Homes Under the Hammer's Martin Roberts oli 'kyynelissä' naisen kuoleman toiveesta

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: BBC)



Homes Under the Hammerin juontaja Martin Roberts on muistanut ajan, jolloin BBC One -esitys sai hänet kyyneliin.



menettää puoli kiveä viikossa

Martin, 57, on esittänyt näyttelyn 18 vuoden ajan sen aloittamisesta vuonna 2003 ja on sanonut, että paras osa työstä on tavata ihmisiä kotien takana.



Kiinteistöasiantuntija sanoi, että monet ihmiset ovat kertoneet hänelle, kuinka BBC -ohjelma auttoi heitä vaikeiden aikojen yli, ja hän muistutti eräästä henkilöstä, joka jätti hänet ja miehistön.

'On aikoja, jolloin se todella osuu kotiin, kuinka paljon esityksestä tulee osa ihmisten elämää', Martin sanoi.

Homes Under the Hammerin juontaja Martin Roberts on muistanut ajan, jolloin BBC One -sarja jätti hänet kyyneliin.

Homes Under the Hammerin juontaja Martin Roberts on muistanut ajan, jolloin BBC One -sarja jätti hänet kyyneliin. (Kuva: BBC/Lion TV)



'Olimme kerran Stockportin talossa, ja puhuin tämän naisen kanssa siitä, miksi he ostivat tämän kiinteistön, ja tämä nainen sanoi:' Äitini oli parantumattomasti sairas, ja katsoimme yhdessä kotia vasaran alla ' .

Ja äitimme sanoi meille: Minä kuolen, me tiedämme sen, se on vain elämän ja kuoleman tosiasia.



Martin Roberts yhdessä muiden esittelijöiden Dion Dublinin ja Martel Maxwellin kanssa

Martin Roberts yhdessä muiden esittelijöiden Dion Dublinin ja Martel Maxwellin kanssa (Kuva: BBC/Lion TV)

'Mutta kun teen, ilmeisesti tiedät, että jätän sinulle rahaa, ja haluan sinun tekevän sen, mitä tämä mies sanoo sinulle - osoittamalla minua televisiossa', Martin jatkoi keskustelun aikana Express.co.uk.

Olin siis tässä Stockportin talossa, jonka he olivat ostaneet tuolloin kuolleen äitinsä rahoilla ja jättäneet heidät, ja nainen sanoi, että äiti sai inspiraatiota sinusta ja me olemme inspiroituneet sinusta ja me olimme oikeudenmukaisia. täällä, mitä äiti käski meidän tehdä, ja se tuntuu hyvin erityiseltä sen vuoksi.

Kiinteistöasiantuntija sanoi, että monet ihmiset ovat kertoneet hänelle, kuinka BBC -ohjelma auttoi heitä vaikeiden aikojen yli.

Kiinteistöasiantuntija sanoi, että monet ihmiset ovat kertoneet hänelle, kuinka BBC -ohjelma auttoi heitä vaikeiden aikojen yli. (Kuva: BBC)

'Joten olen kyynelissä, kuvaaja on kyynelissä, ohjaaja itkee silmänsä. & apos; Voi luoja. Vau '', hän lisäsi.

Jokainen Homes Under The Hammer -jakso seuraa useita huutokaupassa olevia kohteita, jotka vaativat usein kunnostusta tai täydellistä kehittämistä.

Martin yhdessä muiden esittäjien kanssa ja paikallinen kiinteistönvälittäjä antavat arvion kiinteistöstä, jota seuraa todellinen huutokauppa- ja myyntihinta.

Martin Roberts on esittänyt näyttelyn 18 vuoden ajan sen aloittamisesta vuonna 2003

Martin Roberts on esittänyt näyttelyn 18 vuoden ajan sen aloittamisesta vuonna 2003 (Kuva: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Ostajat keskustelevat sitten ostetun kiinteistön mahdollisista parannuksista arvioidulla budjetilla ja noudattaen tätä muotoa jokaiselle kiinteistölle, ohjelma palaa, jotta katsojat voivat nähdä kunnostustöitä.

Toinen kiinteistönvälittäjä antaa sitten päivitetyn arvon kiinteistölle työn jälkeen.

kuinka päästä eroon lentävistä muurahaisista

Homes Under the Hammerin kuvaamisen ja omien kiinteistöjen kehittämisen välissä Martinilla on YouTube -kanava - Martin Robertin omaisuuden tittelit .

Homes Under the Hammer ilmestyy arkisin klo 10.00 BBC Onessa.

Katso Myös: