



Ja vaikka se on vihdoin täällä, kaikki ei ole aivan miltä näyttää.



Heinz & apos; uusimman mausteen nimi on nyt sen sijaan 'apukastike',



Myynnissä myöhemmin tässä kuussa, & apos; Saucy Sauce & apos; kuten nyt tiedetään, on nerokas sekoitus kahdesta Heinzin & apos; muut myydyimmät kastikkeet: Heinz Ketchup ja Heinz Seriously Good Mayonnaise.

Tämä on pullo, jota etsit

Mayochupin debyytti Isossa -Britanniassa seuraa menestyksekästä lanseerausta Yhdysvalloissa viime vuonna, mutta tavaramerkkilait ovat valitettavasti estäneet Heinzin käyttämästä samaa nimeä Euroopassa kuin toinen yritys jo omistaa sen.



Itse asiassa outo kastike osoittautui niin suosituksi osavaltioksi, että kaksi muuta yhtä outoa hybridiä seurasi pian, mukaan lukien Mayomust (majoneesi ja sinappi) ja Mayocue - joo, majoneesi ja grillikastike ... jota emme suostu uskomaan, on muuta kuin todella helvetillinen yhdistelmä.

Fanien online -pyyntöjen jälkeen Heinz & apos; utelias Mayocup -mauste lammen poikki, Heinz antoi päätöksen brittiläisten käsiin ja käynnisti Twitter -kyselyn selvittääkseen, oliko tarpeeksi kiinnostusta viedä se Atlantin yli.



Mihin Mayochup ei sovi?

Lue lisää

Lisää supermarketeista
Tesco tuo kauppoihin vegaanivyöhykkeitä Cadbury luo suklaaoranssi Twirl M&S jouluvalikoima Suolattu karamelli Baileys on täällä

Ei ole yllättävää, että tuhannet britit äänestivät 'Kyllä, hanki minulle Mayochup heti, kiitos', mikä tarkoittaa, että Heinz on nyt virallisesti onnistunut saamaan ikonisten kastikkeiden liiton brittiläisiin supermarketteihin.

Ainoastaan ​​Tescon uusi Saucy -kastike on ostettavissa 23. elokuuta alkaen, jolloin saat takaisin 2,69 puntaa pullosta. Joten jos et ole varma mausta tai et vielä, voi olla halvempaa sekoittaa tavallinen Heinz -ketsuppi ja majoneesi keskenään ...

Nyt toivotaan, että Mayocue ei pian liity siihen hyllylle ...

Katso Myös: