Kuinka selvittää, onko joku estänyt sinut Facebookissa

Sovellukset

Horoskooppi Huomenna

Mies kuvastuu Facebook -logolla varustettua videonäyttöä vasten

Facebookia ja älypuhelimia syytetään uusien työntekijöiden puutteesta(Kuva: REUTERS / Dado Ruvic)



keskiviikon arpajaisten tulokset

Sosiaalinen media voi olla hankala maailma navigoida, ja jos et ole aivan varma, miksi joku ei ehkä vastaa sinulle, se voi johtua siitä, että he eivät ole edes nähneet viestiäsi.



Facebookin ja Twitterin kaltaisten verkkosivustojen avulla voit estää (tai mykistää) muita käyttäjiä ja estää heitä näkemästä julkaisemaasi. Voit myös estää heidän twiittien tai viestien näkymisen aikajanallasi.



Ehkä se liittyy loukkaantumiseen, suhteen lopettamiseen tai olet vain kyllästynyt häpeään - on useita eri syitä, miksi haluat antaa jollekin digitaalisen kylmän olkapään.

Jos olet lohkon vastaanottopäässä - on tärkeää kunnioittaa päätöstä ja olla jatkuvasti yrittämättä ottaa yhteyttä henkilöön.

Kuinka tietää, onko sinut estetty Facebookissa?

Mies tarkistaa facebookin älypuhelimellaan

Mies tarkistaa facebookin älypuhelimellaan (Kuva: Getty)



Kun sinut estetään, et voi tarkastella kyseisen henkilön profiilia, lähettää hänelle viestin tai kommentoida hänen aikajanansa. Et myöskään voi nähdä heidän kommenttejaan missään muualla sivustolla - esimerkiksi yhteisen ystävän profiilissa.

Jos teet haun kyseiselle henkilölle, hän ei näy tulosruudussa - tämä antaa sinulle ensimmäisen vihjeen siitä, että olet ehkä estetty.



Yksi tapa vahvistaa on katsoa keskinäisen yhteyden kaveriluetteloa. Jos he ovat edelleen siellä, se vahvistaa, että sinut on estetty sen sijaan, että henkilö olisi poistanut tilinsä. Voit myös tarkistaa uudelleen Facebookin kumppanisovelluksen Messengerin kautta, onko he lisänneet sinut mustalle listalle Facebook -ystäväluettelostaan.

Kuinka tietää, onko sinut mykistetty Twitterissä?

On nopea temppu nähdä, onko joku sairas rehottavasta twiitistäsi, ja siihen sisältyy TweetDeck -verkkosovelluksen käyttö.

Avaa sovellus ja määritä uusi Koti -sarake henkilölle, jonka epäilet mykistäneen sinut. Jos et näy siellä, on todennäköistä, että sinut on mykistetty. Nopea twiitti vahvistaaksesi.

yhteistalo ulkopuolella

Se toimii, koska Koti -sarakkeen avulla voit nähdä Twitterin ikään kuin selaisit kyseisen henkilön tiliä - ja se voi sisältää sinut tai ei.

Mitä tehdä, jos olet estetty tai mykistetty?

Hänen väitettiin lähettäneen tietoja amerikkalaisista sotilaista Facebookiin

(Kuva: Getty)

Jos joku on päättänyt hylätä sinut, paras asia on siirtyä eteenpäin ja keskittyä muihin ihmissuhteisiin.

Mykistämisen tai estämisen kauneus on se, että et todellakaan poista ystävyyttäsi tai poista häntä kokonaan. Aina on mahdollisuus osallistua uudelleen myöhemmin.

Joten älä hikoile ja jatka elämääsi.

Katso Myös: