Helen Gloverin kuuluisa aviomies, sydäntäsärkevä vauvan menetys ja merkittävä paluu

Muut Urheilulajit

Horoskooppi Huomenna

Helen Glover vetäytyi soutamisesta vuonna 2016 perustaakseen perheensä - mutta nyt hän aikoo hakea uutta kultamitalia yhdessä urheilun kaikkien aikojen suurimmista paluutarinoista.



Voitto Tokiossa 2020 nostaisi Gloverin varmasti jalustalle Tiger Woodsin ja Michael Jordanin kaltaisten kanssa sillä erolla, että hän synnytti kolme lasta poissaolonsa aikana.



35-vuotias kaksinkertainen olympiavoittaja pyrkii ensimmäiseksi GB-naiseksi, joka on voittanut kultaa kolmessa eri pelissä, kun hän nousee veteen Coxless-parin kanssa Polly Swannin kanssa.



Glover on sanonut, että hänestä tuli ensimmäinen äiti, joka teki brittiläisen olympiasoutujoukkueen, hänen uransa suurin saavutus, mikä merkitsee varmasti paljon, koska se on ollut uskomattoman onnistunut.

Cornish -tähti teki olympiaennätyksen ja voitti kultaa Heather Stanningin kanssa naisten coxless -pareissa Lontoossa 2012, ja toisti tämän saavutuksen neljä vuotta myöhemmin Riossa.

Helen Glover (vasemmalla) ja Heather Stanning voittivat Ison -Britannian ensimmäisen kultamitalin Lontoossa 2012

Helen Glover (vasemmalla) ja Heather Stanning voittivat Ison -Britannian ensimmäisen kultamitalin Lontoossa 2012 (Kuva: PA)



tesco 50 punnan kuponki facebook 2019

Saat haluamasi uutiset suoraan postilaatikkoosi. Tilaa NEWSAM -uutiskirje täältä .

Glover vetäytyi kilpailusta vuoden 2016 olympialaisten jälkeen ja meni naimisiin kuuluisan kasvon kanssa pari kuukautta myöhemmin.



Soutu mestari tapasi villieläinten juontaja Steve Backshallin, joka on esittänyt Deadly 60: n ja The Really Wild Show lasten TV: ssä Sport Relief -tapahtuman aikana vuonna 2014.

Seuraavana vuonna he ilmoittivat olevansa kihloissa Namibiasta ja menivät sitten naimisiin syyskuussa 2016 kalliolla Piskies Cove -alueella West Cornwallissa.

Oli onnekasta, että upeat häät jatkuivat, kun vähän ennen Steve pudotti vahingossa yhden kultamitalistaan ​​betonille, jättäen siihen massiivisen kolon, joka oli korjattava.

Maaliskuussa 2018 pari ilmoitti ottavansa elämämme suurimman seikkailun ilmoittamalla, että Helen oli raskaana kaksosista.

Traagisesti hän menetti yhden vauvoista raskauden aikana ja rohkea Helen twiittasi: 'Meillä on ollut vaikeita uutisia siitä, että yksi vauva ei ole päässyt siihen, mutta olemme erittäin innoissamme ja toivomme, että jäljellä oleva vauva saapuu tänä kesänä xx'

Helen synnytti kauniin poikavauvan heinäkuussa 2018 ja antoi hänelle nimen Logan James David Backshall.

Helen on naimisissa villieläinten TV -juontaja Steve Backshallin kanssa

Helen on naimisissa villieläinten TV -juontaja Steve Backshallin kanssa (Kuva: PA)

'Steve ja minä toivotamme innolla tervetulleeksi Baby Boy Backshallin maailmaan', sanoi Helen ihastuttavan valokuvan vieressä, jossa näkyy uuden isän peukalo silittämässä pientä jalkaa.

'Lupaamme tehdä siitä loistavan sinulle pikku mies.'

anne hegertyn hääkuvat

Kaksi vuotta myöhemmin heidän perheensä kasvoi paljon isommaksi, kun Helen synnytti kaksoset, joita he kutsuivat kuukauden ajan poikaksi ja tytöksi, ennen kuin he päättivät nimet Kit Newlyn ja Willow Bo.

Neljä vuotta urheilun jälkeen harvat olisivat ennustaneet, että Helen kilpailee Tokiossa.

Steve muistaa nähneensä 'outon katseen hänen silmiinsä' vaimonsa silmissä, kun uusi tuli, että pelit keskeytettiin.

- Hän ei ollut ollut veneessä, ei liioittelulla, Rion finaalin jälkeen, ja ajattelin, että 'ei ei, näillä mennään', hän kertoi BBC Radio 5 Live.

Sitä seurasi intensiivinen vuoden mittainen harjoitusjakso, johon kuului jopa kolme istuntoa päivässä, usein lasten ympärillä. päiväunet tai vain yksi tai kaksi tuntia & apos; nukkua'.

Jopa kumppani Polly Swann ei tiennyt, oliko Glover ollut koko yön valvoen kaksosia, kun hän tuli koulutukseen, mutta sanoi, että hänen päättäväisyytensä oli 'vertaansa vailla'.

halvin päivä lentää
Helen leikkii kolmen lapsensa kanssa

Helen leikkii kolmen lapsensa kanssa (Kuva: Internet tuntematon)

Glover myönsi, että hän oli haaveillut hetkestä ilman uskoa, että se koskaan tapahtuisi.

'Oli mukava treenata siihen unelmaan', hän myönsi. '' Mutta todellisuus oli hyvin erilainen -pysyä kaksosten kanssa ja yrittää mahtua istuntoihin siellä täällä.

'' Täällä oleminen on mielestäni jollain tavalla urani suurin saavutus. ''

Glover, joka on voittamaton 51 kilpailussa, jotka ovat peräisin yli kymmenen vuoden ajalta, sanoo aina ajatelleensa, että kaikki on mahdollista, mutta vetää rajan tähän.

Heti kun sain (ensimmäisen lapsen) Loganin, laitoin pääni nukkumaan mahdolliset tulevat mahdollisuudet tulla takaisin ”, hän selitti. 'Mutta nyt ajattelen, miksi niin ajattelin? Miksi se oli automaattinen olettamukseni? & Apos;

Nyt ajattelen, että 'ei, meidän on kyettävä tekemään se, jotta se ei olisi pisteesi urallasi'.

Rakastan sitä, että seuraava henkilö, joka tekee tämän, tietää vain, että se on mahdollista. Se on minulle valtava osa matkaa. En välitä, jos kukaan ei tee sitä, mutta minusta tuntuu, ettei kenenkään pitäisi tuntea, ettei pysty.

päivittäinen peilin etusivu tänään
Helen osallistuu Tokioon 2020

Helen osallistuu Tokioon 2020 (Kuva: PA)

Glover toivoo nyt jäljittelevän soutu sankaria Steve Redgravea palaamalla voittamaan olympiakultaa.

Ennen kuin kyse oli esityksistä ja tuloksista olympialaisissa, Glover sanoi.

Mutta joukkueeseen pääsy edustaa jotain lapsilleni - kaksivuotias Logan ja kaksoset Bo ja Kit, jotka ovat yhtä - näyttääkseen heille, miltä sitoutuminen ja intohimo näyttävät.

Halusin kokeilla, tiesin, että saatan epäonnistua. Joten tänään tuntuu paljon enemmän hetkeltä kuin koskaan muilla kahdella olympialaisellani.

Tämä on hetki, jolloin voin juhlia ja olla todella innoissani ja optimistinen tulevasta.

Onko sinulla tarina jakaa? Sähköposti webfeatures@trinityNEWSAM.com.

Katso Myös: