Miten voin myydä puhelimeni parhaaseen hintaan? iPhone 7- ja 7 Plus -julkaisut lisäävät mobiilikierrätyksen kysyntää

Iphone 7

Horoskooppi Huomenna

iPhone 6s Plus 1

IPhone 7 ja sisarluuri 7 Plus tulevat ennakkomyyntiin tänään Isossa-Britanniassa(Kuva: Tom Parsons)



Uuden iPhone 7: n ja 7 Plusin hinta on 599 puntaa ja 799 puntaa, ja pyrkivät ostajat vaihtamaan nykyisen luurinsa saadakseen lisää rahaa, jotta he voisivat rahoittaa uuden loistavan laitteensa.



Apple julkisti aivan uudet 7 luuria lanseeraustilaisuudessa San Franciscossa 7. syyskuuta, perjantaina EE, O2, Vodafone ja Three julkaisivat luurit ennakkotilattavaksi ennen 16. syyskuuta 2016 julkaistua high street -julkaisua.



Jos aiot sijoittaa iPhone 7- tai 7 Plus -laitteeseen, on olemassa tapoja myydä ja vaihtaa nykyinen laitteesi rahaksi. Tutkimme vaihtoehtojasi alla.

Lue lisää

Apple iPhone 7: n tarjoukset ja neuvot
Kuinka saada 300 puntaa puhelimestasi Kuinka saada rahat takaisin uudella iPhonellasi iPhone 7: n parhaat tariffit ja hinnasuunnitelmat iPhone 5se, 6, 6 Plus -tarjoukset

Mistä myydä puhelimesi parhaaseen hintaan

eBay

Jälleenmyyjät pitävät verkkokaupasta eBay.co.uk ovat suosittuja vanhojen puhelimien myynnissä ja myydään oikeaan aikaan, etkä maksa listausmaksuja. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa.



  • & apos; Osta se nyt & apos;: Aseta oma hinta tai vertailuarvo, voit myös lisätä & apos; parhaat tarjoukset & apos; listalle. Näin tarjoajat voivat nostaa hintoja sinulle.
  • Huutokauppa : Ansaitsemallasi summalla ei ole enimmäismäärää. Jos haluat arvioida, kirjoita laite ja kunto hakupalkkiin nähdäksesi samankaltaiset laitteet ja niiden hinnat.

Parhaat vinkit tekniikan myymiseen eBay.fi:ssä

Kun Apple -fanit juhlivat iPhone 7: n ja 7 Plus: n julkaisua Isossa -Britanniassa, online -markkinapaikka eBay.co.uk on jakanut joitakin vinkkejä vanhan tekniikan myymiseen, jotta sinulla on varaa päivittää uusimpaan malliin.



1. Tee tutkimuksesi

chelsea ferguson vain faneja

Yksi helpoimmista tavoista hylätä asiakas on ylihinnoittelu, joten selvitä tuotteidesi arvo eBayssa etukäteen ja varmista, että hinnoitat tavarat sen mukaisesti.

2. Avainsanat ja osuvuus

Muista sisällyttää otsikkoon tuotenimi - tämä auttaa kiinnittämään ostajan huomion. Yritystietosi otsikon tulee olla selkeä ja osuva, ja se on aina kirjoitettava oikein. Hyvä kuvaus on myös tärkeä, jotta se auttaa ostajia saamaan kaiken tarvitsemansa tuotteesta ja vakuuttamaan heidät ennen ostamista.

3. Ota hyviä kuvia

miksi Peter kay peruutti kiertueen

TO hyvä kuva puhuu tuhat sanaa. Useiden valokuvien sisällyttäminen tuotteesta eri näkökulmista on hyvä idea. Puhdas valkoinen tausta on turvallinen valinta, ja muista näyttää kaikki tunnisteet ja pakkaukset.

4. Rehellisyys ja viestintä

Ole rehellinen. Täydellinen selvyys kaikista merkkeistä ja naarmuista merkitsee alusta alkaen onnellista asiakasta. Vastaa ostajien kysymyksiin mahdollisimman nopeasti ja ammattimaisesti. Hyvä viestintälinja auttaa ostajia luottamaan sinuun ja ostamaan luottavaisesti.

5. Toimitus

On hyvä idea tarjota tuotteellesi ilmainen toimitus. Monet elektroniikkatuotteet ovat riittävän pieniä, jotta ne voidaan toimittaa edullisesti, joten se on loistava tapa tehdä ostamisesta sinulta paljon houkuttelevampaa. Se voi myös auttaa kohdentamaan ostajat, jotka suodattavat haunsa, jotta he näkevät vain tuotteet, joilla on ilmainen toimitus.

6. Rohkaise palautetta

Asiakas Palaute on välttämätöntä, koska sen avulla muut ihmiset tietävät, että olet hyvämaineinen myyjä ja kannustaa muita ostamaan tekniikkaa, myös kunnostettua. Kannusta aina tyytyväistä asiakasta antamaan palautetta palveluistasi.

Entä Amazon?

Jos myyt viimeaikaista mallia, joka on edelleen kysytty, kuten 5se tai 6, voit ansaita paljon rahaa Amazon Marketplace - koska siellä on edelleen kilpailua, ja puhelinta myydään edelleen (usein enemmän) pääkadulla.

5 parasta kierrätyssivustoa ja kuinka paljon ne maksavat sinulle

Toinen vaihtoehto on myydä luuri käteisellä kierrätyssivuston kautta. Katso tästä viisi suosituinta jälleenmyyjää:

  1. Puhelimen kierrättäjät - täysin toimivasta iPhone 5sesta (16 Gt, lukitsematon) saat 112 puntaa tai 232 puntaa iPhone 6: lle (16 Gt, lukitsematon).

  2. Myy matkapuhelimeni - täysin toimivasta iPhone 5sestä (16 Gt, lukitsematon) saat 220 puntaa tai 195 puntaa iPhone 6: sta (16 Gt, lukitsematon).

  3. Musiikki Harakka - täysin toimivasta iPhone 5sesta (16 Gt, lukitsematon) saat 167 puntaa tai 256 puntaa iPhone 6: lle (16 Gt, lukitsematon).

  4. O2 Kierrätä - täysin toimivasta iPhone 5sesta (16 Gt, lukitsematon) saat 190 puntaa tai 210 puntaa iPhone 6: sta (16 Gt, lukitsematon).

  5. Mazuma Mobile - täysin toimiva iPhone 5se (16 Gt, lukitsematon) saat 200 puntaa tai 230 puntaa iPhone 6: lle (16 Gt, lukitsematon).

    anne hegertyn hääkuvat

Mitä aikaisemmin myyt, sitä parempi hinta

Apple Launch

Voit silti saada jopa 180 puntaa iPhone 5S: stä (Kuva: Reuters)

Pyysimme Sellmymobile.comin asiantuntijoilta neuvoja siitä, milloin myydä paras mahdollinen hinta.

Aina kun uusi iPhone julkistetaan, vanhempien mallien jälleenmyyntiarvo alkaa laskea melko nopeasti. Kaksi päivää ennen vuoden 2015 iPhone 6: n ja 6 Plus: n julkistamista eniten mitä olisit saanut iPhone 5S: n kierrätyksestä, oli 455 puntaa ja 357 puntaa 5C: lle. ''

Viikko sen jälkeen, kun puhelimet osuivat pääkadulle, he huomasivat, että vaihtohinnat olivat laskeneet 382 puntaan ja 294 puntaan. Lyhyesti sanottuna, mitä aikaisemmin, sen parempi.

Mikä on keskimääräinen hinta, jolla laitteilla käydään kauppaa?

IPhone 7: n kaltaisen suuren julkaisun jälkeisinä päivinä sellmymobile.com -sivuston kaltaisilla kierrätyssivustoilla on tapana nähdä, että vanhoilla laitteillaan käyneet ihmiset käyvät nousemaan ja siirtävät rahaa uuteen luuriin. Mitä suurempi tulovirta, sitä alhaisemmat hinnat laskevat.

Mutta he väittävät: 'Joskus hinnat voivat jopa nousta - varsinkin kun iPhone 6: n kaltaisten puhelimien kysyntä on edelleen toivottava laite.'

Sijainti

Laite

mitä tapahtui Viola Beachille

Korkein vaihtotarjous

Alin vaihtotarjous

1 Apple iPhone 5S 16GB 180 £ 60 £
2 Apple iPhone 5 16GB 107,55 € 40 £
3 Apple iPhone 6 64GB 302 puntaa 135 €
4 Apple iPhone 4S 16GB 67,65 € 24 £
5 Apple iPhone 5S 32GB 192 € 60,73 €
6 Apple iPhone 6 16GB 265 £ 135 €
7 Samsung Galaxy S4 i9505 85 £ 49 £
8 Apple iPhone 5C 16GB 120 £ 41,40 £
9 Samsung Galaxy S5 158 £ 80 £
10 Apple iPhone 5C 8GB 110 £ 56 £

Kuinka kierrättää puhelimesi turvallisesti

Kierrätä matkapuhelimet

Pyyhi puhelimesi oikein, jotta tietosi eivät joudu alttiiksi huijareille (Kuva: Getty)

  • Ennen kuin lähetät puhelimesi pois, pyyhi kaikki tiedot ja kuvat. Näin varmistetaan, että heidän tietonsa eivät joudu vääriin käsiin ja joutuvat petollisen toiminnan uhreiksi.

  • Ota siitä valokuva, jotta sinulla on kirjaa sen tilasta ennen lähettämistä kierrättäjälle. Huonokuntoiset puhelimet ostetaan halvemmalla kuin moitteettomassa kunnossa olevat puhelimet, joten on tärkeää, että sinulla on tarkat tiedot puhelimesi tilasta ennen lähettämistä.

  • Jos puhelimesi näyttö on rikki, sinun tulee myös olla tietoinen siitä, että se ei saa suurinta mahdollista arvoa. Pyydä lainauksia korjauksesta, sillä se saattaa olla arvokasta, kun korjaat sen ja myyt sitten lisää.

Lue lisää

Apple iPhone 7
iPhone 7: n julkaisupäivä, tekniset tiedot ja hinta Kuinka vedenpitävä iPhone 7 on? iPhone 7 arvostelu Punainen iPhone 7: n julkaisupäivä ja hinta

Katso Myös: