Lomailijoita kehotettiin hakemaan passeja nyt 10 viikon viivästysten vuoksi vuoden 2020 viivästymisen vuoksi

Passitoimisto

Horoskooppi Huomenna

Kaikki uudet ja uusitut passit Englannissa ovat nyt sinisiä

Passitoimisto sanoi, että vaikka ei-välttämättömien kansainvälisten matkojen kielto on edelleen voimassa, ihmiset voivat varmistaa, ettei mikään ole heidän tiellään, kun he voivat lähteä ulkomaille hakemalla nyt(Kuva: Getty Images/iStockphoto)



Lomanviettäjiä, jotka toivovat matkustavansa tänä kesänä, kehotetaan hakemaan passin päivityksiä mahdollisimman pian 10 viikon viivästysten vuoksi.



Passitoimisto on varoittanut, että ne, jotka haluavat uusia tai hakea hakemuksia ennen lukituksen helpottamista, voivat kohdata suuria viivästyksiä viime hetkellä.



aiko, prinsessa toshi

Yleensä passien käsittely kestää neljästä kuuteen viikkoa.

Passitoimisto sanoi kuitenkin, että hakemusten nousu matkarajojen avaamisen jälkeen voi tarkoittaa, että passit eivät saapu ajoissa. Viime vuonna se sai 3 miljoonaa vähemmän hakemuksia kuin vuonna 2019, mikä tarkoittaa, että monet ihmiset voivat istua vanhentuneiden asiakirjojen parissa.

Passitoimisto lähettää tekstimuistutukset niille, joiden passien voimassaoloaika päättyy.



Voit hakea uuden passin tai uusia olemassa olevan passin verkossa tai postitse. Molemmissa tilanteissa sinulle lähetetään yksi uusista sinisistä passeista.

Et kuitenkaan voi enää siirtää käyttämättömiä kuukausia olemassa olevasta passista uuteen.



Matkatoimisto

Boris Johnsonin etenemissuunnitelma viittaa siihen, että rajat voitaisiin avata uudelleen 17. toukokuuta - mutta merentakaisilla muunnelmilla tämä voidaan työntää taaksepäin (Kuva: Getty)

Voit hakea verkossa osoitteessa Gov.uk . Tämä maksaa 75,50 puntaa.

Jos haluat uusia tai hakea passia postitse, sinun on hankittava paperilomake joko postitoimistosta, joka tarjoaa Passin tarkistus ja lähetys & apos; palvelu tai soittamalla passin neuvontaan numeroon 0300 222 0000. Paperisen hakemuksen hinta on 85 puntaa.

Jos matkustat kiireellisistä syistä - kuten välttämättömien töiden vuoksi tai myötätuntoisista syistä - saatat saada hakemuksesi nopeutetuksi.

Voit selvittää asian soittamalla passin neuvontapuhelimeen 0300 222 0000.

Jos haluat matkustaa Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelle, passi on välttämätön asiakirja.

Ilman sitä tai passin ollessa vanhentunut, et saa tulla ulkomaille.

Muista myös, että jotkin maat edellyttävät, että passissasi on jäljellä vähintään kuusi kuukautta, kun tulet maahan.

Hänen Majesteettinsa passitoimiston pääjohtaja Abi Tierney sanoi: Jos olet viivästyttänyt passin uusimista tai haet ensimmäistä kertaa, lähetä hakemus nyt, jotta saat sen ajoissa.

Nämä uudet neuvot auttavat varmistamaan, että jatkamme asiakkaidemme matkasuunnitelmien täyttämistä kaikkina aikoina, jolloin passin kysyntä on korkeinta.

Milloin loma jatkuu?

Boris Johnson lisäsi tällä viikolla optimismia siitä, että ei-välttämätön kansainvälinen matka jatkuu 17. toukokuuta, koska hän sanoi, ettei hän ole luopunut sulkeutumissuunnitelmassaan asetetusta tavoitepäivästä.

Johnson sanoi, että liikennevalojärjestelmää käytetään, kun britit palaavat ulkomaille.

Järjestelmä näyttää maat, jotka on arvioitu vihreäksi, keltaiseksi tai punaiseksi sellaisten kriteerien perusteella kuin koronavirustapausten määrä, rokotustasot ja varianttien esiintyvyys.

Matkusta & apos; green & apos; maat ovat karanteenivapaita, mutta ihmiset on silti testattava ennen lähtöä ja saapuessaan takaisin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

Ilmailuasiantuntijat ilmaisivat huolensa siitä, että testausvaatimus saattaa maksaa monille ihmisille ulkomailta loman.

Mutta Johnson ehdotti, että halpoja sivuvirtaustestit voitaisiin käyttää kalliimpien laboratoriopohjaisten PCR-testien sijasta.

Hän sanoi: Katsomme, mitä voimme tehdä tehdäksemme asioista mahdollisimman joustavia ja edullisia.

Haluan nähdä kansainvälisen matkan alkavan jälleen. Meidän on oltava realisteja. Monet kohteet, joihin haluamme tällä hetkellä mennä, kärsivät uuden sairauden, Covidin, aallon, kuten tiedämme.

Emme voi tehdä sitä heti, mutta se ei tarkoita, että olisimme luovuttaneet 17. toukokuuta. Puhumme niin paljon kuin voimme, niin pian kuin voimme, kansainvälisestä matkustamisesta.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: