'Sniper Elite 5' -kehitys julkistettiin virallisesti yhdessä V2-remasterin kanssa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Sniper Elite V2 Remasteredin olemassaolon paljasti vuotanut traileri, joka ilmestyi lyhyesti YouTubessa eilen, mutta kehittäjä/julkaisija Rebellion on vahvistanut, että päivitetty versio vuoden 2012 toisesta maailmansodasta varkain ampuja on todellakin tulossa, yhdessä olennaisesti Sniper Elite 5:n kanssa.



prinssi Harry las vegas

Toimitusjohtaja Jason Kingsley teki virallisen ilmoituksen tänään Sniper Elite Development Update -videossa, joka lähetettiin yhtiön virallisella Nykiä kanavalla, jossa todetaan, että V2 Remastered on matkalla Xbox One , PS4 , PC ja Switch myöhemmin hänen vuonna.



Muodikkaiden 4K-grafiikoiden (jos saatavilla) lisäksi se sisältää ilmeisesti uusia pelattavia hahmoja, lisättynä valokuvatilan ja laajennetun moninpelipaketin jopa 16 pelaajalle. Kaikki aiemmin julkaistut DLC:t tulevat myös mukaan.



Sniper Elite V2 Remastered tuo franchising-sarjan toisen erän nykyisille koneille (Kuva: Kapina)

Ne, jotka omistavat alkuperäisen V2:n Steamissä, voivat päivittää Remastered-versioon alennettuun hintaan. Pelien tallennukset eivät kuitenkaan siirry, eivätkä yhden pelaajat voi osallistua moninpeliin toisen omistajia vastaan.

Myös vuodelle 2019 on valmisteilla Sniper Elite 3 Ultimate Edition Vaihtaa , joka tuo peruspelin ja lisäsisällön vuoden 2014 julkaisusta Nintendon koneelle ja hyödyntää konsolin liikesäätimiä sekä paikallista langatonta moninpeliä.



Ikään kuin tämä ei olisi tarpeeksi heidän lautaselleen, Rebellion kehittää itsenäistä VR Sniper Elite -peliä yhdessä Just Add Waterin, brittiläisen indie-studion kanssa, joka työskenteli joidenkin Oddworld-pelien ja Gravity Crash -sarjan parissa.

Tarkoista julkaisupäivistä ei ole vielä tietoa (Kuva: Kapina)



Lopuksi Kingsley kehotti faneja odottamaan täysimittaista, vielä nimeämätöntä viidettä uutta osaa Sniper Elite -pääsarjassa jossain vaiheessa, mutta siitä tulee lisätietoja vasta ensi vuonna.

Edellinen Sniper Elite 4 sai kriittisesti hyvän vastaanoton, ja se oli jopa ehdolla BAFTA- ja Golden Joystick -palkintoihin, joten ei ole yllättävää, että Rebellion on suunnitellut jatkotoimia. Uusien uutisten valtavan odotuksen vuoksi on kuitenkin todennäköistä, että emme todennäköisesti näe julkaisua ennen vuoden 2020 jälkipuoliskolla.

Uusimmat peliarvostelut
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: