TÄMÄ EI OLE VAIN HÄÄMEKKO ..SEN #89 M&S -MEKKO

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Marks & Spencerin kirkkaat kipinät ovat keksineet hääpuvut morsiamen budjetille.



Hinnat alkavat numerosta 89, kun polvipituinen sifonkimekko on pitsinen. Tai ostajat voivat roiskua #150 silkkikrepan riimukaulaan diamante empire -linjalla.



Muita malleja ovat kreikkalaistyylinen mekko, jossa on levenevä helma. Kaiken kaikkiaan mallistossa on 12 vaihtoehtoa kermasta, samppanjasta ja valkoisesta.



Saatavilla on myös rintaliivit, baskit ja seksikkäät alushousut. Myös morsiusneitoista ja mahdollisista anopista huolehditaan.

Sulhanen ei jätä juoksemaan jalkakäytäville aamupukua metsästäen. Ne voidaan varustaa M&S: llä hieman yli #200.

High Street -kauppa tunnetaan paremmin valmiista aterioista ja alusvaatteista, mutta se ei ole ensimmäinen supermarket, joka pääsee morsiamen vaatteisiin. Asda varasi viime vuonna #60 hääpuvun.



Muotikauppa H&M seurasi myöhemmin tänä vuonna hollantilaisten suunnittelijoiden Viktor ja Rolfin hämmentävällä numerolla #219,99.

Se voi tuntua kalliilta M&S: ään ja Asdaan verrattuna. Mutta asetetaan hääpuvun keskimääräisiin kustannuksiin, jotka kuluttajatutkimusryhmän Mintel mukaan ovat #826, ja yhtäkkiä nämä alennetut kylpytakit näyttävät vieläkin edullisemmilta.



Marksin naistenvaatteiden johtaja Kate Bostock sanoi, että asiakkaiden palaute oli saanut päätökseen suunnitella vaatteita suurelle päivälle.

Hän lisäsi: 'Morsiamen markkinat ovat uskomattoman tärkeitä, ja muutamia pääkadun vähittäiskauppiaita lukuun ottamatta morsiamet voivat ostaa vain häätkohtaisista myymälöistä.

”Halusimme laajentaa tarjontaamme nykyisille ja uusille asiakkaille ostaessamme suurta päivää.

'' Mielestäni tyylikkäiden ja nykyaikaisten, erittäin edullisten ja korkeiden standardiemme mukaisten mekkojen tarjoaminen merkitsee sitä, että naiset tuntevat olonsa luottavaisiksi valitsemalla mekkonsa M&S: ssä. ''

Kokoelmassa on myös nilkkapituinen olkaimeton mekko #125. Se on valmistettu silkistä, ja siinä on kukka -yksityiskohdat ja suuri puite.

Hääasusteet ovat myös osa uutta morsiamen valikoimaa, ja niissä on sifonkikääreet #39, satiinitossut #15 ja ruusukirjailtuja silkkisiä iltapusseja klo 9.50.

Rajoitettu painosvalikoima on osa Autograph -kokoelmaa, ja se tulee myyntiin vasta 27. helmikuuta, jolloin se esikatsellaan Lontoon keskustassa sijaitsevassa lippulaivamyymälässä Marble Archissa.

Yhdeksän muuta myymälää toimittaa kokoelman maaliskuun alussa, vaikka sen voi tilata myös verkosta tästä torstaista alkaen.

a.morales@NEWSAM.co.uk

Olisiko se morsiamen ja ilon merkki?

Amber Moralesin muotieditori

Hääpuvun OSTAMINEN pakastetuilla herneillä ja puuvillahousupaketeilla ei ehkä ole kaikkien teekuppi.

Mutta Marks & Spencerin rohkean liikkeen jälkeen monilla meistä saattaa olla houkutus hankkia #89 -mekko suureksi päiväksemme.

Kun otetaan huomioon hääpuvun keskimääräiset kustannukset #826 viime vuonna, yhtäkkiä M&S -suunnitelma alkaa olla täysin järkevä. Useimmat naiset hylkäävät kaikki ennakkoluulonsa, jotka heillä on ollut unelmamekon ostamisesta valmisaterian vieressä, kun he näkevät valtavat säästöt, joita he voivat tehdä. M&S panostaa siihen, että kokoelma on sama menestys kuin Asdan #60 -puku viime vuonna. Se oli niin hitti, että he toistavat valikoimaa tänä keväänä.

Mutta kysymys jää, voiko edullinen hääpuku koskaan näyttää hyvältä. Tai mitä tulee morsiamen vaatteisiin, tarkoittaako halpa vain ilkeyttä?

Katso Myös: