Korkein ja alhaisimmin palkattu työ viimeisen vuoden aikana - katso, onko työsi luettelossa

Työurat

Horoskooppi Huomenna

Missä toimialasi sijaitsee?



Kokoaikatyöntekijöiden keskimääräiset viikoittaiset ansiot olivat 585 puntaa huhtikuussa 2019, mikä on 2,9% enemmän kuin 12 kuukaudessa.



Mutta mitkä toimialat antoivat korkeimman palkan - ja pahimman?



Yrityksen pomot, lennonjohtajat sekä markkinointi- ja myyntijohtajat ansaitsivat eniten tänä vuonna uusien hallituksen tietojen mukaan.

Kansallinen tilastovirasto (ONS) on julkaissut tiedot osana vuotuista tuntitulostaan.

Se havaitsi, että yrityspäälliköt ansaitsevat tyypillisesti 4% enemmän kuin viime vuonna - tyypillisellä palkalla 156 209 puntaa.



Huhtikuussa 2019 ammattiryhmä, jolla oli kokoaikaisten työntekijöiden korkeimmat viikkotulot, oli johtajia, johtajia ja ylempiä virkamiehiä, 862 puntaa.

Lennonjohtajat veivät kotiin enemmän palkkaa kuin lentäjät (Kuva: Getty)



Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Tämä oli 278 puntaa korkeampi kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa kokonaisuudessaan. Hoito-, vapaa-ajan- ja muut palvelutehtävät olivat alhaisimmin palkattu ryhmä, 392 puntaa viikossa.

Samaan aikaan myynti- ja asiakaspalvelutyöntekijät sekä hoito-, vapaa-ajan- ja muut palvelut kuuluivat kolmeen vähiten palkattuun ammattiryhmään.

Eniten ansaitseva ammatti oli toimitusjohtajat ja ylemmät virkamiehet (97 708 punnan kokopäiväinen vuotuinen bruttopalkka).

Tiedot käyttivät palkka-ansaitse (PAYE) -verotietueita satunnaisessa otoksessa, jossa oli 1% työntekijöistä saadakseen käsityksen siitä, kuinka paljon eri työntekijäryhmät ansaitsevat.

10 eniten palkattua työtä kokopäiväisille työntekijöille

Ei ole mikään salaisuus, että hammaslääkärit saavat hyvää palkkaa (Kuva: Getty)

  1. Toimitusjohtajat: 156 209 puntaa

  2. Lennonjohtajat: 93 955 puntaa

  3. Markkinointi- ja myyntijohtajat: 93 372 puntaa

  4. Oikeusalan ammattilaiset: 90 791 puntaa

  5. Taloussuunnittelijat ja -johtajat: 87 855 puntaa

  6. Lentäjät ja lentoinsinöörit: 86204 puntaa

  7. Hammaslääkäri: 82 839 €

  8. Lääkärit: 79 769 puntaa

  9. IT -johtajat: 79 260 puntaa

  10. Mainonta- ja PR -johtajat: 79 260 puntaa

10 halvinta työtä kokopäivätyöntekijöille

Asiantunteva baarimikko tekee cocktaileja yökerhossa.

Uusia vähimmäispalkkoja huhtikuusta 2019 alkaen

*3,70 puntaa arvostavat omenoita alle 19 -vuotiaille tai heidän ensimmäisen vuoden oppilailleen

vicky geordie shore -laihtumisesta
  1. Baarin henkilökunta: 16 055 €

  2. Tarjoilijat ja tarjoilijat: 16 286 puntaa

  3. Keittiö- ja catering -avustajat: 16 604 £

  4. Vapaa -ajan ja teemapuiston hoitajat: 16 766 puntaa

  5. Pesula, kuivapesu ja puristimet: 17 090 puntaa

  6. Koulutukselliset avustajat: 17 170 puntaa

  7. Kosmetologit: 17 179 €

  8. Lastenhoitajat ja avustajat: 17 392 puntaa

  9. Apteekin avustajat: 17 594 puntaa

  10. Kampaajat ja parturit: 17 609 puntaa

Yritysten toimitusjohtajat ansaitsevat edelleen eniten Yhdistyneessä kuningaskunnassa, 156 209 puntaa vuodessa ennen veroja vuosina 2018/19.

Lennonjohtajat ovat toisella sijalla 93 955 punnan keskipalkalla, mikä on noussut 1,7%.

Samaan aikaan markkinointi- ja myyntijohtajat vievät kotiin keskimäärin 93 372 puntaa vuodessa.

Tarjoilijat ansaitsevat keskimäärin noin 16 286 puntaa, joten he ovat toiseksi vähiten ansaitsevat Yhdistyneessä kuningaskunnassa viime vuonna, vaikka palkat ovat nousseet 8,8 prosenttia.

Keittiön henkilökunta, teemapuiston hoitajat, koulutukselliset avustajat ja kosmetologit ovat myös 20 alhaisimmin palkatun työn joukossa.

Nye Cominetti, Resolution Foundationin aivoriihen talousanalyytikko, lisäsi: '' Britannian vähiten ansaitsevat nauttivat voimakkaimpia palkankorotuksia viime vuonna National Living Wagen suuren korotuksen seurauksena.

'Tämän seurauksena heidän tulonsa kasvoivat vähintään neljä kertaa nopeammin kuin Britannian eniten ansaitsevat.

”Pienituloisten vahva palkkakehitys - sekä tunneittain että viikoittain - osoittaa täysin molempien pääosapuolten tavoitteen korkeammasta minimipalkasta.

Kuinka voit ansaita palkankorotuksen

Setelit ja kolikot näkyvät palkkakuitilla

Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla pääset perille (Kuva: Getty)

Haluatko korottaa palkkaasi tänä vuonna? Riippumatta valitsemastasi sektorista, tässä on muutamia vinkkejä, joilla pääset sinne.

  • Pääset pelin edelle: Hanki perusteellinen käsitys siitä, mitä toimialasi ja erityisesti tasosi ihmiset ansaitsevat. Voit tehdä tämän katsomalla vertailukelpoisia avoimia työpaikkoja omalla alalla ja merkitsemällä keskimääräiset palkat ja tehtävään liittyvät tehtävät. Tee seuraavaksi täsmälleen sama, mutta hieman korkeammille rooleille kuin nykyinen. Nyt sinun on rakennettava hyvin tutkittu tapaus palkankorotusta varten, ja tehdäksesi tämän mikään ei toimi paremmin kuin kovat tosiasiat ja esimerkit, joten aloita rakentaminen liikeasiassa.
  • Ajoitus on kaikki kaikessa - Yritä välttää pomosi kaarreajoa, kun hän on selvästi paineen alla tai juuri sukeltamassa kokoukseen. Tee parhaasi löytääksesi luonnollinen hiljaisuus päivälle, joka on usein viikon puolivälissä tai kuukauden puolivälissä, kun määräaikoja ei ole odotettavissa. Pomosi on paljon sopeutuvaisempi, kun hän ei ole paineen alla.
  • Järjestä numerosi järjestykseen - 'Palkkaneuvottelujen avaaminen on arvojesi tuntemista', The Apprentice's Karren Brady selittää.

    'Ja arvosi tietäminen on todella kiinni itsetunnostasi. Ne liittyvät täysin toisiinsa. 'Kirjoita ylös kaikki asiat, joissa olet antanut suuren panoksen, kaikki asiat, jotka olet muuttanut ja muuttanut, miten olet tuonut lisäarvoa. Kokoa suosittelut varmuuskopioidaksesi tekemäsi.

    'Mieti sitten, mitä haluat vielä tehdä, koska työnkuvauksesi ylittäminen on erittäin tärkeää.

    'Poista kaikki tunteet, mene sisään ja esitä pomollesi tosiasiat siitä, mitä olet osallistunut organisaatioon.

  • Koska työnantajat pitävät käteistä tiukemmin kuin koskaan, ei ole koskaan ollut tärkeämpää todistaa arvosi - meillä on vinkkejä siitä, miten päästä pomoasi tänne - mutta osaaminen on yksi parhaista tavoista todistaa, että ansaitset se. Olemme keksineet joitain helppoja tapoja parantaa koulutustasi ilmaiseksi.

  • Harkitse sivutoimenpiteitä - puhuimme erään miehen kanssa, joka nosti itselleen 2 000 punnan nousun ilman pomonsa apua ottamalla online -kyselyt ja käyttämällä palkintotyökaluja, kuten cashbackia. Hänen palkkansa ei ehkä noussut, mutta pankkisaldo kasvoi. Nämä olivat hänen seitsemän askelta menestykseen.
  • Kuinka sitoutunut olet nykyiseen sijaintiisi? Luvut osoittavat, että työntekijät voisivat nostaa palkkaansa lähes 15 000 punnalla muuttamalla ulkomaille - ja joissakin maissa ulkomaalaiset maksavat nollaveroa.

Katso Myös: