Holly Hagan ja sulhanen Jacob Blyth muuttavat ikuisesti kotiin asuntolainojen jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Geordie Shoren tähti Holly Hagan ja hänen jalkapalloilijansa Jacob Blyth ovat muuttaneet ikuiseen kotiinsa.



Todellisuus-tv-persoonallisuus otti Instagram-tarinoissaan lauantaina jakaa ilonsa saadakseen avaimet uuteen kartanoon, jonka hän ja hänen tulevan aviomiehensä ovat ostaneet 'vaikean prosessin' jälkeen.



Holly - joka etenee uuden tyynyn kunnostustöissä omalla Instagram -tilillään - selitti, että tie pehmolevyn kiinnittämiseen ei ollut helppo.



Rakastetulla parilla oli ongelmia, koska hänellä oli vaikeuksia löytää asuntolainan tarjoaja, joka olisi valmis lainaamaan Hollylle ja hänen urheilukumppanilleen rahaa omaisuuden turvaamiseksi.

numeron 60 merkitys

Napsautuksen ohella, joka näytti hänen poseeraavan suuren kodin sisäänkäynnillä, Holly kertoi faneilleen, että hän ja Jacob pääsivät vihdoin muuttamaan paikalle tammikuussa tehdyn tarjouksen jälkeen.

MTV -tähti kirjoitti: 'Hei enkelit! Tervetuloa uuteen kotiin!



Holly Hagan ja hänen jalkapalloilijansa Jacob Blyth ovat ostaneet uuden kodin (Kuva: hollygshore/Instagram)

'Yritän käyttää tätä sivua paitsi kodin kuviin, myös puhuaksemme teille tämän kiinteistön hankinnan vaikeassa prosessissa!

'Tämä otettiin viikko sen jälkeen, kun jätimme tarjouksen takaisin tammikuussa! Emme tienneet, kuinka paljon stressiä saamme tämän asuntolainan saamisesta. ''



Hän jatkoi: 'Kiinnimme viimeisen talomme ilman ongelmia, minulla on myös toinen kiinnitys kiinteistölle, jonka vuokraan.
Tämän yrityksen mielestä uramme oli kuitenkin 'rajallinen'. TV: n ja jalkapallon kanssa, mikä on ymmärrettävää, mutta erittäin epäoikeudenmukaista, kun otetaan huomioon, ettemme lopettaisi työtämme vain, jos ura päättyisi.

'Kun olimme hylänneet kahdesti ja näyttäneet, mikä näytti sielumme kokonaisuudelta paperityössä, saimme lopulta hyväksynnän!'

Pariskunnalla on stressaavaa aikaa kiinnityksen kiinnittämiseen (Kuva: haganblythhome/Instagram)

Holly on aloittanut uuden Instagram -tilin uudelle paikalle (Kuva: blythy9/Instagram)

Hän selitti, miten kaikki lopulta onnistui, ja hän lisäsi: 'Uskoisitko, että se oli tosiasia, että minulla oli' normaali '? liike, joka pelasti meidät! Pääsemme kunto- ja ravitsemusteollisuudelle lukituksen aikana ja luomme kuukausitilauksemme. Onneksi se, että pystyin todistamaan, etten luottanut pelkästään tv -työhöni, pelasti meidät ja sai meidät hyväksymään…. Vain ymmärtääksemme, että rakennustakuu ei ollut luettelossamme siitä, mitä pankkimme hyväksyy.

'Jonota vielä 3 kuukautta yrittäessäsi ratkaista se.'

Sitten Holly kysyi faneiltaan, haluaisivatko he tietää enemmän matkasta ja lähettää kysymyksiä, kun hän lopetti viestin: '
Olisiko minun hyödyllistä tehdä asuntoon liittyviä kysymyksiä ja vastauksia täällä tai päätililläni käydäkseni läpi kaikki asunnon ostamiseen liittyvät kysymykset? Kerro minulle alla x. ''

Tykkäätkö lukea kuuluisuuksista? Tilaa kaikki NEWSAMin parhaat julkkis -uutiset tässä .

Pääpiirteissään Instagram -tilillään kurvikas pommi meni tarkemmin paikkaan ja tunnusti, ettei aio liikkua uudelleen ja näkee tulevaisuutensa uudessa rakennuksessa.

Kun tuuletin kyseenalaisti hänet, oliko se hänen ikuinen kotinsa, hän kirjoitti takaisin: 'Kyllä! Älä liiku koskaan enää! Jos meidän on laajennettava talolle, voisimme, mutta epäilen suuresti, että tarvitsemme, ellei meillä ole 5 lasta, mikä on epätodennäköistä.

Holly jakoi myös kadehdittavan kodin tekniset tiedot listatessaan huoneet.

'Avoin keittiö/olohuone, päähuone, pienempi olohuone/työhuone, 5 makuuhuonetta ja parvi, 3 en-sopii perheen kylpyhuoneeseen ja alakerran wc', hän kirjoitti.

Ammattijalkapalloilija Jacob esitti kysymyksen Geordie Shore -suosikille kesäkuussa 2019 - palattuaan Ibizan toisen vuosipäivän tapaamispaikkaan ja pyytämään häntä vaimokseen.

jim davidson helvetin keittiö

Holly kertoi faneilleen, että se on hän ja Jacobin ikuinen koti. (Kuva: haganblythhome/Instagram)

Hän kertoi myös kartanon tiedoista (Kuva: haganblythhome/Instagram)

Julistaessaan kihlauksen Instagramissa Holly kirjoitti: 'IM GUNNA BE A WIFE.

- Uskoin niin kauan, etten ansainnut tulla rakastetuksi, mutta olin niin väärässä. Jacob on kaikki mitä minulle sanottiin, etten ansainnut ja enemmän. Hän on kärsivällisin, välittävin ja rauhallisin ihminen, jonka olen koskaan tavannut. Hänen henkinen vahvuus on jotain, mitä en ole koskaan nähnyt kenelläkään maan päällä, ja hän on ilmeisesti f-kuningas 10 !! '

C -koronaviruspandemian keskellä pari on joutunut peruuttamaan hääsuunnitelmansa, mutta toivovat voivansa solmia solmun ensi vuonna.

Katso Myös: