Kuinka British Gas -asiakkaat voivat säästää 130 puntaa vaihtamatta palveluntarjoajaa - sinun on soitettava nyt

Energialaskut

Horoskooppi Huomenna

Brittiläinen kaasulasku palavan keittotason takana

Yksi puhelu = yli 100 punnan säästö(Kuva: PA)



Suurin osa briteistä voi lyödä huomattavia määriä energialaskuistaan ​​edes vaihtamatta palveluntarjoajaa.



Pelkästään British Gas -asiakkaat voivat säästää jopa 130 puntaa vuodessa, mahdollisesti yhdellä puhelulla - ja uusi sopimus alkaa seuraavana päivänä.



Tämä johtuu siitä, että useimmat meistä ovat tällä hetkellä toimittajamme tavanomaisen energiatariffin mukaisia ​​- valtava 60% ihmisistä energian sääntelyviranomaisen Ofgemin mukaan - mutta se tarkoittaa myös, että on olemassa hyvin yksinkertainen tapa säästää.

kylie jenner ennen ja jälkeen

Soita ja pyydä sitten nykyistä toimittajaasi siirtymään uuteen sopimukseen.

Luvut osoittavat, että jopa vähän kaasua käyttävät British Gas -asiakkaat voisivat säästää 130 puntaa vuodessa siirtymällä normaalihinnasta halvimpaan saatavilla olevaan tarjoukseen.



Joten jos et tee mitään muuta, etsi viimeinen laskusi, ota puhelin palveluntarjoajaltasi ja katso, mitä voit säästää nyt.

Lue lisää



Hanki parempi tarjous energiasta
Parhaat automaattiset energiansiirtopalvelut Energian hintakatto selitetty Nopeita temppuja, jotka voivat säästää 342 puntaa Britannian huonoin energiayhtiö

Vielä suurempia säästöjä

Yllä olevassa esimerkissämme suurimmat säästöt - hämmästyttävä 225 puntaa - voitaisiin saada vaihtamalla uuteen toimittajaan.

Tämä prosessi on hieman vaikeampi ja kestää hieman kauemmin - keskimäärin 17 päivää - mutta se on mahdollisesti myös paljon palkitsevampi.

Voit vaihtaa palveluntarjoajaa vuokralaisena sekä asunnonomistajana, jos nimesi on laskussa, ja jopa ennakkomaksumittarilla olevat voivat vaihtaa.

Siirry verkkoon ja siirry vertailusivustoon, NEWSAM Money on yhteistyössä Ofgem -akkreditoidun EnergyHelpline -kumppanin kanssa, mutta on olemassa useita muita, kuten Kansalaisten neuvoja ja uKytkin myös - kaikki nämä tarjoavat koko markkinoiden vertailun.

enkelin numero 1212 merkitys

Siirtyäksesi uudelle toimittajalle tarvitset:

  1. Postinumero
  2. Nykyisen toimittajan nimi
  3. Energiatarjouksen nimi, jota parhaillaan käytät, ja kuinka paljon käytät kaasuun ja sähköön. Löydät nämä tiedot viimeisimmästä laskusta.
  4. Ajantasainen mittarilukema
  5. Pankkitietosi, jos aiot maksaa suoraveloituksella

Energiahinnat selitetty

Kaasurengas
  • Kahden polttoaineen hinnat: Toimittajat tarjoavat nämä suunnitelmat asiakkaille, jotka haluavat saada sekä kaasunsa että sähkönsä samalta palveluntarjoajalta. Dual Fuel -suunnitelmat tarjoavat yleensä alennuksia tai kannustimia.

  • Kiinteähintaiset energiatariffit: Kiinteähintainen tariffi tarkoittaa, että käyttöyksiköltä maksamasi summa on kiinteä tietyn ajan. Tämäntyyppinen tariffi on erittäin suosittu ajanjaksoina, jolloin hinnat nousevat, mutta se ei ole niin houkutteleva sopimus hintojen laskiessa.

    eddie izzard -kiertue 2019 Iso-Britannia
  • Vakiotariffit: Oletushinta, johon siirryt suunnitelmasi lopussa. Kaikki tavarantoimittajat tarjoavat vakiotariffin, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että ei ole mitään 'röyhkeitä', kuten alennuksia tai kiinteitä/rajoitettuja hintakausia. Vakiotariffit ovat yleensä toimittajien kalleimpia tariffeja.

  • Huippunopeat sähkön tariffit: Economy 10 on silloin, kun maksat suurimman osan ajasta normaalihintoja, mutta halvempia hintoja (usein puolet hinnasta) muina huippukauden aikana. ajat. Hyvä vaihtoehto, jos käytät enimmäkseen energiaasi yöllä.

  • Seurantatariffit: Tariffit, jotka ”jäljittävät” tietyn hinnan, yleensä toimittajien vakiohinnat. Toimittaja voi esimerkiksi sanoa, että se 'seuraa 5% vakiohintamme alapuolella'. Tämäntyyppiset tariffit yleensä ”seuraavat” tietyn ajan ja niihin liittyy poistumismaksut.

Energiaa vaihtava ammattikieltä

  • & apos; Kiinteä & apos; tai & amp; capped & apos; - Halvimmat suunnitelmat ovat sellaisia, jotka on rajoitettu sopimuksen voimassaoloajaksi, esimerkiksi 18 kuukaudeksi.

  • & apos; vakio & apos; tai & apos; muuttuja & apos; - Nämä tariffit ovat joustavampia, koska ne ovat sopimuksettomia. Sinulta ei myöskään veloiteta vaihtamista toiselle toimittajalle.

  • Käyttöaika -Käyttäjätariffeissa on sähkön huippu- ja huipun hinta. Sesongin ulkopuolella oleva jakso on normaalisti kello 22.00–8.30. Huippuhinta on paljon korkeampi kuin muut tariffit, joten valitse tämä, jos aiot käyttää energiaasi enemmän yön yli kuin päivällä.

  • Vihreä - Hyvä vaihtoehto, jos haluat vähentää energiankäytön ympäristövaikutuksia. Energian toimittaja vastaa osittain tai kokonaan sinulle toimitetusta energiasta ostamalla uusiutuvaa energiaa, kuten tuulta tai vesivoimaa.

Katso Myös: